Seunalantie 30 B, Sompio, Kerava

Velaton myyntihinta 370 000 € Myyntihinta: 370 000 €
Käyttöönottovuosi 1966
Pinta-ala
167,5 m2
4 h + k + takkahuone + autotalli (yj. 4h, k)

Upea kaupunkikoti omalla autotallilla!

Kauniin ja valoisan rivitalokodin tilat on suunniteltu vastaamaan vaativankin sisustajan mieltymyksiä ja säilytystilaa tässä kodissa on poikkeuksellisen paljon. Arkkitehti on aikoinaan piirtänyt avarat huonetilat, jotka lepäävät luonnonvalossa runsaiden ikkunoiden ansiosta jokaisen vuodenaikana. Linjakkaat, leveät kierreportaan yhdistävät tämän kodin kerrokset tilaa säästäen toisiinsa. Näkymät ulos ovat varsin suojaisat ja luonnonläheiset vaikkakin ollaan lähes Keravan keskustassa. Tämä koti remontoitu kauttaaltaan vuonna 2017 ja värimaailma on monia miellyttävä vaalea skandinaavi. Kodin tunnelma on levollinen ja tyylikkään kodikas.

Valoisa olohuone yhdistyy saumattomasti ruokailutilan kautta pelkistettyyn keittiöön, jossa kaikki kodinkoneet ovat integroituja ja työtilaa on runsaasti. Tämän ison tilakokonaisuuden täydentää koko huoneiston leveyteen asetetut ikkunat, joiden takaa avautuu vihermaisema sekä näkymä omalle, etelään suuntautuvalle takapihalle. Olohuoneessa on avotakka kuten myös alakerrassa. Makuuhuoneet ovat sulassa sovussa rinnakkain huoneiston pohjoispuolella. Päämakuuhuoneen yhteydessä on upea pukeutumishuone, joita näkee harvoin rivitaloasunnoissa. Lisää säilytystilaa antaa toinen, pienempi vaatehuone sekä täyskorkeat Kirenan liukuovikaapistot. Alakerran makuuhuone sopii hyvin myös työhuoneeksi.

Kolmen, varsinaisen makuuhuoneen lisäksi tässä kodissa on askartelu-/takkahuone, josta käynti suojaisalle takapihalle, joka täydentää sisätiloja terasseineen ja nurmialueineen. Alakerrassa on myös tyylikäs saunaosasto, jossa yksityiskohtiin on panostettu niin valaistuksen kuin pesutilojen laatoitusten kohdalla. Tuplasuihkut ovat itsestään selvyys tässä tilassa kuten myös himmennettävät led-valot. Hetivalmis- kiuas sopii kiireisellekin saunojalle. Kompakti, erillinen kodinhoitohuone käytännöllinen asumista palveleva tila myöskin alakerrassa.

Asunto Oy Sompion rivitalot on vuonna 1966 valmistunut 17 kodin yhtiö rauhallisella ja viihtyisällä Sompion asuinalueella. Taloyhtiö lämpiää kaukolämmöllä ja kattava linjasaneeraus on tehty vuonna 2019. Taloyhtiötä on muutoinkin hoidettu suunnitelmallisesti ja kattavasti vuosien varrella. Hallituksen kunnossapitotarveselvitykseen tuleville vuosille on kirjattu kattojen kunnon seuraaminen ja lukitusten uusiminen.

Tämä koti on loistava järjen ja tunteen valinta kodiksi sinulle, joka haluat asua kävelymatkan päässä keskustan palveluista ja liikenneyhteyksistä mutta samalla arvostat luonnonläheisyyttä ja mahdollisuutta vetäytyä harrastusten pariin omaan autotalliin. Ole yhteydessä OP Kodin Veeraan ja kysy lisätietoja: Veera Kallio puh. 045 124 5240 veera.kallio@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576834
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Seunalantie 30 B, 04200 KERAVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4 h + k + takkahuone + autotalli (yj. 4h, k)
    Asuinpinta-ala
    167,5 m2
    I-kerros: 4 h+k pinta-alaltaan 94,0 m2; pohjakerros: 1 huone+eteinen pinta-alaltaan 24,0 m2, askarteluhuone, sauna, varasto ja autotalli yhteiseltä pinta-alaltaan 49,5 m2. Kokonaispinta-ala 167,5 m2. Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
    Kokonaispinta-ala
    167,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1966
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat pohjoinen/etelä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    370 000,00 €
    Neliöhinta
    2 208,96 €
    Hoitovastike
    603,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    603,00 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, sähkölämmitys 4500 kWh/v. Vesimaksun peruste: Tasauslaskutus kerran vuodessa. Ilmoitettu 12 kk kokonaissähkön kulutus 4500 kWh sisältää sekä talous- että käyttösähkön (märkätiloissa mukavuuslattialämmitys toimii sähköllä). Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike (YK 25.10.2023).

