Haltiakuja 4 C, Kaleva, Kerava

Velaton myyntihinta 178 000 € Myyntihinta: 176 685 €
Käyttöönottovuosi 1979
Pinta-ala
80,5 m2
3 h + k

Vapautumassa rivitalokolmio Keravan Kalevassa!

Asunto sijaitsee erinomaisella paikalla lapsiperheiden kannalta, sillä päiväkoti, koulu ja lähikauppa ovat kävelymatkan päässä.

Asunnon kaksi makuuhuonetta ovat yläkerrassa, mikä tarjoaa mukavasti yksityisyyttä. Lisäksi yläkerrassa on suuri vaatehuone, jota voi hyvin hyödyntää esimerkiksi työhuoneena. Yläkerrassa sijaitsevat myös kylpyhuone ja sauna. Portaiden yläpuolella on avointa tilaa. Monissa vastaavissa asunnoissa tämä tila on hyödynnetty rakentamalla parvi!

Alakerrassa ovat kodin yhteiset tilat. Upea keittiö on uusittu 2021 ja sen suunnittelussa on huomioitu kaappi- ja laskutilan maksimointi. Ruokailutila yhdistyy olohuoneeseen muodostaen kodikkaan yhtenäisen tilan. Alakerran lattia on vinyyliä ja seinät on maalattu. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille. Alakerrassa on erillinen vessa, johon on saatu mahtumaan myös pyykkihuolto. Säilytystilaa on kätevästi alakerran eteistilassa ja tarvittaessa lisää portaiden alla. Asunnolla on myös ulkovarasto ulko-oven vieressä.

Vehreä ympäristö ja Pihkaniityn ulkoilualue vieressä tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Lähettyvillä sijaitseva Kalevan Urheilupuisto tarjoaa mahdollisuuden monenlaiseen harrastamiseen. Keravan keskustan kattavat palvelut ovat n. 2,5 kilometrin päässä. Sieltä löytyy kauppoja, ravintoloita sekä muita tarpeellisia palveluita. Myös juna-asema on lähellä, joten liikkuminen esimerkiksi Helsinkiin on helppoa ja nopeaa.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583730
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Haltiakuja 4 C, 04230 KERAVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3 h + k
    Asuinpinta-ala
    80,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    80,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1979
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    etelä, pohjoinen
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    176 684,50 €
    Velaton hinta
    178 000,00 €
    Lainaosuus
    1 315,50 €
    Neliöhinta
    2 211,18 €
    Hoitovastike
    330,86 €/kk
    Rahoitusvastike
    31,87 €/kk
    Yhtiövastike yht
    362,73 €/kk
    Vesimaksu
    21,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 21,00 €/hlö/kk, autopaikka 13,00 €/kk. Kaapeli-tv maksu 5,40 €/as/kk. Rahoitusvastike koostuu: Po 1 kph: 16,48 €/kk. Po 5 katto: 15,39 €/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: vinyylilattia. Olohuone: vinyylilattia. Makuuhuone 1: laminaatti. Makuuhuone 2: laminaatti. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: seinät ja lattia: laatta. Eteinen: laminaatti. Wc: seinät ja lattia: laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Keravan Haltiatie
    Isännöitsijä
    Isännöintipartnerit Oy /Tellervo Korpelin
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    26
    Autopaikat
    26 kpl
    Taloyhtiössä on
    Talopesula, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä: 31.03.2033

    Tehdyt korjaukset

    2024: Viemärien kuvaus ja huuhtelu linjasaneerauksen hankesuunnittelun yhteydessä. 2022: Pihavalaisimet 5 kpl uusiminen led-valaisimiksi. 2021: Paisunta-astian tarkastus. Liukumäen ja penkin uusinta. Yläpohjan tarkastusluukkujen saranoinnin muutos. Kylpyhuoneiden B5, D14 ja C9 korjaus. 2020: Viemärikuvaus. Mopoparkki. 2019: Märkätilojen kuntokartoitus. Antenniverkon kuntokartoitus. Puiden kaato parkkipaikalta. Piha-aitojen uusiminen aloitettu. Kattojen pesu. Rakennusten c ja f katon maalaus. Kaikille katoille metalliset kulkusillat. 2018: Huoltorakennuksen lumiesteet. Kerhohuoneen ja eteisen maalaus, valaisimien uusinta. 2017: Taloyhtiönumerovalon uusiminen ja leikkikenttä valaistuksen parantaminen. Huoneistovarastojen kourujen ja syöksytorvien uusiminen. Numerovalaisimien uusinta. Katon huoltokorjaus, juurien tiivistys, katosten ja listojen kiinnitys. Yläpohjan tuuletuksen parantaminen päätyihin asennetuilla ritilöillä. 2016: Piharoskakorit uusittu. 2015-2016: Alakertojen kapselointi. 2015: Salaojien kuvaus. Leikkivälineiden tarkastus ja kunnostus/uusiminen. Huoltorakennuksen räystäslaudat ja vesikorut uusittu. 2013: Lämmönsiirtimien, patteriventtiilien ja -termostaattien uusiminen. Yläpohjan lisälämmöneristys. 2012: Lumiesteitä. Piha-aitojen kunnostus/uusiminen. 2009: Salaojien uusiminen ja kattovesien viemäröinti. 2007: E-talon salaojat ja sokkelin vesivuodot korjattu. 2005: Lukitusmuutos exec-avaimelle. Etelän puoleiset ikkunat ja ovet uusittu. 2001: Piha-alueiden kunnostus ja asfaltointi. 1995: Talojen C,D,E,F ja G sisäisten lämminvesirunkolinjojen uusiminen. 1994: Talojen A, B ja H sekä huoltorakennuksen lämminvesirunkolinjojen uusiminen.. Asunnon remontit: Keittiöremontti v. 2021. Muutostyölupa keittiöstä osa muutettaisiin työhuoneeksi. Lupa on hyväksytty, muutostyötä ei ole tehty. 2009 Kylpyhuoneremontti 2019: valokate 2020: osakas hakenut muutostyölupaa toimistohuoneen rakentamiselle, valmistumisesta ei ole ilmoitettu.

