Anne Flinkman

Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Kielitaito: englanti

Asunto-, kiinteistö- ja vuokravälittäjänä olen toiminut vuodesta 2010, myyntialalla + 20 v.

Voinko palvella sinua henkilökohtaisesti tärkeimmän omaisuutesi myynnissä?

Vuosien kokemuksen myötä tunnen niin vaativat arvoasunnon ostajat kuin ensiasuntoa ostavat nuoret.

Osaan suositella juuri sinun tilanteeseesi parasta ratkaisua. Lopullisen päätöksen eri palvelujemme välillä teet sinä itse ja minä teen työt puolestasi.

Jokaisen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini. Ammattilaisena hoidan koko prosessin puolestasi alusta loppuun ja sinulle jää vain muuttohommat.

Loppujen lopuksi minulla on vain yksi tavoite ja se on että tarjoamani ratkaisu ja palvelu ovat kaikille kaupan osapuolille toiveiden täyttymys.

Teen asuntokauppaa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Erikoisalaani on osake- ja arvohuoneistot sekä kiinteistöt. Kun myytävä kohde sijaitsee pääkaupunkiseudun ulkopuolella kauttani ohjaudut myös luotettavan kollegani luokse ympäri Suomea.

Olemme osa kotimaista, Suomen suurinta finanssitaloa, OP-Ryhmää. Meidät on valittu jo kahdeksatta kertaa Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälitysyritykseksi. Asiointi kanssani on turvallista ja luotettavaa.

Kun etsit luotettavaa ja aktiivista myynnin ammattilaista, joka aidosti välittää ota pohtimatta yhteyttä minuun! Aloitetaanko yhteistyö jo tänään? Soita 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Yhdessä hyvä tulee!

HelsinkiHelsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Asiakaspalautteet