Kiinteistönvälitys Veikkola

Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kirkkonummen Veikkolassa Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV palvelee sinua ns. keskellä kylää. Kodikas toimistomme isoine näyteikkunoineen ja valaistuine ikkunakohdekortteineen on lähellä veikkolalaisia. Tule poikkeamaan - laitetaan asuntoasiasi vireille, olipa se sitten vapaa-ajan tai vakituisen asuntosi myynti tai vuokraus. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua myös unelmiesi kodin löytämisessä.

Toimimme kiinteistönvälittäjänä koko Länsi-Uudenmaan alueella. Lohjalla löydät välittäjämme OP Länsi-Uusimaan finanssimyymälän katutasosta. Muut toimistomme löydät Vihdin Nummelasta, Karkkilasta, Kirkkonummen keskustasta sekä Veikkolasta. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

Huomioithan, että OPn omistaja-asiakkaana saat erinomaisia etuja. OP-Kiinteistökeskuksessa kotisi myynti on osaavissa käsissä. Saat tueksesi Suomen luotetuimman välitysketjun monipuoliset palvelut.

Olkaa meihin yhteydessä kaikissa asumisen vaihtoon liittyvissä asioissa. Asiakaskokemus on meille ykkösasia! Huolehdimme, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä.

Yhdessä olemme enemmän!