Suokatu 25 LH 1, Keskusta, Kuopio

Velaton myyntihinta 89 000 € Myyntihinta: 22 474 €
Pinta-ala
30 m2
Liiketila, taukotila ja wc

Kivenheiton päässä torilta sijaitseva monikäyttöinen liiketila. Asunto Oy Kuopion Kruuna valmistunut vuonna 2022. Katutason tila, näyteikkunat ja ovi Suokadulle. Myydään vuokrattuna, vuokrasopimus voimassa toistaiseksi. Hoitovastike 128,40 €. Rahoitusvastike 310,94 €/kk. Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 140,40 €. Sijoittaja, tämä on hyvä vaihtoehto asuntosijoittamiselle.

Voit tehdä tästä liiketilasta oman tarjouksesi välittäjälle, joka välittää sen myyjälle kaupan ehdottamiseksi.

Välittäjänä tässä kohteessa toimii Jari LKV Heikkinen, joka on myös insinööri ja kaupanvahvistaja. Voit ottaa yhteyttä häneen puhelimitse 044 3567 999 tai sähköpostitse jari.heikkinen@op.fi ihan milloin vain ja kysyä lisätietoja asunnosta sekä sopia juuri sinulle sopivan esittelyajan.

Jos haluat tutustua Jariin tarkemmin ja lukea asiakaspalautteita, voit vierailla hänen profiilissaan osoitteessa: https://op-koti.fi/kiinteistonvalitys/kuopio/jariheikkinen

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  576211
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Suokatu 25 LH 1, 70100 KUOPIO
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  Liiketila, taukotila ja wc
  Kokonaispinta-ala
  30 m2
  Vapautuminen
  Vuokrattu

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  22 474,05 €
  Velaton hinta
  89 000,00 €
  Lainaosuus
  66 525,95 €

  Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan.

  Taloyhtiö

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Voimassa 29.4.2031.

  Lisätiedot

  Yhtiö on allekirjoittanut hallinnanjakosopimuksen, jossa on sovittu tontin 7 (297-3-25-7) maapohjan ja sille rakennettavien rakennusten sekä rakennelmien hallinta-, omistus- ja rakennusoikeuden jakamisesta, maa-alueiden ja rakennusten sekä rakennelmien yhteiskäytöstä, kiinteistön kulkuoikeuksista, sovittu kiinteistöä palvelevista liittymistä sekä laitteiden ja johtojen sijoittamisesta. Lisäksi on sovittu menettelytavoista kiinteistön hallintoon, huoltoon, kunnossapitoon ja mahdollisiin peruskorjauksiin liittyvässä yhteistoiminnassa. Yhtiötä sitoo Kuopion kaupungin viranomaisen rakennusluvassa antama määräys mm. siitä, että yhteiskäyttöauto on rakentamisvaiheessa korvannut neljän (4) autopaikan rakentamisen ja että yhteiskäyttöauton palveluita tarjoavan operaattorin kanssa allekirjoitettu sopimus on voimassa kymmenen vuotta rakennuksen käyttöönotosta ja mikäli yhteiskäyttöauton käytöstä luovutaan, tulee puuttuvat asemakaavan/rakennusluvan mukaiset autopaikat viranomaisen vaatiessa järjestää. Hoito- ja pääomavastikkeet jakautuvat vastikkeisiin A - D, ks yhtiöjärjestys. Pääomavastikevakuus Niin kauan muulla kuin perustajaosakkaalla on asuinhuoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. asuinhuoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus / isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Kaapeliyhteys Elisalta. Taloyhtiö laajakaista 50 M (Elisa).

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Kuopio OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

  Maljalahdenkatu 29-31, KUOPIO

  010 258 8505 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!