Matkapuhelin: 040 652 7898 ulla.miettinen@op.fi

Ulla Miettinen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Markkinointimerkonomi
Matkapuhelin: 040 652 7898 ulla.miettinen@op.fi

Kokemusta asiakaspalvelualalta tulee lähes 30-vuotta. Kauppaopistosta valmistuin markkinointimerkonomiksi ja sen myötä tieni vei autoalalle, missä toimin myyntisihteerinä ja automyyjänä. Nämä molemmat ammatit olivat haasteellisia, mutta aivan vertaansa vailla oppia tekemään töitä asiakkaiden kanssa. Näin pitkän uran asiakaspalvelutyössä tehneenä olen kasvanut, sitoutunut ja oppinut arvostamaan ja palvelemaan asiakkaitani luottamuksellisesti ja etsimään asiakkailleni oikeat ratkaisut.

Kun mietit asunnon ostoa tai myyntiä Ole rohkeasti yhteydessä minuun!

Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Kodinvaihtoterveisin Ulla

Perheeseeni kuuluu neljä lasta ja aviomies. Kaksi vanhinta lasta ovat jo opiskelleet ammatin ja nuorimmaiset kaksospojat aloitti opiskelut syksyllä 2020. Asumme omakotitalossa Iisalmen taajama-alueen ulkopuolella Soinlahdessa kauniissa ja rauhallisessa maaseutumiljöössä, mutta kumminkin niin lähellä kaupungin palveluita.

Vapaa-ajan harrastuksia on ollut vuosien varrella monenlaista, mm. tanssia, golffia, jääkiekkoa, lentopalloa... Tällä hetkellä ei ole mitään niin vakituista harrastusta, vaan teen mitä mieleen juolahtaa ja uskallan kokeilla myös kaikenlaista uuttakin.

Kiinteistöalalla reilut kolme vuotta ja päivääkään en vaihtaisi pois!

Olen aktiivinen ja sosiaalinen persoona, jonka myötä verkostoni on laaja.

Asiakkaani ovat antaneet palauteita minulle, että olen ihmisläheinen, helposti lähestyvä, ammattilainen, asiat sujuivat sopivan ripeästi ja mutkattomasti, aktiivinen, vastaukset kysymyksiin heti, huippumukava, välittäjä vailla vertaa...

IisalmiOP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Savonkatu 17 74100 IISALMI