Eskonkatu 8 A, Nättinummi, Turku

Velaton myyntihinta 179 000 € Myyntihinta: 179 000 €
Käyttöönottovuosi 1975
Pinta-ala
76,5 m2
3h + k + parv

Tyylikäs skandinaavinen kaupunkiasunto hyvällä sijainnilla!

Etsitkö modernia ja viihtyisää kaupunkiasuntoa, jossa yhdistyy skandinaavinen tyyli ja hyvä sijainti! Tämä kaunis 76,5 m² koti sijaitsee rauhallisessa ympäristössä talon ensimmäisessä asuinkerroksessa, mutta ei kuitenkaan maantasalla. Asunto mahdollistaa modernin ja valoisan asumisen ympäröitynä luonnonkauniilla maisemilla.

Asunto on remontoitu kauttaaltaan vuonna 2019. Huoneistossa olevat kaapistot on uusittu, kaapistot sekä keittiössä että muissa asuintiloissa ovat Kvik-merkkisiä. Keittiössä on kaikki tarvittavat kodinkoneet, kuten jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio) ja astianpesukone. Saareke jakaa mukavasti keittiö- ja olohuonetilan toisistaan. Asunnon sisätiloissa on käytetty laadukkaita materiaaleja.

Huonejako on toimiva ja tilavassa kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi hyvin tilaa pesukoneelle sekä kaapistoille.

Asunto sijaitsee rauhallisella alueella, josta on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Alueella on monipuoliset palvelut, kuten päiväkodit, hyvät liikuntamahdollisuudet ja kaupat. Länsikeskuksen hypermarketit vain jokusen minuutin automatkan päässä.

Asuntoon kuuluu myös lasitettu parveke, joka on ihana paikka rentoutua arjen kiireiden keskellä.

Jos kiinnostuit tästä upeasta kaupunkiasunnosta, varaa oma esittelyaikasi välittäjältämme ja tule tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin.

Lisätiedot ja esittelyt: Heidi Kaarttinen, puh. 040 672 6221 tai heidi.kaarttinen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    578407
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Eskonkatu 8 A, 20320 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + parv
    Asuinpinta-ala
    76,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    76,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1975
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/-
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Lasitettu parveke.
    Ikkunat ja näköalat
    Keittiön ikkuna pohjoiseen, olohuone ja makuuhuoneet itään
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    179 000,00 €
    Neliöhinta
    2 339,87 €
    Hoitovastike
    260,10 €/kk
    Muu vastike
    38,25 €/kk
    Yhtiövastike yht
    298,35 €/kk
    Vesimaksu
    26,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 26,00 €/hlö/kk. Hoitovastike 260,10 €/kk ja korjausvastike 38,25 €/kk, yhteensä 298,35 €/kk. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiö ja kodinkoneet remontoitu asunnon remontin yhteydessä 2019.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä (suihkuovet), peilit (wc), peilikaappi (kph), kaapit (kph ja wc), allaskaappi (kph ja wc), pesukoneliitäntä (kph), kiinteät valaisimet, Vesikiertoinen pyyhepatteri .

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laminaattia, seinät maalattua betonia tai maalattua lasikuitutapettia. Olohuone: Lattia laminaattia, seinät maalattua betonia tai maalattua lasikuitutapettia. Makuuhuone 1: Lattia laminaattia, seinät maalattua betonia tai maalattua lasikuitutapettia. Makuuhuone 2: Lattia laminaattia, seinät maalattua betonia tai maalattua lasikuitutapettia. Kylpyhuone: Kaakeloitu, katossa sormipaneelia. Eteinen: Lattia laminaattia, seinät maalattua betonia tai maalattua lasikuitutapettia. Wc: Kaakeloitu, katossa sormipaneelia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Teemunkallio
    Isännöitsijä
    Ari Vuorela
    Kiinteistönhuolto
    Talonmies
    Asuinhuoneistoja
    148
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, vinttikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 2025

    Tehdyt korjaukset

    Tehdyt korjaukset 2000 A-talon eteläseinän muuraus 2004 D-talon eteläseinän muuraus 2004-05 Ikkunoiden uusinta 2005 parvekkeen oven ja ikkunan uusinta 2007 B-talon eteläseinän muuraus 2009 hissien uusinta 2010 kattojen uusinta 2011 sokkeliovien ja ikkunoiden uusiminen 2011 kattoperuskorjausten valmistuminen 2012 C -eteläpääty muuraus 2012 talopesula huoltomaalaus 2013 vesikattojen maalaus 2013 Saunat A, B ja C peruskorjaus 2014 Sauna D peruskorjaus 2014 julkisivujen ja parvekerakenteiden peruskorjaus 2015 piha-alueiden perusparannus 2015 ilmanvaihdon säätö 2015 lämpöjohtoverkon perussäätö 2016 pihahankkeiden loppuun saattaminen 2017 julkisivujen lämpökuvaustutkimus 2017 porraskäytävävalaistuksen modernisointi 2019 ilmanvaihtokoneiden saneeraus 2020 kerrostaso-ovet ja lukosto -uusinta 2020 korvausilmakanavien lisäys 2022 ikkunoiden pintakunnostus 2022 viemäreiden painehuuhtelu. Asunnon remontit: Huoneisto remontoitu kauttaaltaan 2019: Seinät ja katto maalattu, asennettu laminaatti. Kylpyhuone, wc, keittiö, vaatekaapistot uusittu (Kvik)

    Suunnitellut korjaukset

    Tekniikkakanaalisaneeraus, suunnittelu 2024

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Korjaustarveselvitys on hallituksen ehdotus, eikä sitä ole vielä hyväksytty yhtiökokouksessa. Yhtiökokous pidetään 18.6.2024: Postoilman lämmöntalteenottolaitteiston suunnittelu Välikanaalisaneeraus 2025 Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, mittaus ja säätö sekä korvausilmaventtiileiden suodattimien vaihto 2025

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    16 167 m2
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    Taloyhtiö on siirtynyt sähköiseen Huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee olla tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostajan tulee olla tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajalle syntyy kuluja omistusoikeutensa rekisteröinnistä, lisätiedot https://www.maanmittauslaitos.fi/huoneistot/huoneiston-omistajalle/rekisteroi-huoneiston-omistusoikeus tai lisätiedot omasta pankistasi. Sähköisestä asuntokaupasta voi syntyä kuluja.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!