Kerkäntie 1, Sammatti, Lohja

Velaton myyntihinta250 000 € Myyntihinta: 250 000 €
Käyttöönottovuosi1952
Pinta-ala
146 m2
3h, k, s, aula,

Miten olisi koti ja mökki samalla tontilla? Nopean kulkuyhteyden päässä pääkaupunkiseudulta, kauniilla tontilla järvenrannalla ja kulttuurihistoriallisesti vaikuttavassa miljöössä. Sellainen todella löytyy! Tämä kaunis paikka sijaitsee Sammatista läheltä Paikkarintorppaa ja Miinan mökkiä, Iso-Ruokjärven rannalta. Talo sijaitsee miltein kahden hehtaarin tontilla. Samalla tontilla sijaitsee myös vanha eläinsuoja sekä kesäsauna. Talon on rakennettu 1952 ja on ollut ilmeisen rakastettu, sillä talosta löytyy vielä alkuperäiset piirroksetkin. Taloa on laajennettu 1970 luvulla ja kyllä siinä löytyy aikansa ominaisia ratkaisuja, kuten suuret ikkunat ja öljylämmitys. Vesikiertoiset patterit siirrät helposti sähkölämmitykseen tai uusit vaikkapa ilmavesilämpöpumppuun. Taloa on remontoitu viime vuosina laajasti ja se on saanut todella viehättävän vintage tyylisen sisustusilmeen. Kylpyhuone ja keittiö on täysin remontoitu todella kauniiksi. Wc on täällä todella ihastuttava ja siinä on aito tiilimuurattu seinä. Käyttövesiputket ja sähköt on uusittu, sekä paljon muita laadullisia parannuksia vanhaan taloon on tehty. Remonttiakin seuraavalle jää, joten ei huolta että aika tulisi pitkäksi täällä. Nautiskella voi vaikkapa puutarhatöissä tai istuskella iltaa järvenrannalla rantasaunan viihtyisällä terassilla. Tule siis katsomaan miten itse jatkaisit tämän tilan historiaa ja hoivanpitoa! Ota heti yhteyttä Ninaan 050 4420626 tai nina.rontynen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
585263
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Kerkäntie 1, 09220 SAMMATTI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
3h, k, s, aula,
Asuinpinta-ala
146 m2
DVV:n epävirallisen rakennusrekisteritiedon mukaan kerrosala on 146 m² ja Kokonaisala: 189 m² Kellarin pinta-ala: 43 m²
Kokonaispinta-ala
189 m2
Käyttöönottovuosi
1952
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
250 000,00 €
Kiinteistövero
315,93 kiinteistövero 2024

Lämmitys: Öljyä täytetty n. 1,5 vuoden välein (1700 litraa).. Sähkö: yläkerrassa sähköpatterit, vesikiertoiset patterit voi lämmittää myös sähköllä. Muutoin käyttösähköä 6800 kWh/v. Puhtaanapito: Viety yhteysjätepisteelle Rosk n roll taksojen mukaan ollut 53,52 vuodelta 2024. Tiemaksut: Lammintiestä tiemaksu 93,08 eur / 2024 (vapaa-ajan käyttö). Kiinteistövero: 315,93 kiinteistövero 2024. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin hormiin, mikroaaltouuni (vanha), astianpesukone integroitu uusi, kaapistot, kiinteät valaisimet ledispotit ja ledinauhat listassa, pöytätasojen materiaali laminaatti. valaisimet (voivat kuulua kauppaan sopimuksen mukaan).

