Kohteessa esittely su 5.5. klo. 12:45 - 13:10.

Kunnaantie 18 H, Maarinkunnas, Vantaa

Velaton myyntihinta 129 000 € Myyntihinta: 128 006 €
Käyttöönottovuosi 1989
Pinta-ala
34,5 m2
1h + kk

Tilava rivitaloyksiö joko omaksi kodiksi tai sijoitukseen rauhalliselta Maarinkunnaan pientaloalueelta.

Tässä hyväpohjaisessa huoneistossa on juuri valmistunut uutuuttaan kiiltelevä kylpyhuone. Siistikuntoisen asunnon muut tilat voit halutessasi päivittää oman maun mukaiseksi.

Huoneiston yhteydessä on oma lännen suuntainen piha-alue,jossa on mukava viettää aikaa vaikkapa grillaten tai muuten vaan oleillen. Sisäänkäynnin yhteydessä on tilava varastotila ja huoneistolle kuuluu oma autopaikka, jossa on myös sähköauton latausmahdollisuus.

Alueelta on hyvät ja nopeat liikenneyhteydet niin julkisia kuin omaa autoakin käyttävälle. Tikkurilan ja Hiekkaharjun juna-asemilta pääsee kehäradalle, kaukojunat Riihimäen suuntaan lähtevät Tikkurilasta, lisäksi monipuoliset bussiyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua kulkevat vierestä. Kehä 3 ja Lahdenväylä ova sujuvan siirtymän päässä.

Tiesithän, että hallitus on ilmoittanut varainsiirtoveron alentamisesta. Uusi varainsiirtovero on osakehuoneistoille vain 1,5%.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

iedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    564836
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Kunnaantie 18 H, 01370 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1h + kk
    Asuinpinta-ala
    34,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    34,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1989
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunoista näkymät läpitalon n.etelän ja pohjoisen suuntaisesti
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    128 005,52 €
    Velaton hinta
    129 000,00 €
    Lainaosuus
    994,48 €
    Neliöhinta
    3 739,13 €
    Hoitovastike
    103,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    34,50 €/kk
    Yhtiövastike yht
    138,00 €/kk
    Vesimaksu
    11,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 11,00 €/hlö/kk, sähkölämmitys 98,00 €/kk 5045 kWh/v. Vesimaksun peruste: tasataan kerran vuodessa todellisen kulutuksen mukaisesti. Sähkölämmityskulut sisältävät kaiken käytetyn sähkönkulututuksen:myyjän ilmoittama sähkön kulutus v. 2022 5055,50 kWh, 97,51€/kk. Yhtiökokous 2023 myöntänyt hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Alustava kustannus meneillään olevan kylpyhuoneremontin kustannuksista tulee olemaan tälle huoneistolle 4 336,64€ tai 40,24€/kk 15 vuoden laina-ajalla. Ostaja vastaa tulevasta kustannuksesta. Sähkölatausmaksuennakko 30€/kk, huoneiston autopaikalla ei vielä lataukseen mahdollistavaa liitäntää.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluu sähköliesi, liesituuletin -hormi, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on suihku, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. kylpyhuoneremontti on juuri valmistunut.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Lamilaattilattia, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Kunnaantie 18
    Isännöitsijä
    Retta Services Oy, Retta Isännöinti Vantaa, Juha Juntunen, juha.juntunen@retta.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    35
    Autopaikat
    35 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, taloyhtiön varasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puu/tiili.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Rakennusten katot saneerattu 2016.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto, asunnoissa on huoneistokohtainen lämmöntalteenotto.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    SUORITETUT KUNNOSTUKSET JA PERUSPARANNUKSET: 2021 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien säätötyö 2019 Jäteviemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2019 Toisen jätekatoksen laudoituksen uusinta sekä katoksen viereisen suoja-aidan uusinta 2018 Leikkipaikalle kunnostusta ja valaistuksen lisäys 2 valotolppaa 2017 H-I-talojen sadevesijärjestelmän muuttaminen sadevesikaivoihin 2017 Pihavalaistuksen parannuksia 2016 Sadevesiputkiston huuhtelu ja kuvaaminen sekä sadevesikaivojen tyhjennys 2016 / Kattosaneeraus 2015 / Leikkialueen saneeraus 2014 / Yläpohjien lisäeristys 2014-2011 / Ilmanvaihtolaitteiden uusinta 2013 / Salaojien huuhtelu ja kuvaus 2013 / Osittaisia huoltomaalauksia julkisivujen puuosiin talkoilla 2012 / Lumiesteiden uusinta osittain 2011 / Lukoston uusinta 2010 / Vesivaraaja I34, F24 ja H33 Asfaltin paikkauskorjauksia IV-laitteiden uusimissuunnitelma 2009 / Muurit ja kaiteet sisääntuloteiden viereen 2008 / Kylpyhuoneiden kuntoarvio B-talon sadevesiviemäröinnin korjaus Vesivaraaja G 27 2007 / Kiinteistön peruskuntoarvio Welhon kaapeliverkko 2006 / Korjattu vesikatteiden lumiesteet ja paloluukut Kolmen vesivaraajan uusinta Sadevesiputkistoista johtuneita maamassojen painaumia korjattu 2002 / Antenniverkon kunnostus, digivalmius 2000 / Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 1999 / Viemäriputkien uusinta talon B-D välillä Alapohjan ryömintätilan täyttöjä taloissa D,E,F,G. Asunnon remontit: ---

