Harjutie 4 C, Klaukkala, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta262 000 € Myyntihinta: 262 000 €
Käyttöönottovuosi1971
Pinta-ala
113 m2
4h + k + tal.h. + sauna, var, at

Tämä koti on kokenut todellisen muutoksen: kaikki käyttövesiputket on uusittu, sähköt on uusittu, asennettu uusi ryhmäkeskus, kosteat tilat on uusittu, kuten kaikki muutkin tilat, keittiö on uusittu, kaikki sähköpatterit on uusittu, ilmanvaihtokoneena uusi poistoilmalämpöpumppu, joka tuottaa myös lämpimän käyttöveden, uudet Pihla-ikkunat, kaikki sisäpinnat on uusittu, huoneiston kaikki kiintokalusteet on uusittu. Yhtiössä poikkeava kunnossapito- ja korjausvastuu (YJ §9), osakkaat vastaava pitkälti omista remonteistaan.

Asunto on pohjoismaisen vaalea ja tyylikäs. Kaikki valinnat ja ratkaisut on mietitty harkiten ja toteutus on tehty laadukkailla materiaaleilla. Kodin pohjaratkaisu on miellyttävän tilava ja säilytystilaa on runsaasti, jokaisessa huoneessa on kiinteät liukuovikaapistot. Sisäkatoissa on upotettu valaistus. Kodinhoitohuone on suorastaan luksusta, tilava, paljon kaappeja ja tasoa, lisäksi erillinen kulku pihalle. Upea kylpyhuone ja sauna, tule katsomaan paikan päälle. Lisäksi autotalli ja varasto. Asunnolla on upeat pihat edessä ja takana. Takapiha on kaunis eteläpiha. Terassi on hyvänkokonen ja osin suojattu markiisilla. Puutarha on upea ja piha kaikkinensa suojassa omasa rauhassa. Tervetuloa tutustumaan.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
580189
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Harjutie 4 C, 01820 KLAUKKALA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h + k + tal.h. + sauna, var, at
Asuinpinta-ala
113 m2
Kokonaispinta-ala
113 m2
Käyttöönottovuosi
1971
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
Ei
Ikkunat ja näköalat
Ikkunat etelä/pohjoinen.
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
262 000,00 €
Neliöhinta
2 318,58 €
Hoitovastike
282,50 €/kk
Yhtiövastike yht
282,50 €/kk

Sähkölämmitys 150,00 €/kk 17000 kWh/v. Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiössä suunnitellaan huoneistokohtaisten vesimittarien asentamista v. 2025. Remontin jälkeisiä sähkönkulutustietoja ei ole käytössä (mm. katon eristeet uusittu, samoin asunnon kaikki eristeet, Nilan uusi poistoilmalämpöpumppu).

Varustus

Keittiö

Jääkaappi AEG, pakastekaappi AEG, erillisuuni (ollut käytössä 1 vuoden), induktioliesi (ollut käytössä 1 vuoden), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Saareke . Koko asunto on saneerattu lattiasta kaattoon, myös keittiö vuonna 2024. Keittiössä kaikki on uutta ja käyttämätöntä.

Pesutilat

Sauna (saunassa kuituvalot), sähkökiuas Harvian pilarikiuas, kylpyhuone (kaksi suihkua/sadesuihkua, wc-istuin, peili, allas, allaskaappi, käsisuihku), pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Erillinen varasto autotallissa, kiinteät liukuovikaapistot huoneissa ja eteisessä

Materiaalit

Keittiö: Lattia vinyylikorkki, seinät maali. Olohuone: Lattia vinyylikorkki, seinät maali. Makuuhuone 1: Lattia vinyylikorkki, seinät maali, liukuovikaapisto. Makuuhuone 2: Lattia vinyylikorkki, seinät maali, liukuovikaapisto. Makuuhuone 3: Lattia vinyylikorkki, seinät maali, liukuovikaapisto. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa, seinät maali. Runsaasti työskentelytasoa ja kaappitilaa. Erittäin tilava kodinhoitohuone, josta käynti myös ulos.. Sauna: Lattia laattaa, seinät paneeli. Kylpyhuone: Lattiat ja seinät laattaa. Eteinen: Lattiat vinyylikorkki, seinät maali, lisäksi liukuovipeilikaapisto. Lisäksi tilava syvennys tavaroille tai kaapille..

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Nurmijärven Harjutie 4
Isännöitsijä
Asukasisännöinti Sakari Forslund, puh. 040-5030337
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
5
Autopaikat
5 kpl
Taloyhtiössä on
Yhteisantennijärjestelmä, ulkoiluvälinevarasto, jätekatos

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Muu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Kattoremontti 2003.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto. Asunnossa C kodinhoitohuoneessa Nilan poistoilmalämpöpumppu, joka yhdistää ilmanvaihdon, lämminvesivaraajan ja poistoilmalämpöpumpun.
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa.

