Pesolanniementie 207D, Runni, Iisalmi

Velaton myyntihinta163 000 € Myyntihinta: 163 000 €
Käyttöönottovuosi1999
Pinta-ala
105 m2
3mh, tupakeittiö, s, ph, khh, 2xwc

Tervetuloa asumaan Runnille!

Runnilla, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Iisalmen kaupungin keskustasta sijaitsee vuonna 1999 rakennettu omakotitalo, jossa asuinneliöitä on 105 m2.

Tämän kodin keittiö ja olohuone on avointa tilaa ja mukavasti keskelle huonetta asettuu varaava leivinuuni, joka toimii lisälämmönlähteenä ja tarjoaa vaihtoehdon ruoanvalmistukseen.

Kodissa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja yhdessä niissä on vaatehuone. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa ja laskutilaa. Saunan jälkeen pääset vilvoittelemaan terassille, johon käynti kodinhoitohuoneen kautta.

Talon pääasiallinen lämmitysjärjestelmä on suorasähkö ja lämmönjako pattereilla sekä lattialämmityksellä. Lisäksi taloon asennettu ilmalämpöpumppu. Käyttövesi on vesiosuuskunnan kautta ja jätevesijärjestelmä omilla sakokaivoilla ja maasuodattamolla.

Talossa tehty vuosien varrella ylläpitäviä kunnostuksia mm. pintaremonttia, huoneiden lattiamateriaalin uusiminen, keittiön kodinkoneet uusittu 2021 ja keittiön kaapiston ovet uusittu vuonna 2018. Ulkopuolella mm. asennettu verkkoaita/puuaita ja laajennettu etupihan parkkialuetta.

Isolla 6110 m2 vehreällä tontilla sijaitsee autokatoksen lisäksi grillikatos ja rakoliiteri sekä leikkimökki ja hiekkalaatikko. Autokatoksen yhteydessä kaksi varastoa.

Talo sijaitsee peltojen ympäröimänä ja kauniin järvimaiseman läheisyydessä. Reilun sadan metrin päässä näkyy Kiurujoki ja hieman kauempana siintää kaunis Haapajärvi. Kiinteistölle kuuluu vesistöoikeus ja venepaikkaoikeus.

Runnin kauniissa maalaismaisemissa voi vain viihtyä. Koulukyyti kulkee uudelle Runnin ala-koululle sekä alueella käy jäätelöauto ja kirjastoauto. Ja kun kaupunkiin tekee mieli, olet vain 20 minuutin päässä Iisalmesta tai Kiuruvedestä.

Sovi oma esittelysi ja toteutetaan asumisen unelmasi maalaismaisemissa!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
578538
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Pesolanniementie 207D, 74595 RUNNI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
3mh, tupakeittiö, s, ph, khh, 2xwc
Asuinpinta-ala
105 m2
Pinta-alat rakennuspiirustusten mukaan.
Kokonaispinta-ala
118 m2
Käyttöönottovuosi
1999
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
163 000,00 €
Kiinteistövero
364,46 €/v

Lämmitys: 4-5 kuutiota/v. Sähkö: n. 200 €/kk/neljä hlöä 12000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: kulutuksen mukaan. Tiemaksut: 75 €/v (tieyksikkö maksu 2 autolle). Kiinteistövero: 364,46 €/v. .

Varustus

Keittiö

Jääviileäkaappi 2021, lattialiesi, induktioliesi 2021, liesituuletin, astianpesukone 2021, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali.

Pesutilat

Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä kääntyvät ovet, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: laminaatti,maali,isotex kattolevy. Olohuone: laminaatti,maali,isotex kattolevy. Makuuhuone 1: laminaatti,maali/tapetti,isotex kattolevy. Makuuhuone 2: laminaatti,maali,isotex kattolevy. Makuuhuone 3: laminaatti,maali,isotex kattolevy. Kodinhoitohuone: laatta,maali/laatta,paneeli. Sauna: laatta,laatta/paneeli,paneeli. Kylpyhuone: laatta,laatta,paneeli. Eteinen: laminaatti,maali,isotex kattolevy. Wc: laatta,puolipaneeli/tapetti,gyproc. Tuulikaappi: laatta,maali,maali.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys. Sähköinen lattialämmitys: pph,khh,wc,tuulikaappi. Varaava leivinuuni. Ilmalämpöpumppu.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo. Koneellinen poisto. Lämmön talteenotto.
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 1.10.2031.

Tehdyt korjaukset

Nykyinen omistaja: 2024 - olohuone pintamaalaus ja osittain uudet listat. Keittiön uunin viereinen seinä maalattu. - makuuhuoneeseen pintamaalaus, liukuovi asennettu, listat, rullaverhot. - kylpyhuoneen ja makuuhuoneen välisen oven listan vaihto. - katoksen seinä laitettu - talon nurkkalaudoitus portin kohdalta uusittu 2023 - makuuhuoneiden ja kodinhoitohuoneen palovaroittimet uusittu. - hankittu käytetty leikkimökki (maalattu), aluskate ja sepeli laitettu. - hiekkalaatikko (aluskangas ja hiekka) 2022 - puuaita ja verkkoaita asennettu - portti asennettu - etupihan laitto: laajennettu parkkialuetta, laitettu aluskangas, sepeli ja päälle kivituhka. - rakoliiteri siirretty pellolta etupihalle - lasten huoneen pintaremontti (tapetti/maalaus) ja kattolistat uusittu ja uusi rullaverho. 2021 - kodinhoitohuoneen rullaverhot vaihdettu. Edellinen omistaja: - 2020: laminaatit (mh 1 ja 2) - 2018: keittiön kaapin ovet uusittu (Vehkapuu) - 2016: laminaatti (tupakeittiö) - muovimatot otettu pois (betoni ja asianmukainen kosteusmuovi, laminaatissa askeleriste) - 2015: laminaatti (isoin mh)

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
6 110 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Vesiosuuskunta.
Lisätietoa käyttövedestä
Vesiosuuskunnan Eteläniemen vy osakas.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Saostuskaivo, maasuodattamo.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Runnin kylpylä n. 4,6 km Hiihtolatu (niemen ympäri n. 7 km) Uusi koulu n. 5,7 km Koulukyyti (1 ja 2 lk pihasta, 3-6 lk 700 m päästä) Jäätelöauto n. 2 km Kirjastoauto n. 700 m Iisalmi keskusta n. 23 km Kiuruvesi keskusta n. 20 km Lähin kauppa Prisma Iisalmi n. 21 km.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Iisalmi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Savonkatu 17, IISALMI

010 258 8580 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!