    Varustus

    Keittiö

    Keittiö ( Puustelli) remontoitu edellisen omistajan toimesta v. 2016. Keittiössä varustuksena jää- ja pakastinkaapit, erillisuuni (kiertoilma), induktioliesi, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Liesituuletin huippuimuriin. Kaikki kodinkoneet (Siemens) integroidut.

    Pesutilat

    Saunassa Hetivalmis sähkökiuas, ikkunallinen kylpyhuone tuplasuihkuilla ja himmennettävillä led-valoilla. Erillis- wc:t ylä- ja alakerrassa, märkätiloissa mukavuus lattialämmitys (sähkö). Idon vesikalusteet. Märkätilat remontoitu edellisen omistajan toimesta.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Laatta/kivilattia ja maalatut seinät, välitilat mikrosementti ja työtasot Labour Blue graniitti. Olohuone: Timberwise rustiikkinen tammiparketti, maalatut seinät. Makuuhuone 1: Timberwise rustiikkinen tammiparketti, maalatut seinät. Makuuhuone 2: Timberwise rustiikkinen tammiparketti, maalatut seinät. Makuuhuone 3: Timberwise rustiikkinen tammiparketti, maalatut seinät. Kodinhoitohuone: Laattalattia, laattaseinät. Sauna: Laattalattia, paneeliseinät ja -katto. Kylpyhuone: Laattalattia, laattaseinät, ikkuna. Eteinen: Laattalattia, maalatut seinät. Wc: Laattalattia ja laattaseinät.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Sompion rivitalot
    Isännöitsijä
    Keravan kiinteistöpalvelu / Risto Heikkilä
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    17
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, taloyhtiövarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen ilmanvaihto.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä: 16.6.2034

    Tehdyt korjaukset

    Kaukolämpö 1983 Vesikatot uusittu 1988 B-talon sadevsijärjestelmä 1996-1999 Julkisivumaalaus, C-talon (C1+C2) alakerran alapohjaremontti 2007 Sekaviemäröinnin purku 2011 Ikkunoiden ja ovien uusiminen 2013 A-talon päätyyn jätehuone ja paritalon eteen jätekatos 2013 Lämmönjakolaitteen lämmönsäätimen ja anturin uusiminen 2013 Piha-alueen kulkuväyline kunnostus 2014 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus 2015 Autotallin ovien tiivistys ja kunnostus 2015 Lämmönjakolaitteen uusiminen 2016 IV-ja savupiippujen nuohous 2017 Paritalon C2 ulkouima-altaan täyttäminen ja käytöstä poisto 2018 Linjasaneeraus, sisäkaapeloinnin (sähkö, antenni, valokuitu) sekä huoneistojen ja yhtiön sähköpääkeskusten uusiminen ja sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen 2019 C1 huoneiston tiivistyskorjaukset (oh+keittiö kapseloitu) ja alakerran askarteluhuneen ulkoseinän korjaus 2021 C1 ja C2 alapohjan puhdistus 2021 Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto v. 2021 Valesokkelikorjaus C2 ja tarvittavat tiivistyskorjaukset paritalossa C 2022 Salaojien uusiminen koko taloyhtiöön 2022 Takkojen ja hormien nuohous 2023. Asunnon remontit: Huoneisto on remontoitu kauttaaltaan edellisen omistajan toimesta. Alakerran varasto muutettu osakastyönä kodinhoitohuoneeksi, jonka viemäröinnistä, putkistosta niiden kunnossapidosta, kustannuksista ja mahdollisista vahingoista vastaa osakas itse.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024-2028 Kattojen kunnon seuraaminen Lukitusten uusiminen Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 431 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Kerava kaavoitus 09 29 491/vaihde

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Rauhallinen sijainti kävelymatkan päässä Keravan keskustasta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!