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokouksessa 17.4.2024 päätettiin rakennusten sisäisten käyttövesiputkien ja viemäreiden sekä kylpyhuoneiden uusimisen toteutussuunnittelun aloittamisesta. Hankkeesta on tehty hankesuunnitelma, joka esiteltiin osakkaille 21.3.2024. Toteutussuunnittelu käynnistyy 26.8.2024.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    HALLITUKSEN SELVITYS KUNNOSSAPITOTARPEESTA VUOSILLE 2024 – 2028 2023-2024: Käyttövesiputket, televerkko ja sähkökaapelointi. (Suunnittelun ja toteutussuunnittelu: Saunan ja kylpyhuoneen patterit. Keskuksen siirto ulos H 24. Sähköautolatauksen infra. Maalämpöselvitys). 2024-2025: Palovaroittimet. 2024: Vesikatto, huolto. 2025: Huoltorakennus salaojat, uusiminen putkiremontin yhteydessä. 202X: Putket, datakaapeli, sähkökaapeli, kylpyhuoneet (toteutusurakka). 201X: Huoltorakennus, pesulan käyttö loppuu, muutetaan esim. kuivaushuoneeksi. 2026: Julkisivu, maalaus. Käynnistettävien korjausten suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 597 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Keravan kaupunki p. 09-29491

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa Kalevan tori n. 700 m. Keravan keskustan kattavat palvelut noin 2,5 km päässä. Keskustasta löytyy mm. hypermarkit Prisma ja City market, Kauppakeskus Karuselli. kirjasto. Koulut: Kalevan ala-aste luokat 1-6 noin 800 m. Kurkelan yhteiskoulu noin 1.2 km. Päiväkoti: Kalevan päiväkoti n. 500m. Pihkaniityn ulkoilualueelta löytyy lenkkipolut ja talvella hiihtolatu. Kalevan urheilupuistolle matkaa on noin 2 km. Urheilupuistosta löytyy jalkapallokenttä, 2 jäähallia, maauimala sekä lenkkipolkuja. Liikenneyhteydet: Bussit: kalevankatua pitkin ja kurkelankatua pitkin. Lähin pysäkki noin 500m. Keravan rautatieasema noin 2,5 km.

    Lisätiedot

    Yhtiöjärjestyksen 16§: Osakkeenomistaja vastaa huoneistoon tai sen ulkopuolelle asennetuista ja rakennetuista terasseista ja valokatteista, aidoista, latausmittareista, ilmalämpöpumpuista ja jäähdytyslaitteista, tuulikaapin lattialämmityksestä sekä vastaavista osakasmuutoksista ja lisäyksistä kaikkine osineen, johtoineen, kanavineen ja läpivienteineen. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia kyseisistä osakasmuutoksista tai -lisäyksistä. Osakkaan vastuu kattaa asennuksen, käytön, huollon ja kunnossapidon sekä mahdollisten puutteellisuuden tai vian yhtiön rakennuksille tai laitteille aiheuttamista vaurioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi yhtiölle aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista, kuten purun ja ennalleen saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman kunnossapitotoimenpiteen yhteydessä. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys olisi toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta. Taloyhtiö on valmistunut ennen vuotta 1994. Taloyhtiö ei ole teettänyt rakennusmateriaalien asbestikartoitusta. Osakkeenomistajan tulee huoneistoremonttia suunnitellessaan teettää purettaville rakennusaineille asbestikartoitus tai varmistua, että purettava rakenne on rakennettu 1994 jälkeen. Huoneistoremonteista tulee tehdä taloyhtiölle muutostyöilmoitus.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!