Kainuuntie 80, 405 Korpisalmi, Kuhmo

Velaton myyntihinta 190 000 € Myyntihinta: 190 000 €
Pinta-ala
832 m2
myymälä + kellari + asuinhuoneisto + liiketila

Unelma Liiketoimintatilasta Kuhmossa, Tässä Se On!

Kainuuntien ja Koulukadun risteyksessä, Kuhmon sydämessä, avautuu upea tilaisuus omistaa monipuolinen liikekiinteistö täydellisellä sijainnilla. Tämä tilava kiinteistö tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia liiketoimintaan ja asumiseen, ja se on täydellinen valinta visionääriselle yrittäjälle.

Kiinteistön Huippuominaisuudet:

Laaja Yläkerran asunto: Iso ja viihtyisä asunto, joka kattaa koko yläkerran, alun perin kahdesta asunnosta muodostettu. Täällä voit asua mukavasti tai vuokrata tilan lisätulojen saamiseksi.

Tällä hetkellä tiloissa toimii Lelu ja Lahjatavaraliike: Rusasen Kulman monipuolinen liike tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia lahjaideoita ja laadukkaita tuotteita. Käytännölliset Tilaratkaisut:

Varastotilat Pihassa: Pihassa sijaitsevat tilavat varastot mahdollistavat liiketoiminnan joustavuuden ja tehokkaan varastoinnin. Runsaasti säilytystilaa kellarissa: Kellarikerros tarjoaa lisää tilaa säilyttää tavaraa.

Sijainti: Keskeinen sijainti tekee tästä kiinteistöstä helpon löydettävän ja houkuttelevan asiakkaille. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja asiakasvirta on taattu.

Tulevaisuuden Mahdollisuudet:

Jatka olemassa olevien menestyvien liiketoimintojen pyörittämistä. Kehitä kiinteistöä omien ideoidesi mukaisesti ja hyödynnä sen potentiaali täysimääräisesti. Ota Yhteyttä ja Tule Tutustumaan! Tämä liikekiinteistö tarjoaa unelmiesi tilan, jossa yhdistyvät asuminen ja menestyvä yrittäjyys. Älä missaa tätä tilaisuutta, soita ja varaa henkilökohtainen esittelyaikasi nyt!

Yhteystiedot: Pasi Pulkkinen 050 476 0074 pasi.pulkkinen@op.fi

Tervetuloa tutustumaan tulevaan menestyspaikkaasi Kuhmossa!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  577923
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Kainuuntie 80, 88900 KUHMO
  Huoneet
  myymälä + kellari + asuinhuoneisto + liiketila
  Kokonaispinta-ala
  832 m2

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  190 000,00 €

  Lämmityskustannukset: sähkö n. 11613,59 € / 88300 kWh vuosi Vesi ja jätevesi: 2903,61 €/vuosi Puhtaanapito: 2902,25 €/vuosi Kiinteistövero: 1247,33 €/vuosi Kaupasta aiheutuvat kustannukset: - varainsiirtovero 3 % - lainhuudatus - kaupanvahvistus 128 €

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 410 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Keskustatoimintojen alue (C), osayleiskaava. Rakennusluokka/käyttötarkoitus: muut myymälärakennukset Käytössäolotilanne: käytetään vakinaiseen asumiseen Valmistumisvuosi: 1954

  Lisätiedot

  Käyttövesi: vesijohto, kunnan vesihuoltolaitos Jätevesihuolto: viemäri, kunnan vesihuoltolaitos Lisätietoja vesi- ja viemärijärjestelmästä antaa Kuhmon kaupunki. Tie perille: kyllä Sähköliittymä: kyllä Sähköliittymä siirtyy: kyllä Kohteesssa asuintilojen keittiössä sattunut vesivuoto - pikku-wc:n ja keittiön käyttövesiputket uusittu. Kiinnitykset: 184 093,78 € Panttikirja: Kyllä Panttikirjan saaja: Kuhmon Osuuspankki Panttikirjan säilytyspaikka: Sähköinen

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Kuhmo OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Koulukatu 10, KUHMO

  010 256 1850 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!