Luolavuorentie 46 G, Luolavuori, Turku

Velaton myyntihinta 169 000 € Myyntihinta: 145 778 €
Käyttöönottovuosi 1969
Pinta-ala
76 m2
3h, k, kph, vh, lasit. p

OP Koti tuntee Luolavuoren

Lapsiystävällisellä ja luonnonläheisellä alueella on nyt vapautumassa uusille asukkaille isojen asuinhuoneiden läpi talon kolmio. Taloyhtiössä putkiremontti on tehty ja kylpyhuone onkin tyylikäs. Oma leikkipaikka löytyy pihalta ja pihapysäköinti on asukkaille maksuton.

Vain yhden porrasnousun päässä, mutta kuitenkin kerrosta maan tasoa ylempää löytyy tämä kolmen huoneen koti. Erityispiirteitä ovat tilavat makuuhuoneet, joissa on runsaasti kaappitilaa. Makuuhuoneet myös sijoittuvat kivasti erilleen toisistaan. Olohuone ja lasitettu parveke ovat etelän puolella, luonnonvaloa on runsaasti. Kylpyhuone on kauniisti laatoitettu. Sinne sopii pesukone. Oma ikkuna on tuo mukavan lisän. Erillisessä keittiössä voit nauttia retrotunnelmasta tai remontoida oman makusi mukaiseksi. Runsaitten kaappitilojen lisäksi säilytykseen on myös vaatehuone.

Luolavuori tarjoaa ihanat ulkoilumahdollisuudet monipuolisine reitteineen. Luolavuoren näköalapaikka onkin monille tuttu. Alueella on myös mm. tenniskentät, ulkokuntosali ja frisbeegolfrata. Kiven heiton päässä on Petreliuksen uimahalli. Lähikauppa on Petreliuksen Sale ja laajat ostosmahdollisuudet tarjoaa Kupittaan Citymarket. Luolavuoren sijainti mahdollistaa liikkumisen polkupyörällä mm. Turun keskustaan.

Taloyhtiötä on hoidettu säännöllisesti. Tehtyjen remonttien listalta löytyvät mm. tärkeät linjasaneeraus perinteisellä menetelmällä vuosina 2013-2014. Samalla on uusittu yhtiön sähkö- ja tietoverkot. Yhtiön pihalla on 35 pysäköintiruutua, jotka ovat asukkaiden maksuttomassa käytössä. Lisäksi yhtiöllä on vuokrattavia autotallipaikkoja 35 kappaletta, ne jaetaan jonotusperiaatteella.

Kevään yhtiökokous teki nyt huhtikuussa päätöksen kaikkien talojen kattojen pinnoituksesta sekä yhteisen huoltoyhtiön lämmönjakohuoneen korjauksesta. Näiden töiden kustannusarvio on 14,30 EUR/m2 tai kymmenen vuoden vastikkeena 0,30 EUR/m2/kk. Tämän huoneiston osalta kustannusarvio on siis noin 1100 EUR kertamaksuna tai rahoitusvastikkeena 22,80 EUR/m2/kk.

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan kotiin, jonka parhaat puolet löytyvät sijainnista viihtyisässä Luolavuoressa, sekä pohjaratkaisun toimivuudesta.

Varaa oma esittelysi tai tavataan yleisesittelyssä, Sanna Varjanne 040 7569 496 sanna.varjanne@op.fi

Tämä koti kiinnostaa mutta oma on myymättä? Annan mielelläni arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Yhteydenotolla pääsemme liikkeelle!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573598
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Luolavuorentie 46 G, 20720 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph, vh, lasit. p
    Asuinpinta-ala
    76 m2
    Kokonaispinta-ala
    76 m2
    Käyttöönottovuosi
    1969
    Kerros
    1/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke on sisäänvedetty. Yläosa lasitettu. Ilmansuunta etelään.
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneisto on läpi talon. Olohuone valoisa, etelä. Toinen makuuhuone ja keittiö pohjoisen puolella. Samalla puolella yhtiön oleskelupiha ja leikkipaikka.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    145 777,89 €
    Velaton hinta
    169 000,00 €
    Lainaosuus
    23 222,11 €
    Neliöhinta
    2 223,68 €
    Hoitovastike
    254,60 €/kk
    Rahoitusvastike
    380,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    634,60 €/kk
    Vesimaksu
    23,10 €/hlö/kk

