Kärsämäentie 40, Kärsämäki, Turku

Velaton myyntihinta308 000 € Myyntihinta: 308 000 €
Käyttöönottovuosi1970
Pinta-ala
124 m2
5h + keittiö + tv-huone + allasosasto + 2 wc + kph + sauna + khh/varastohuone + puolilämmin kylmätila + autotalli

Tämä ihastuttava koti Kärsämäessä etsii uusia asukkaita. Kärsämäessä olet samaan aikaan lähellä, luontoa, palveluita ja myös erittäin hyvine kulkuyhteyksien varrella. Myös koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Tämän talon erikoisuutena on oma, viihtyisä uima-allas- ja saunaosasto! Uima-allas ja sen yhteydessä oleva sauna ja pesutilat on uusittu vuonna 2007-2008. Uusitulla saunaosastolla on aidosti tilava sauna, kaksi suihkua sekä erillinen wc-tila. Uima-allas alueella on myös avara takkahuone, joka on mainio oleskeluun saunomisen ja uimisen lomassa.

Talo soveltuu mainiosti myös suuremmallekin perheelle, sillä talossa on hyvin tilavan olohuoneen lisäksi myös neljä makuuhuonetta ja alakerran aula/tv-huone. Myös yläkerrassa on erillinen wc-tila.

Talon tontilla on tällä hetkellä kaksi kevyttä autokatosta. Talon yhteydessä on myös autotalli.

Voit tiedustella yksityisiä esittelyaikoja välittäjältä!

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Pia Willberg Kiinteistönvälittäjä LKV 044 5933 104 pia.willberg@op.fi

Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
578166
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Kärsämäentie 40, 20360 TURKU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h + keittiö + tv-huone + allasosasto + 2 wc + kph + sauna + khh/varastohuone + puolilämmin kylmätila + autotalli
Asuinpinta-ala
124 m2
Ilmoitettu asuinpinta-ala on Turun kaupungilta saadun rakennus- ja huoneistorekisteriotteen sekä rakennuslupapiirustusten mukainen asuinrakennuksen huoneistoala. Rakennuslupapiirustuksien mukaan muiden tilojen huoneistoala on 117 m² ja autotallin huoneistoala on 24 m². Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 178 m² ja kokonaisala 327 m².
Kokonaispinta-ala
327 m2
Käyttöönottovuosi
1970
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
308 000,00 €
Kiinteistövero
Myyjä toimittaa tiedot

Lämmitys: Öljy 4 000 - 4500 litraa kun allas on lämmitetty. Sähkö: 908,03 euro/2023 9651 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 3-4/24 174,54 (allasta on käytetty), 3 hlö. Puhtaanapito: 6vko välein tyhjennys 9,94 euroa/kerta. Kiinteistövero: Myyjä toimittaa tiedot. . Kokonaissähkönkulutuskustannus (75,67 euroa/kk eli 908,03 euroa/vuosi) on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut kiinteässä/pörssisähkö sopimuksessa senttiä/kilowattitunti) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuonna 2023 talossa on asunut 3 henkilöä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta

Varustus

Keittiö

Talon keittiössä on jääkaappi, lattialiesi (perinteinen), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali Laminaatti. Keittiössä lattialämmitys ja patterit. Keittiö on uusittu vuonna 2003.

Pesutilat

Talon kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja käynti talon todella tunnelmalliseen ja tilavaan saunaan. Alakerrassa, kylpyhuoneen yhteydessä on erillinen wc-tila. (Liitetty yläkerran wc-putkiin). Alakerran kylpyhuoneessa ja wc-tilassa on lattialämmitys. Pesukoneliitäntä on alakerrassa kodinhoitohuoneessa ja kellarissa on valmius hanalle. Yläkerran wc-tilassa on wc-istuin sekä kaapistoja. Tilassa on aikaisemmin ollut myös suihku. Kylpyhuone sekä allasosasto on remontoitu kauttaaltaan vuonna 2007-2008. Alakerran wc on tehty/remontoitu myös vuonna 2007-2008.

Materiaalit

Keittiö: Lattia laatta, seinät lasikuitutapetti. Olohuone: Lattia parketti, seinät lasikuitutapetti. Makuuhuone 1: Lattia parketti, seinät lasikuitutapetti. Makuuhuone 2: Lattia parketti, seinät lasikuitutapetti/maalattu. Makuuhuone 3: Lattia parketti, seinät lasikuitutapetti/maalattu. Kodinhoitohuone: Betonilattia, betoniseinät. Sauna: Laatoitettu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Laatta, lasikuitutapetti. Wc: Laatoitettu.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Puurunkoinen tiiliverhoiltu, alakerta betonia (lattia ja katto).
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. Konesaumattu pelti.
Lämmitysjärjestelmä
öljy
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen patteri ja lattia yläkerrassa, alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
D 2013

Tehdyt korjaukset

Erillinen toimitettu asiakirja aikaisemmat omistajat: 2003/2004 yläkerta: - Keittiö uusittu kokonaan - makuuhuoneiden lattiat uusittu (uusi parketti) - Olohuone, ruokahuone ja eteinen vanha parketti hiottu ja lakattu - Ikkunat uusittu yläkerta+alakerta (ei olohuoneen isot ikkunat) -Makuuhuoneen kaapiston ovet vaihdettu liukuoviin -Autotallin ovi uusittu 2007/2008 kylpyhuone ja koko alakerta: - Lattialämmitys uusittu - Vesiputket uusittu - Sauna ja pesuhuone uusittu (vesieristetty) - Uima-allas uusittu kokonaan, vesijärjestelmäpäivitetty, allas vesieristetty - Salaojat uusittu+kaupungin vesiviemäri 2011: - Talon rännit + ulkotikkaat uusittu - Palotarkastus suoritettu (huom. pannuhuoneen oven lukko korjattu) 2012: -Talon katto pesty, huollettu ja maalattu 2013-2018: Salaojat huuhdeltu+kuvattu (suositus 5v välein) 2016: - Uima-altaan suodatinjärjestelmä uusittu (uusi suodatin ja pumppu) - uima-altaan vesi vaihdettu, allas pesty (vettä 28 kuutiota) 2019: - Taloon on rakennettu väliseinät 2019, joilla on palautettu alkuperäinen makuuhuoneluku (4) - Uima-altaan vesikierto muutettu sähköisesti ajastetuksi 2019 2020: - Talon kaikki lukkopesät vaihdettu 2020, nyt sama ura-avain käy kaikkiin oviin 2021: - Uima-altaan lämmönvaihdin uusittu 2021 - Öljypoltin uusittu 2021 (uusi poltin on bio-polttoaine yhteensopiva) - Keittiön jääkaappi, hella, ja astianpesukone on uusittu 2021-2022. 2023: Etäluettava vesimittari asennettu 2023 loppuvuodesta.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
753 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
240 m2
Lisätietoja maapohjasta
Turun kaupunki

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!