Matkapuhelin: 040 652 7898 ulla.miettinen@op.fi

Ulla Miettinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Markkinointimerkonomi
Matkapuhelin: 040 652 7898 ulla.miettinen@op.fi

Kiinteistöalalla reilut kolme vuotta ja päivääkään en vaihtaisi pois!

Olen aktiivinen ja sosiaalinen persoona, jonka myötä verkostoni on laaja.

Asiakkaani ovat antaneet palautteita minulle, että olen ihmisläheinen, helposti lähestyvä, ammattilainen, asiat sujuivat sopivan ripeästi ja mutkattomasti, aktiivinen, vastaukset kysymyksiin heti, huippumukava, välittäjä vailla vertaa...

Kun mietit asunnon ostoa tai myyntiä Ole rohkeasti yhteydessä minuun!

Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Facebookissa löydät Myyntineuvottelija Ulla Miettinen ja Ulla Miettinen

Instagramissa @miettinen_ulla

Kodinvaihtoterveisin Ulla

Perheeseeni kuuluu neljä lasta ja aviomies. Kaksi vanhinta lasta ovat jo opiskelleet ammatin ja nuorimmaiset kaksospojat aloitti opiskelut syksyllä 2020. Asumme omakotitalossa Iisalmen taajama-alueen ulkopuolella Soinlahdessa kauniissa ja rauhallisessa maaseutumiljöössä, mutta kumminkin niin lähellä kaupungin palveluita.

Vapaa-ajan harrastuksia on ollut vuosien varrella monenlaista, mm. tanssia, golffia, jääkiekkoa, lentopalloa... Tällä hetkellä ei ole mitään niin vakituista harrastusta, vaan teen mitä mieleen juolahtaa ja uskallan kokeilla myös kaikenlaista uuttakin.

Kokemusta asiakaspalvelualalta tulee lähes 30-vuotta. Kauppaopistosta valmistuin markkinointimerkonomiksi ja sen myötä tieni vei autoalalle, missä toimin myyntisihteerinä ja automyyjänä. Nämä molemmat ammatit olivat haasteellisia, mutta aivan vertaansa vailla oppia tekemään töitä asiakkaiden kanssa. Näin pitkän uran asiakaspalvelutyössä tehneenä olen kasvanut, sitoutunut ja oppinut arvostamaan ja palvelemaan asiakkaitani luottamuksellisesti ja etsimään asiakkailleni oikeat ratkaisut.

IisalmiOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Savonkatu 17 74100 IISALMI

Asiakaspalautteet