Kohteessa esittely su 20.10.klo. 14:00 - 14:30 .

Kuninkaantammenkierto 10 B, Kuninkaantammi, Helsinki

Velaton myyntihinta189 500 € Myyntihinta: 189 500 €
Käyttöönottovuosi2019
Pinta-ala
42,5 m2
2h, avokeittiö, kph, lasitettu parveke (yj. 2h, kt)

Tervetuloa tutustumaan kompaktiin ja aivan uudenveroiseen kolmannen kerroksen kaksioon, jossa kaikille toiminnallisuuksille on oma paikkansa!

Tässä kodissa neliöt on käytetty hyvin ja tehokkaasti. Pohjaratkaisu on mainio, sisään tultaessa eteen avautuu olohuone sekä sen yhteydessä oleva vaalea ja toimiva avokeittiö. Makuuhuone on reilun kokoinen ja sieltä on myös käynti isolle lasitetulle parvekkeelle. Säilytystiloja tässä kodissa on kokoonsa nähden reippaasti, sekä eteisessä, että makuuhuoneessa on koko seinän leveydeltä kaapistoja. Kylpyhuone on tilava ja sinne sijoittuu kätevästi myös pyykkihuolto.

Osakkaalla on käytössään kellarikomero ja yhtiön yhteinen varasto polkupyörille ja suuremmille urheiluvälineille. Taloyhtiön pihapiiri on vehreä ja suojaisa, ja siellä sijaitsee myös lasten leikkipaikat.

Asunto Oy Helsingin Talvitammi on vuonna 2019 valmistunut taloyhtiö, jossa asuminen on helppoa ja vaivatonta, ilman huolta tulevista remonteista tai niiden kustannuksista. Yhtiövastike on poikkeuksellisen edullinen ja yhtiöllä on valinnainen vuokratontti, joka on mahdollisuus lunastaa omaksi.

Kehittyvästä Kuninkaantammesta löytyvät jo keskeisimmät palvelut ja Kaivokselan kauppoihin on kävelymatka. Hämeenlinnanväylä mahdollistaa nopeat yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Keskuspuiston ja Vantaanjoen monipuoliset virkistys- ja ulkoilureitit lähtevät lähes kotiovelta ja alueen oma Palettilampi kunnostetaan ja asukkaat saavat uimarannan, jota kiertää kävelyreitti. Koiraihmisiä ilahduttaa alueelle rakennettava koirapuisto.

Tätä kotia suosittelen ensiasunnoksi, mutta hyvän sijaintinsa vuoksi tämä on sopiva myös osa-aikaiselle pääkaupunkiasujalle.

Lisätiedot ja esittelyvaraukset Pia Lundenberg, 040-522 1967, pia.lundenberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
580281
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Kuninkaantammenkierto 10 B, 00430 HELSINKI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
2h, avokeittiö, kph, lasitettu parveke (yj. 2h, kt)
Asuinpinta-ala
42,5 m2
Kokonaispinta-ala
42,5 m2
Käyttöönottovuosi
2019
Kerros
3/4
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Parveke
On , lasitettu
Ikkunat ja näköalat
Parveke ja ikkunat länteen, Kuninkaantammenkierron suuntaan.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
189 500,00 €
Neliöhinta
4 458,82 €
Hoitovastike
191,25 €/kk
Yhtiövastike yht
191,25 €/kk
Vesimaksu
20,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 25,00 €/kk, autopaikka 120,00 €/kk. Hoitovastike 1.7.2024 alkaen on 4,5 €/m² (191,24 €/kk). Vesimaksun peruste: vesiennakkomaksu, joka tasataan kerran vuodessa kulutuksen mukaan, kylmä vesi 4,06 €/m3, lämmin vesi 9,03 €/m3. Taloyhtiössä on huoneistokohtainen veden mittaus. Osakkailta peritään ennakkovesimaksu kuukausittain perustuen huoneiston asukkaiden määrään. Mikäli osakas haluaa tilata ylimääräisen vedentasauslaskutuksen huoneistoonsa, tulee hänen tilata veden tasauslaskutus isännöintitoimiston asiakaspalvelusta. Osakas maksaa ylimääräisestä tasauslaskutuksesta aiheutuvat kustannukset. Tontti on osittain yhtiön omistama, osakkailla vuosittainen lunastusmahdollisuus varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä, tontinosalunastuksen kauppa suoritetaan vuosittain syyskuussa. Osakkeenomistaja, joka on maksanut osuutensa tontin määräosan lunastushinnasta, on vapaa tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Hallitus on valtuutettu tarvittaessa perimään tai olla perimättä 1-2 kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike sekä muuttamaan pääomavastiketta korkokannan oleellisesti muuttuessa tai muuttamaan tonttivuokravastiketta sen oleellisesti muuttuessa sekä muuttamaan pääomavastikkeen määrää tilikauden aikana vastaamaan mahdollisesti muuttuneita lainahoitokuluja. Päätös on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet keittiön välitilassa. keittiön tasot laminaattia

Pesutilat

Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit korkea kaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kiinteät valaisimet kylpyhuoneen katossa, peilikaapissa.

Säilytystilat

Kellarikomero

Materiaalit

Keittiö: Tammilankkulaminaatti, seinät maalattu. Olohuone: Tammilankkulaminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Tammilankkulaminaatti, seinät maalattu. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu, lattialaatta 10 x 10, seinällä suuremmat laatat. Eteinen: Tammilankkulaminaatti, seinät maalattu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Talvitammi
Isännöitsijä
Ainoa & Co Oy, Emännöintitoimisto Aamu, Susanna Kalikko, puh 09 615 07 333
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
48
Autopaikat
30 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, taloyhtiölaajakaista DNA 10/10M, kerhotila
Lunastuspykälä
Lunastusoikeus on osakkailla

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen. Kts. yhtiöjärjestyksen 4 §.
Energialuokka
C 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä on 23.4.2025.

Tehdyt korjaukset

2019 yhtiö valmistunut 2021 vuositarkastuksen ennakkotarkastus 2022 sähköautojen latausinfran rakentaminen autohalliin

Muut tiedossa olevat korjaukset

Hallituksen laatima kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028: 2024 vesimittareiden toiminnan tarkistus (kts. toimintakertomus ja tilinpäätös) 2024 rivitalon alapohjan tarkastus rottavaurioiden varalta 2024 IV-haasteiden selvitystä 2024 porraskäytävien pintakorjauksia 2025 energiatodistuksen laatiminen 2024-2027 kiinteistön normaaleja vuosi- ja huoltokorjauksia Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
2 941 m2
Omistus
Valinnainen vuokratontti
Vuokralleantaja
Suomen Osatontti K
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 2064

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

Mikonkatu 13, HELSINKI

010 255 5900 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!