Pikkuvirvelintie 9, Visamäki, Hämeenlinna

Velaton myyntihinta 298 000 € Myyntihinta: 298 000 €
Käyttöönottovuosi 1965
Pinta-ala
178 m2
5h, k, oh, 3 x kph, s, 2 x erill. wc, khh,

Tämä harvinaislaatuisen kaunis koti on läpikäynyt mittavan peruskorjauksen viime vuosien aikana. Alunperin vuonna 1965 valmistunut talo on tuotu nykyaikaan tyylikkäästi talon henkeä kunnioittaen. Peruskorjauksen yhteydessä talotekniikka on uusittu ja sisätilat ovat läpikäyneet täydellisen pintaremontin. Myös julkisivu on maalattu, katto on uusittu ja salaojat sekä patolevyt on asennettu.

Peruskorjauksen myötä tämä koti lämpiää kaukolämmöllä. Katolla sijaitsevat aurinkopaneelit edesauttavat energiatehokkuudessa. Myös ikkunat ovat uudet. Lämmityskustannukset ovatkin olleet hyvin maltillisia. Energiatodistus on laadittu valmiiksi ja tämän kodin energialuokka on erinomaisen hyvä (B2018).

Talon luonnetta vaalien on pieteelillä ja rakkaudella uusittu kaikki sisäpinnat. Toinen toistaan kauniimmat tapettiseinät sopivat talon henkeen ja harmoninen värimaailma kulkee läpi koko kokonaisuuden. Kodin sydän on saarekkeellinen avokeittiö, joka luontevasti yhdistyy ruokailutilaan ja oleskelualueeseen. Keittiön kodinkoneet ovat modernit ja toiminnallisuudellaan nykyaikaa henkiviä - täällä on ilo kestitä ja nauttia. Arjen toimivuutta lisäävät runsaat säilytystilat, useat erilliset kylpyhuoneet ja kodinhoitohuone.

Tätä idyllistä kokonaisuutta ympäröi viehkeä puutarhapiha, jossa on vehreitä istutuksia ja kauniita yksityiskohtia. Piha on valmiiksi aidattu - nelijalkaisten koiraystävien on myös helppo ja vaivaton muuttaa tänne. Pihalla on tilaa kahdelle autolle ja lisäksi autotalli.

Sijainniltaan erinomainen koti isommallekin perheelle, koulut ja päiväkodit löytyvät lähistöltä. Talo sijaitsee arvostetulla Virvelin asuinalueella päättyvän tien varrella - täällä ei ole ohiajavaa liikennettä. Hämeenlinnan keskustan palvelut, ravintolat ja liikkeet eivät ole kaukana. Vanajaveden rannassa polveileva kävelyreitti kulkee myöskin lähistöltä eikä Virvelinrannan venepaikatkaan kaukana ole.

Tähän kotiin ei voi olla rakastumatta.

Kysy lisätietoja ja varaa oma esittelyaikasi!

Tätä kohdetta myy: kiinteistönvälittäjä Kasperiina Kuurma, puh. 050 592 6433, kasperiina.kuurma@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583917
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Pikkuvirvelintie 9, 13100 HÄMEENLINNA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, oh, 3 x kph, s, 2 x erill. wc, khh,
    Asuinpinta-ala
    178 m2
    Ilmoitettu pinta-ala on (ulkomitoin) rakennuspiirustusten mukainen kerrosala 178m2, joka muodostuu seuraavasti: kellarin kph+s 13m2, 1 krs. 114m2, 2 krs. 51m2
    Kokonaispinta-ala
    278 m2
    Käyttöönottovuosi
    1965
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    298 000,00 €
    Kiinteistövero
    419,14€ / v. 2023

    Lämmitys: kaukolämmön kustannus ollut vuonna 2023 3380€ (3hlö). Sähkö: 4500 kWh kulunut vuonna 2023, 3 hlö talous . Vesi ja jätevesi: HS Veden hinnaston mukaisesti. Puhtaanapito: 170€ / vuosi. Kiinteistövero: 419,14€ / v. 2023. .

