Saihokatu 5 A, Köhniö, Jyväskylä

Velaton myyntihinta55 000 € Myyntihinta: 41 355 €
Käyttöönottovuosi1967
Pinta-ala
72 m2
3 h + k

Tässä yhtiössä on tehty paljon ylläpitäviä remontteja. (listaus tässä ilmoituksessa)

Tervetuloa rauhalliseen Köhniön kaupunginosaan, jossa odottaa ensimmäisen asuinkerroksen koti uusia asukkaita.

Tämä koti ei ole maantasalla, mikä antaa oman lisänsä asumismukavuuteen. Alkuperäiskuntoinen asunto tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa remonttiunelmia ja luoda kodin juuri omien tarpeiden mukaan.

Tämä 1967 valmistunut taloyhtiö koostuu kahdesta kerrostalosta ja yhteensä 65 asuinhuoneistosta, mikä luo turvallisen ja yhteisöllisen asuinympäristön.

Jyväskylän keskustan palvelut ovat noin 4 kilometrin päässä, ja alueella on mukavat ulkoilumaastot sekä uimaranta lähes vieressä. Lisäksi Laajavuoren ulkoilualue ja laskettelurinteet ovat lähellä.

Tule tutustumaan tähän mahdollisuuteen luoda oma unelmakoti rauhallisessa Köhniön kaupunginosassa. Ota yhteyttä OP Kodin välittäjään ja sovi oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
576820
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Saihokatu 5 A, 40630 JYVÄSKYLÄ
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
3 h + k
Asuinpinta-ala
72 m2
Kokonaispinta-ala
72 m2
Käyttöönottovuosi
1967
Yleiskunto
Välttävä
Kerros
1/-
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Parveke
On
Ikkunat ja näköalat
itä-länsi, piha ja puistonäkymät
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
41 354,74 €
Velaton hinta
55 000,00 €
Lainaosuus
13 645,26 €
Neliöhinta
763,89 €
Hoitovastike
236,55 €/kk
Rahoitusvastike
177,78 €/kk
Yhtiövastike yht
414,33 €/kk

Saunamaksu 10,00 €/kk, autopaikka 10,00 €/kk. Vastikeperusteena on osakkeiden lukumäärä. Rah.vastike/putkistosaneeraus 128.53 €/kk Rah.vastike / hissiremontti 49.25 €/kk. Autopaikkavuokra alkaen 10€/kk

Varustus

Pesutilat

Kylpyhuone, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vaatehuone, kellari, vintti

Materiaalit

Keittiö: Lattia muovi, seinät maali, tapetti, välitilalaatoitus. Olohuone: Lattia muovi, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 1: Lattia muovi, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 2: Lattia muovi, seinät maali ja tapetti. Kylpyhuone: Lattia laatta, seinät puolilaatoitettu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Köhniönrinne
Isännöitsijä
Simo Takkinen / Jyväskylän Kiinteistöpalvelut Oy, 010 7786 700
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
66
Autopaikat
37 kpl, 13 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, talopesula, jäähdytetty kellari, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Muu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
F 2013

Tehdyt korjaukset

SELVITYS AIEMPINA VUOSINA TEHDYISTÄ KUNNOSSAPITO- JA MUUTOSTÖISTÄ Yhtiössä suoritetut huomattavat kunnossapito- ja muutostyöt sekä niiden tekoajat: • 2003 käyttövesiputkistojen uusiminen ja huoneistokohtaisten vesimittareiden asentaminen • 2005 lämmönvaihtimien uusiminen ja viemäreiden puhdistus • 2006 kattojen huoltomaalaukset ja syöksytorvien ja rännien sähkölämmitykset sekä antennijärjestelmän digivalmius • 2007 Molok syväkeräyspisteen rakentaminen • 2009 Salaojaputkistojen kuvaukset ja puhdistukset, kuntoarvio ja julkisivujen kuntotutkimukset • 2010 Julkisivukorjausten suunnittelu • 2011 - 2012 Parveke- ja julkisivukorjaukset mukaan lukien ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen • 2013 Ilmanvaihtokanavistojen puhdistus ja venttiileiden säätö sekä ilmanvaihdon elektroninen ohjauslaite • 2015 Viemäri- ja lämmitysputkistojen kuntotutkimus • 2016 lvvis-hankesuunnittelun käynnistyminen • 2017 Lukituksen uusiminen; huoneiston ovet + yleisten tilojen ovet + autotallin ovet • 2018 Runko- ja pihaviemäreiden, tonttivesijohdon, rakennusten välisten vesi- ja lämpöjohtojen, salaojien, salaojajärjestelmien, seinänvierustojen ja sokkelin vedeneristyksen, asfalttipintojen ja talon kahden saunaosaton uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus sekä viemäriputkistojen pinnoitus. • Ulko-ovilippojen maalaus 2019 • Asuinrakennusten välisen viheralueen uudistaminen / uusi grillikatos 2022 • Hissien uusinnat esteettömyys huomioiden 2023 • Taloyhtiön laajakaistasopimus 5 / 2023 alkaen (3-vuoden sopimus)

Suunnitellut korjaukset

.

Muut tiedossa olevat korjaukset

HALLITUKSEN SELVITYS KUNNOSSAPITOTARPEISTA SEURAAVILLE VIIDELLE VUODELLE Asunto-osakeyhtiölain mukaisena hallituksen kirjallisena selvityksenä yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana esitämme arvionamme seuraavia kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Näitä kunnossapitotöitä ovat normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi seuraavat: • Tarpeenmukaiset sähköjärjestelmän saneeraukset / uusimiset • Tarpeenmukaiset vesikattojen kunnostukset / korjaukset • Autotalliovien uusiminen • Alkuperäisessä kunnossa olevien kylpyhuoneiden korjauksista yhtiökokouksen päättämät kustannusosuudet taloyhtiölle • Vuokratonttien lunastukset tai uudet vuokrasopimukset • Peltitallien lunastaminen yhtiölle ja korvaava pysäköintiratkaisu Kunnossapitotarveselvitykset perustuvat vuonna 2009 Raksystems Oy:n laatimaan kuntoarvioraporttiin ja sekä yhtiön rakennuksissa ja kiinteistössä jo aiemmin vuosina 2005 - 2023 tehtyihin merkittävimpiin kunnossapito- ja muutostöihin.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
9 240 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Jyväskylän kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.01.2026

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Ruokakaupat Savela, keskusta ja Keljonkeskus. Kunnalliset palvelut Jyväskylän keskusta. Päiväkoti: Alueella. Alueella. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenteen bussit

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kankaankatu 17, JYVÄSKYLÄ

010 256 5950 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!