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 2023päätti, että kylpyhuoneiden saneeraus suoritetaan 2023-2024 aikana ja urakoitsijaksi valitaan Remonttiset Oy. Kylpyhuoneita saneerataan 13 kappaletta. Lopullinen lukumäärä tarkentuu, kun korjaustöitä aletaan tehdä. Yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuuden kilpailuttaa ja nostaa lainaa enintään 330 000,00 € edestä kylpyhuonesaneerausta varten.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    ASUNTO-OSAKEYHTIÖN HALLITUKSEN LAATIMA KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS SEURAAVIEN 5 VUODEN AIKANA (2023-2027): Piha - Ei tarvetta Perustukset ja runko - Kevyt sokkelitutkimus/korjaukset Julkisivut - Ei tarvetta Parvekkeet - Ei tarvetta Ikkunat ja ulko-ovet - Ei tarvetta Katto - Ei tarvetta Huoneistojen märkätilat - Kylpyhuoneiden saneerauksia 2023–24. Yleiset tilat - Ei tarvetta Lämmitysjärjestelmä - Ei tarvetta Vesi- ja viemärijärjestelmä - Ei tarvetta Ilmanvaihto - Ei tarvetta Sähkö- ja tietojärjestelmä - Ei tarvetta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    9 749 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan Kaupunki/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Market Manteli Hiekkaharjun rautatieasemalla. Tikkurilan ja Porttipuiston monipuoliset palvelut muutaman kilometrin säteellä. Koulut: Alueella, myös ruotsinkielinen Dickursbyskola. Päiväkoti: Alueella, myös ruotsinkielinen. Keravanjoen ulkoilumahdollisuudet lähistöllä kuten myös Maarinojan viheralue, jossa mm. koirapuisto. Heikkaharjun Golf vajaa kahden kilometrin matka. Jokiniemen alueelta on löydetty myös yksi Suomen laajimmista kivikautisista asuinpaikoista ja sinne on perustettu Muinaispuisto. Liikenneyhteydet: Hyvät ja nopeat liikenneyhteydet niin julkisia kuin omaa autoakin käyttävälle. Tikkurilan ja Hiekkaharjun juna-asemilta kehäradalle, kaukojunat Riihimäen suuntaan Tikkurilasta. Bussit Tikkurilantieltä mm. Rautatientorin, Tikkurilan, Aviapoliksen, Hakunilan, Kuninkaalan, Päiväkummun ja Mellunmäen suuntaan. Kehä 3 ja Lahdenväylä sujuvan siirtymän pääss

    Lisätiedot

    Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta 2 kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!