Kiinteistönvälitys Kannus

Jokilaaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Kannus
Kannus

Kannus

Valtakatu 1 69100 KANNUS
Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Soita, niin sovitaan yhteinen aika. (klo 10:00-16:30)

Kannus

Valtakatu 1 69100 KANNUS
Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Soita, niin sovitaan yhteinen aika. (klo 10:00-16:30)

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kannuksen OP-Kiinteistökeskus palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme ja palvelemme sinua seuravilla paikkakunnilla: Kannus, Himanka, Toholampi, Lestijärvi, Halsua, Ullava, Kaustinen, Veteli ja Perho. Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Asuntokaupat muodostavat usein pitkiä ketjuja, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa. OP-Kiinteistökeskuksen välittäjät hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa Sinulle onnistuneen lopputuloksen.

Kannuksen toimiston palveluun kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajan asunnot ja toimitilat. Etsimme Sinulle sopivan vuokrakodin tai vuokralaisen omistamaasi asuntoon turvallisesti, helposti ja nopeasti.

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisella ajalla, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Yhdessä OPn kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta. OPn omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme ja OP-bonuksiasi käytetään OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

Ota yhteys, räätälöidään juuri sinulle sopiva markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi!