Joukahaisenkatu 2 b A, Kupittaa, Turku

Velaton myyntihinta 599 430 € Myyntihinta: 182 640 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
87 m2
3 h, kt, s, erill.wc, vh, parveke

Uusi citykoti Kupittaan maamerkistä, Asunto Oy Turun Station Eastin asuintornista!

OP Koti tuntee Kupittaan! Tarjolla on modernin kaupunkilaisen unelma-asuntoja TYKS:in ja Turun Tiedepuiston muodostamassa korkeakoulujen, tutkimuslaitosten sekä erilaisten innovaatiotoimijoiden keskittymässä. Sijaintinsa puolesta Station sopiikin kodiksi monelle: opiskelijalle, työssäkäyvälle, citypariskunnalle, senioreille - ja sijoitusasuntona parempaa kohdetta saa hakea!

Näin heinäkuussa, lomakuussa, paras tutustua kiinnostavaan kotiin on varata oma esittely. Otathan yhteyttä! Tervetuloa tutustumaan upeaan esittelyhuoneistoon asuintornin ylimpään 12. asuinkerrokseen, sekä muihin vapaisiin koteihin.

Asuntojen sisustustyyli on skandinaavisen neutraali ja ajaton, sama tyyli, jonka tunnistaa myös talon julkisivusta. Station Eastin julkisivujen arkkitehtuuri on moderni ja aikaa kestävä kokonaisuus, jonka materiaaleina ovat betoni, lasi ja metalli. Asunnot on houkutteleva ja helppo sisustaa juuri omaksi kodiksi.

Asunto Oy Turun Station East sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauppatorista ja Turun ydinkeskustan palvelutarjonnasta. Tuomiokirkolle ja Aurajoen rantaan on noin kilometri ja Kupittaan monipuolinen liikuntatarjonta kenttineen, puistoineen, halleineen ja ulkoliikuntapaikkoineen on aivan vieressä. Asunnon sijainti tarjoaakin monia etuja. Kupittaan juna-aseman läheisyys tekee liikkumisesta vaivatonta Helsingin suuntaan kulkevalle, ja 24/7 auki oleva hotellialue tuo monipuolisia palveluita käden ulottuville. Keskustan läheisyys tarjoaa Turun mainiot ravintolat ja kulttuurikohteet vain kävelymatkan päässä. Asumisviihtyvyyden tasoa nostavat lämmitysjärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmanvaihtojärjestelmänä huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Näin kesän kynnyksellä erityisesti ilahduttaa se, että talossa on myös asuntokohtaisesti säädettävä viilennysjärjestelmä. Tornitalon ullakkokerroksessa sijaitsee yhtiön upea osakkaiden käytössä oleva saunatila. Saunan yhteydessä on terassi, josta avautuu huikea näköala yli koko kaupungin. Rakennuksen energiatehokkuusluokka on A ja koko asuinrakennus on savuton.

Nämä kodit ovat muuttovalmiita, mitä siis odotat? Otathan yhteyttä sinulle parhaiten sopivalla tavalla, esittelyt joustavasti sopimuksen mukaan.

Kohteen asiantuntijat: Jori Anttila, puh. 040 575 1050, jori.anttila@op.fi Jukka Hairisto, puh. 050 331 6181, jukka.hairisto@op.fi Pasi Pitkänen, puh. 0500 522 229, pasi.pitkanen@op.fi Sanna Varjanne, puh. 040 756 9496, sanna.varjanne@op.fi

Kauttamme saat myös nopeasti yhteyden OP Turun Seudun asuntorahoituksen ammattilaisiin!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    577370
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Joukahaisenkatu 2 b A, 20520 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3 h, kt, s, erill.wc, vh, parveke
    Asuinpinta-ala
    87 m2
    Kokonaispinta-ala
    87 m2
    Käyttöönottovuosi
    2024
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    11/12
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parvekelaatat ovat betonirakenteiset ja ne on päällystetty parveke­matolla. Parvekekaiteet ovat metallirunkoisia lasikaiteita. Parvek­keilla on avattavat parvekelasit. Lasitetut parvekkeet ovat lasituksesta huolimatta vapaasti tuulettuvia, ulkoilman sääolosuhteille alttiita tiloja. Parvekkeella tuuletusteline.
    Ikkunat ja näköalat
    n. kaakko-koillinen
    Vapautuminen
    Heti
    Hinta

    Velaton hinta

    599 430,00 €

    Myyntihinta

    182 640,00 €

    Lainaosuus

    416 790,00 €

    Neliöhinta

    6 890,00 € /m²

    Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus

    106 460,53 €

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 416 790,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Lisätietoa lainaosuudesta

    Yhtiölaina Aktia Pankki Oyj, laina-aika 25 vuotta (rakennusaika ja kolme ensimmäistä vuotta kohteen valmistumisesta lyhennysvapaata, maksetaan pelkkä korko). Lainan korko sidotaan 12 kk euribor + marginaali 0,90 %. Pankin oikeus tarkistaa marginaali viiden vuoden kuluttua luoton ensimmäisen erän nostamisesta sekä sen jälkeen kolmen vuoden välein. Huom! Korkotason muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet 01.05.2024 - 30.09.2026

    Hoitovastike

    374,10 € /kk

    Rahoitusvastike

    1 637,69 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    2 011,79 € /kk

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    374,10 € /kk

    Rahoitusvastike

    3 216,44 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    3 590,54 € /kk

    Lisää tietoa vastikkeista

    Tontin vuokravastikkeen maksu ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa. Osakas, joka on maksanut tonttiosuuden pois, vapautuu tontin vuokravastikkeesta. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 03/2027. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 3,89 % korkoa (30.04.2024).

    Muut maksut

    Vesimaksu

    20,00 €/kk/henkilö

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 2,50 €/kk. Vesimaksu on ennakkomaksu (tasauslaskutus oman vesimittarilukeman mukaan). Kukin huoneisto vastaa omalta osaltaan huoneistonsa sähkönkulutuksesta huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuen. Huoneistossa kulutetusta sähköstä osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan toimittajalle tekemänsä sopimuksen mukaisesti.

    Varustus

    Keittiö

    Kalustepeitteinen jääkaappipakastin, erillisuuni, kaksilevyinen induktioliesitaso, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone 45 cm, tilavaraus mikroaaltouunille. Keittiöiden pesualtaat ovat laminaattipintaiseen työpöytätasoon upotettuja rst-altaita. Työpöydän ja yläkaapin välissä välitilalevy ja valaistuksena ledvalonauha. 3h (52,5 m2 ja 87 m2) asunnoissa neljälevyinen induktioliesitaso ja kalustepeitteinen astianpesukone 60 cm. 3 h (87 m2) erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi sekä mikro.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä (kääntyvä, kirkas lasi) peilikaappi, allaskaluste vetolaatikostolla. Pesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille. Kiinteät valaisimet, koukustot, wc-paperiteline.

    Säilytystilat

    irtaimistovarasto

    Materiaalit

    Asuintiloissa lattiassa parketti (Karelia Tammi Helsinki Vanilla Matt 3S) . Seinissä maali. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus, alakatto tervaleppäpaneeli. Mahdollisessa saunassa sähkökiuas (Harvia Cilindro PC90XE), seinissä ja katossa tervaleppäpaneeli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Turun Station East
    Isännöitsijä
    Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Maariankatu 4 C 20100 Turku, Juha Kangasniemi 020 722 9963
    Asuinhuoneistoja
    65
    Taloyhtiössä on
    Sauna, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, irtaimistovarastot, (osa ullakkokerroksessa)

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betonielementti.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Huoneistokohtainen tulo- ja poistojärjestelmä lämmöntalteenotolla (LTO), koneellinen jäähdytys
    Energialuokka
    A 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    voimassa 09.06.2032 asti

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 706 m2
    Omistus
    Valinnainen vuokratontti
    Vuokralleantaja
    Reale Rakennus Oy
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.08.2055
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki/Kaupunkisuunnittelu

    Lisätiedot

    HUOM! Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Asunto-osakeyhtiö on savuton. Asunto-osakeyhtiön hallitsemalla tontin osalla ja silla olevissa rakennuksissa ei ole sallittua tupakoida. Kielto koskee kaikkia sisä- ja ulkotiloja, mukaan lukien kaikki asunto-osakeyhtiön yhteiset ja osakkaiden hallussa olevat huoneistot sekä muut tilat. Tupakointikielto koskee poltettavaksi tarkoitettuja tupakkatuotteita sekä muita tupakka- ja siihen verrattavia tuotteita, joiden käyttö tuottaa savua, höyryä tai muuta niihin verrattavaa päästöä (Yj 17§).

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!