Tehdyt korjaukset

2003 Kattoremontti 2003 Koneellinen ilmanvaihto 2007 Terassien kattolauduksen uusiminen 2011 Ulko-ovien uusiminen 2011 Autotallin ovien uusiminen 2015 Salaojaremontti 2016 Antennijärjestelmän uusiminen sekä vahvistimen vaihto 2017, 2018 Tuuletuspaalujen asentaminen 2023 Käyntiaukkojen tekeminen alapohjaan ja alapohjan puhdistaminen 2023 Ilmanvaihdon parantaminen alapohjaan tuuletuspaaluja lisäämällä. Asunnon remontit: Asuntoon on tehty täydellinen huoneistoremontti, välittäjältä saatavana Uudenmaan Saneeraus & Kalustus Oy:n työseloste 14.5.2024. Huoneiston alapohjaan on lisätty kaksi tuuletusputkea molemmin puolin, lisäämään alapohjan tuuletusta.

Suunnitellut korjaukset

Alapohjan tuuletus, seinä- ja lattiasaumojen tiivistys, ulkoseinien uudelleen eristäminen, ikkunoiden uusiminen. (Asunnon C osalta tehty.)

Muut tiedossa olevat korjaukset

mm. rakenteiden tiivistäminen sisäkautta, seinäeristeiden uusiminen ja sisäseinien uudelleen pinnoittaminen. Ikkunoiden uusiminen. Uusien ulkovuorauslautojen asentaminen. (Kyseiset toimenpiteet on tehty asunnossa C). Alapohjan tyhjentäminen maa-aineksesta ilmanvaihdon parantamiseksi ja välisokkeleihin kulkuaukkojen tekemisen mahdollistamiseksi. Vuonna 2024 etupihalle mursketta. Käyttövesiputkien uusiminen ja huoneistokohtaisten vesimittarien asentaminen 2025. Lumiesteet takapihan puoleiselle lappeelle 2026. Ilmastointikanavien puhdistus 2027. Piha-aitojen uusiminen 2028. Talon huoltomaalaus 2029. Roskakatoksen laudoituksen uusiminen ja maalaaminen 2030. Sähköautojen latausmahdollisuus 2031. Aurinkopaneelien asentaminen 2032. Päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3 115 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Haikalan Alepa noin 400m. Klaukkalan keskustan kattavat kaupalliset ja julkiset palvelut n. 2 km. Koulut: Ala-aste ja yläaste lähistöllä, noin 400m/500m. Päiväkoti: Alueella 4 päiväkotia kävelymatkan päässä, mm. Professorintien päiväkoti ja Haikalan päiväkoti. Keskustaan lisäksi ihana kevyenliikenteen väylä peltojen poikki jokivartta pitkin. Tiiran uimarantaan n. 1,5 km. Liikenneyhteydet: Linja-auto, pysäkki n. 100m.

Lisätiedot

Kodinhoitohuoneessa Nilan poistoilmalämpöpumppu, joka yhdistää ilmanvaihdon, lämminvesivaraajan ja poistoilmalämpöpumpun samaan laitteeseen. Lämmön talteenotto on toteutettu lämpöpumpulla, joka ottaa ilmanvaihdon poistoilmasta lämmön talteen ja lämmittää sillä sekä käyttövettä että ilmanvaihdon raitisilmaa. Kaikki uudet patteri öljytäytteisiä Warmos lämmittimiä. Osa Pihlaikkunoista antennilasia (Signal window). Seinäpaneelit (julkisivut) vielä maalaamatta. Jää uudelle osakkaalle. Alapohjasta tulee vielä poistaa materiaalia, jotta siitä saadaan hieman korkeampi/tuulettuvampi. Autallin takaosan varastossa kulku käyttöullakolle. Yhtiön asunnoissa teetetyssä sisäilmatutkimuksessa havaittiin varsinkin kodinhoitohuoneessa ja autotallin vastaisesen huoneen seinässä alapohjasta tulevia ilmavuotoja, joissa oli haitallisia mikrobeja. Talokeskus Oy:n tekemän korjaussuunitelman mukaisesti asunnossa C purettiin kaikki saastuneet eristeet ja rakenteet, Ilmavuotoraot tukittiin ja tiivistettiin. Entiset villaeristeet korvattiin polyuretaaniereisteillä. Pitkänsivun seinät tiivistettiin ja lämpöeristettiin polyuretaanieristeillä. Voimassaolevan yhtiöjärjestyksen mukaan nämä korjaukset kuuluvat asunnon haltijalle. Alapohjan tuuletusta on tehostettu asentamalla asuntojen pitkille sivuille tuuletuspaaluja. Alapohjassa todetun ylimääräisen maan poistaminen, joka kuuluu yhtiön vastuulle, toteutetaan yhtiökokouksen mukaan, ainakin aluksi talkoovoimin. Maan posto on jo osin aloitettu asuntojen D ja E osalta. Asunnon C korjauksista työseloste, 14.5.2024 Uudenmaan Saneeraus ja Kalustus Oy.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1, KLAUKKALA

010 254 2855 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!