Keskikesäntie 9 B, Kesämäki, Kaarina

Velaton myyntihinta167 000 € Myyntihinta: 164 370 €
Käyttöönottovuosi1991
Pinta-ala
60 m2
2 h + k + s

Kaunis päätyhuoneisto upeilla takapihan maisemilla.

Tämä kokoluokaltaan harvemmin tarjolla oleva rivitalohuoneisto sijaitsee metsäalueen laidalla, rauhallisella ja viihtyisällä Kesämäen alueella. Kesämäestä matkaa Kaarinan monipuolisten palvelujen pariin kertyy vain reilut pari kilometriä. Aivan taloyhtiön läheisyydestä löytyy päiväkoti, ja ulkoiluympäristö alueella on mitä mainioin.

Kodin helmi on avara ja kaunis olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä, joka on valmistunut vuonna 2021. Samalla kodin seinät ja katot saivat uuden maalipinnan, kylpyhuone uusia kalusteita sekä keittiö uusia kodinkoneita.

Poikkeuksellisen tilavan makuuhuoneen kruunaa myöskin erittäin tilava vaatehuone. Työpiste on tällä hetkellä sijoitettuna eteiseen, mutta se sijoittuu varsin mukavasti myös makuuhuoneeseen tarvittaessa.

Takapihan terassi ja rauhalliset metsämaisemat muodostavat mukavan ja kauniin ajanviettopaikan. Tämän kodin ympäristö onkin varsin luonnonläheinen ja turvallinen. Toisia samankaltaisia ei usein tule vastaan!

Taloyhtiössä ajan mukanaan tuomia remonttitarpeita suoritetaan tunnollisesti, ja viimeisimpänä on vastikään valmistunut kattojen uusiminen. Lämmitysmuotona on maalämpö. Yhtiön autokatoksesta löytyy autolle pistokepaikka.

Lisätiedot ja esittelyt: Taina Kyläkoski, puh. 044 740 0044 tai taina.kylakoski@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
585149
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Keskikesäntie 9 B, 20780 KAARINA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
2 h + k + s
Asuinpinta-ala
60 m2
Kokonaispinta-ala
60 m2
Käyttöönottovuosi
1991
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
1/1
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
Ei
Ikkunat ja näköalat
Takapiha idän ja kaakon välillä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
164 370,06 €
Velaton hinta
167 000,00 €
Lainaosuus
2 629,94 €
Neliöhinta
2 783,33 €
Hoitovastike
351,60 €/kk
Rahoitusvastike
79,11 €/kk
Yhtiövastike yht
430,71 €/kk
Vesimaksu
15,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk. Vastikeperusteena osakemäärä.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, erillisuuni uusittu 2021, liesitaso induktio uusittu 2021, liesikupu liesituuletin/-kupu uusittu 2021, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku; suihkusetti uusittu 2021, suihkuseinä, peili, allaskaappi uusittu 2021, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vaatehuone, ulkovarasto

Materiaalit

Keittiö: Lattia laminaatti, seinät ja katto maalattu. Olohuone: Lattia laminaatti, seinät ja katto maalattu. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät ja katto maalattu. Sauna: Paneloitu, lattia muovimatto. Kylpyhuone: Seinät kaakeli (kaakelit maalattu), lattia muovimatto. Eteinen: Lattia laminaatti, seinät ja katto maalattu. Tuulikaappi: Lattia laminaatti, seinät ja katto maalattu. Vaatehuone: Seinät maalattu, lattia muovimatto.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Voivalanhovi
Isännöitsijä
Isännöintitoimisto Maininki Isännöinti Oy / Jukka Merisaari
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
11
Autopaikat
11 kpl
Taloyhtiössä on
Pyörävarasto, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, antenni-tv (DVB-T)

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Muu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

SELVITYS SUORITETUISTA HUOMATTAVISTA KUNNOSSAPITO- JA MUUTOSTÖISTÄ (Käsitelty hallituksessa 10.4.2024, esitetty yhtiökokouksessa 22.5.2024): Katon vesivuodosta johtuva asunnon A3 makuuhuoneen vesivahinkokorjaus 2023 Autokatoksen ja jäteaitauksen maalaus 2023 Lämmin- ja kylmäkäyttövesiputket vaihdettu, lämmönjakohuoneelta A-taloon Vuodosta syntynyt vesivahinko as. 4 2022 Takapihan väliaitojen uusiminen 2021 Maalämmön kompressorin vaihto 2021 Teknisen tilan/varaston rakentaminen 2020 IV-kanavien puhdistus ja säätö, Topi Riivari Oy 2018 Lounea taloyhtiölaajakaista 2017 Ulko-ovien ja terassiovien uusiminen 2016 Maalämpö 2014. Asunnon remontit: Aiempien osakkaiden osalta ei tiedossa. Toimeksiantajan vuonna 2021 tekemät: Keittiö: Keittiön ja olohuoneen välinen seinä poistettu ja asennettu tilalle saareke. Keittiöön johtanut oviaukko suljettu ja tilalle asennettu jääpakastinkaappi. Pöytätaso ja välitila uusittu. Tiskiallas ja sekoittaja uusittu. Kodinkoneita uusittu. Yläkaappeja poistettu. Laminaatti uusittu. Kylpyhuone: Suihkusetti uusittu, seinäkaakelit maalattu, allaskaappi+käsienpesuallas+sekoittaja uusittu. Katot ja seinät asunnossa maalattu. Aita asennettu takapihalle.

Suunnitellut korjaukset

Vesikaton ja kattoturvatuotteiden uusiminen (valmistunut). Yhtiökokous päätti 22.5.2024 tehdä vesikaton ja kattoturvalaitteiden remontin ja hyväksyi Nordean ehdollisen lainatarjouksen 120 000 €. Tulevista huoneistokohtaisista pääomalainaosuuksista ei ole arviota, eikä lainaosuuksien jyvitykselle ole vielä antaa aikataulua

Muut tiedossa olevat korjaukset

HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS; KUNNOSSAPITOTARPEET VUOSILLE 2024 - 2028 (Käsitelty hallituksessa 10.4.2024, esitetty yhtiökokouksessa 22.5.2024): Huoltomaalauksia ja varastojen (A- ja C-talot) ulkolaudoituksen uusinta tarvittaessa. Patteriverkoston tasapainotus. Kattojen pesu ja sammaleen poisto tai katon uusiminen, kattoturvatuotteet, palokatkot ullakolle (valmistunut). Vuosittainen huolto maalämpökoneistolle. Salaojien kuvaus.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
4 455 m2
Omistus
Oma

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Kaarina OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Oskarinaukio 3, KAARINA

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!