    Vesimaksuennakko, tasaus kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Autotallivuokra 45EUR/kk. Asukkaalla on oma sähkösopimus.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi, kaapistot, kiinteät valaisimet. Todennäköisesti alkuperäisiä materiaaleja: laattalattia retroilmeellä ja täyspuiset kaapistojen ovet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Vuosina 2013-2014 LVIS-saneeraus perinteisellä menetelmällä. Kylpyhuone on kauniisti remontoitu tässä yhteydessä. Kylpyhuoneessa oma ikkuna.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia, tapetti, joka on maalattu. Välitilassa laatoitus. Olohuone: Parketti. Tapetti. Ruiskutasoitekatto. Makuuhuone 1: Laminaatti. Tapetti. Ruiskutasoitekatto. Makuuhuone 2: Laminaatti. Tapetti. Ruiskutasoitekatto. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Parketti. Valokuvatapetti. Toinen seinä tapetti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Petreliuksenrinne
    Isännöitsijä
    Isännöinti Granberg, Lasse Granberg
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    124
    Autopaikat
    16 kpl, 35 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Pelti. Kaikkien talojen kattojen pinnoituksesta tehty päätös kevään yhtiökokouksessa.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Päivitetty 18.10.2022.

    Tehdyt korjaukset

    1999 Tuuletusparvekkeiden korjaus Lämpöjohtoverkoston perussäätö Patteriventtiilien vaihtaminen Linjojen sulku- ja säätöventtiilien vaihtaminen Yhtiökohtaisten lämpö- ja vesimittarien asennus Räystäskourujen ja syöksyjen uusinta 2002 Julkisivukorjaus Parvekelasitus Etelänpuolen ikkunoiden uusinta 2007 - 2009 Kattojen maalaus 2009 Porraskäytävien ala-aulojen ja saunan pukuhuoneiden maalaus 2011 Leikkikentän uusinta 2013-2014 LVIS-saneeraus perinteisellä menetelmällä Sähkö- ja tietoverkkojen uusinta Lukkojen sarjoitus 2015 Jätepisteen parannus 2016 Ilmanvaihtokanavien ja venttiilien puhdistus Ilmamäärien säätäminen 2017 Elementtisaumojen uusinta 2019-2020 Porraskäytävien ulko-oviin automatiikka Hissien uusinta Elementtisaumauksen takuukorjaus 2022 Julkisivujen maalaus sekä pohjoispuolen ikkunoiden uusinta. Asunnon remontit: Taloyhtiön työnä LVIS-saneeraus 2013-2014. Pintaremonttia tehty vuosina 2014-2016.

    Suunnitellut korjaukset

    Korjaukset päätetty, päätös 08.04.2023 Katot / huollon lämmönjakohuone Kaikkien talojen kattojen pinnoitus seka yhteisen huoltoyhtiön lämmönjakohuoneen asbestipurku, vanhojen laitteiden poisto ja sähkökeskuksen uusinta. Kustannusarvio14,30 EUR/m2 tai kymmenen vuoden vastikkeena 0,30 EUR/m2/kk. Työ tapahtuu kesällä, vielä ei ole tarkempaa aikataulua tiedossa. Tällöin lainaosuuden jyvitys ja pääomavastikkeen alku on syksyllä 2024.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    HALLITUKSEN NÄKEMYS SEURAAVAN 5-VUODEN AIKANA ESILLE TULEVISTA KORJAUKSISTA: - kattojen huoltomaalaukset - patteriverkoston tasapainotus ja lämmön tuottotavan vertailu - parvekeikkunoiden ja -ovien uusinta mukaan luettuna siivousparvekkeet - ulko-ovien uusinta - saunan peruskorjaus - salaojien uusinta ja pihan perusparannus mukaan luettuna pyöräkatoksen rakentaminen ja -ikkunat

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 313 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!