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi AEG, jääkaappipakastin AEG, pakastekaappi AEG, erillisuuni pyrolyysi ominaisuudella (Electrolux), induktioliesi intergroidulla liesituulettimella, astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali koivu. Keittiön seinähyllyt, saareke

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone 3 kpl, erillinen wc 2 kpl, suihku kellarin kph 2kpl, muissa kylpyhuoneissa 1kpl per tila, suihkuseinä kellarin kylpyhuoneessa, peilit erillisissä wc tiloissa, allaskaappi erillissä wc tiloissa, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys kaikissa kph ja wc tiloissa, kiinteät valaisimet kph ja yhdessä erillisessä wc tilassa.

    Materiaalit

    Keittiö: laattalattia, parkettilattia (saarni), tapetoidut seinät, välitilassa laatta. Olohuone: parkettilattia (saarni), tapetoidut seinät. Makuuhuone 1: Alakerran makuuhuoneet: parkettilattia (saarni), tapetoidut/maalatut seinät. Makuuhuone 2: Yläkerran makuuhuone 1: parkettilattia (tammi), tapetoidut/maalatut seinät. Makuuhuone 3: Yläkerran makuuhuone 2: parkettilattia (tammi), sormipaneli/tapetoidut seinät. Kodinhoitohuone: laattalattia, tapetoidut seinät. Sauna: laattalattia, paneloidut seinät. Kylpyhuone: laatoitettu kokonaan, yläkerran kylpyhuone laatta/marmorilattia. Eteinen: laattalattia, tapetoidut seinät. Wc: laatoitettu kokonaan.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. (lopputarkistettu 19.10.2021) Katolla aurinkopaneelit, asennettu 5/2022 (käyttöönottotarkistettu 12.12.2023). Öljysäiliön sijainti: vanha öljysäiliö maan alla keittiön ikkunan alla, puhdistettu ja täytetty hiekalla v. 2022 (tarkistuspöytäkirja löytyy).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Laatoitetuilla alueilla sähköinen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen, saunaosastolla koneellinen poisto
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivämäärä 12.12.2033.

    Tehdyt korjaukset

    Aikaisempi omistaja on tehnyt: 2010 katto on uusittu aluskatteita myöten (tiilikatoksi) 2017 salaojat tehty, patolevyt asennettu Nykyinen omistaja on tehnyt: 2021 kaukolämmön asennus (pois öljylämmityksestä) 2021-2024 uusittu :sähköt, viemärit, käyttövesiputkisto, patterit putkistoineen, yläkerran aulatilan wc ja päätyhuoneen rakentaminen, huonetilojen muutokset, uusi keittiö, kylpytilojen saneeraus vesieristeineen, täydellinen pintaremontti, aurinkopaneelien asennukset, ikkunat uusittu, ulko-ovet uusittu, julkisivun maalaus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    914 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Vehreä puutarhapiha, paljon istutuksia, puita ja kukkia, melko tasainen tontti. Takapiha on aidattu koiria varten. Talo on toiseksi viimeinen päättyvän tien päässä.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 1965. Hämeenlinnan kaupunki
    Rakennusoikeus
    200 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kokonaisrakennusoikeus on ilmoitettu Hämeenlinnan kaupungin rakennuspaikan nykytilanneotteen mukaisesti. Käytetty rakennusoikeus on ilmoitettu perusparannus ja huonetilojen muutostyön aikaisen rakennekuvan mukaisesti.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa K-Market Visamäki n. 1,2km, K-Citymarket Hämeensaari n. 1,5km, kauppakeskus Goodmann n. 1,7km. Koulut: Keskustan koulut. Päiväkoti: Keskustan päiväkodit. Liikenneyhteydet: Bussiyhteydet Lahdensivuntieltä

    Lisätiedot

    Peruskorjauksen rakennuslupapäätös päivätty 20.10.2021. Ylimääräinen katselmuspöytäkirja aurinkopaneelien asennuksesta päivätty 21.12.2023, lupa myönnetty jälkikäteen. Kiinteistön kaupasta maksetaan varainsiirtoveroa 3%, ostaja maksaa varainsiirtoveron. Panttikirjat siirtyvät kaupanteon yhteydessä lainoittamattomina, ostaja maksaa sähköisten panttikirjojen siirtokustannuksen. Liittymäsopimusten siirrosta mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Hämeenlinna OP Koti Häme Oy LKV

    Raatihuoneenkatu 21-23, HÄMEENLINNA

    010 254 9007 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!