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas talolla uusi sähkökiuas, puukiuas rantasaunalla, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. kodinhoitotaso kylpyhuoneessa

Materiaalit

Keittiö: Vinyylilankku, seinät tapetoitu. Olohuone: vinyylilankku, seinät tapetoitu. Eteinen: maalattu. Wc: seinä tiili.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Saumattu pelti. Ei aluskatetta.
Lämmitysjärjestelmä
öljy. Öljysäiliö 1700 litraa. Myös sähkövastukset joten vesikiertoiset patterit voi lämmittää myös sähköllä. Yläkerrassa irtopatterit,Öljysäiliön sijainti:Kellarissa,Öljysäiliö tarkastettu:2003,Kattilan valmistusvuosi:2013 kattila vaihdettu, poltin vanhempi.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

-katon huoltomaalaus 2020 -kattoturvatuotteet (Mustion teräs) 2021 -vanhojen tikkaiden poisto pohjoisseinältä 2021 -nuohouksia tehty säännöllisesti vuosittain (Rantasauna nouhottu viimeksi 2021), -uusi keittiö (Parma) 2024 -uusi kph sekä vessa, eristeet uusittu myös, lattialämmitys ja ilmanvaihto uusittu kph. Rustholli remontit toteutti -käyttövesijärjestelmät uusittu ( Rustholli uusinut kaikki 2024) -koko talon sähköjen uusinta 12/2023-2024 (paitsi maasähkökaapit ulkovaloille ja maasähkö talolle), - Uusi patterin kiertovesipumppu 2024 (Grundforss) - Lattioiden maalaus yläkerta 2024 -seinien maalaus tai tapetointi 2024 -uudet listat sekä kynnykset alakertaan 2024 -Keittiön katon maalaus 2023 -lattioiden muovimattojen poisto ja vinyylilankun asennus 2024 -kellarin vanhan saunan muunto lämpimäksi varastoksi 2024 -portaikkoihin maalaus 2024 -ikkunoiden huoltomaalaukset 2024 -talon ulkoverhouksen maalaus sekä kunnostus vanhojen tikkaiden kohdalta pohjoissivulta 2024, Sorcolor -sokkelin maalaus ja soran asennus sokkelia vasten 2024 -kellariin sadeveden ohjausputken asennus viemäriin 2024 (tulossa) -öljykattila vaihdettu 2013 (huollettu 2023) -öljysäiliöt vaihdettu 2003 (öljypoltin vanhempi)

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
18 377 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

Rantaoikeudet

Ranta
Oma ranta
Rannan suunta
Länteen
Vesistön tyyppi
Järvi
Vesistö
Iso-Ruokjärvi
Lisätietoa vesistöstä
Lisäksi tontin läpi kulkee pieni puro joka laskee järveen

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Porakaivo.
Lisätietoa käyttövedestä
Vettä ei ole tutkittu
Viemäri
Kyllä
Lisätietoa viemäristä
Jätevesijärjestelmä uusittava. Haarjärven vesiosuuskunta toimitaluetta joten olisi mahdollista liittyvä veteen ja viemäriin. Lammintieltä kaksi mahdollista liittymäpistettä. Kustannuksista voi tiedustella vesiosuuskunnalta. Rantasaunan rakennusluvassa maininta että jätevedet johdettava saostuskaivon kautta. Rakennus on lopputarkastettu. Myös rantasaunan jätevesijärjestelmä saattaa vaatia päivitystä.
Jätevesihuolto
Saostuskaivo.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Ruokakauppa ja apteekki Sammatin keskustassa n. 4 km. Koulut: Sammatissa n. 4 km. Lohjalla 28 km. Päiväkoti: Sammatissa n. 5 km. Sammatin uimaranta n. 5 km, frisbee golf n. 3 km, Paikkarintorppa ja Miinan mökki Lammintien risteystä vastapäätä. Vihreää maisemaa, luonto-ja retkeilymaastoja.

Lisätiedot

Sammatti on viehättävä noin 1300 asukkaan taajama, joka sijaitsee Lohjan keskustasta noin 20 kilometrin, Espoosta 60 kilometrin, Helsingistä 80 kilometrin ja Salosta 48 kilometrin päässä. Moottoritie E18 tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet sekä Turun suuntaan että pääkaupunkiseudulle.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

Kauppakatu 13, LOHJA

010 254 5360 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!