Sturenkatu 11, Kallio, Helsinki

Vuokra Kysy välittäjältä
Pinta-ala
76 m2
Liike / toimisto tai vastaanotto tila

Näkyvällä ja keskeisellä paikalla, vilkasliikenteisen Sturenkadun varrella on Kalliolan Setlementti talo, josta vuokrataan 2. kerroksen toimisto / liiketilat.

Tilat soveltuvat hyvin myös esim. vastaanottotilaksi. 4 huonetta, joissa on vesipisteet. Tilan yhteydessä vuokrakokonaisuuteen liitettävissä oleva neuvottelutila.

Vuokralaisella käytössä aulatila, yhteiskäyttö wc:t ja keittiö. Talossa on mm. monikulttuurista opetustoimintaa ja avoimet ovat arkisin, sekä viikonloppuisin.

Tila soveltuu parhaiten yhdistykselle / järjestölle, joka voi hyödyntää synergiaa talossa toimivien järjestöjen kanssa, mutta vuokrataan myös kaupalliselle toimijalle.

Talossa hissi, wi-fi, sekä muita yhteisiä aulatiloja eri kerroksissa. Talon info -piste toimii lähes aulapalvelua vastaavana tilana. Lisäksi talossa on kahvio / lounasravintola. Talosta on myös vuokrattavissa erikokoisia neuvottelu- ja kabinetti tiloja, sekä koulutus- ja juhlatilat.

Hyvien liikenneyhteyksien lisäksi autopaikkoja on vuokrattavissa P-hallista varaustilanteen mukaisesti, sekä mahd. hakea kaupungin yrityspysäköinti lupa.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    563079
    Kohdetyyppi
    Liiketila
    Osoite
    Sturenkatu 11, 00510 HELSINKI
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    Liike / toimisto tai vastaanotto tila
    Kokonaispinta-ala
    76 m2
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Vuokra
    Kysy välittäjältä

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 872 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Käynnissä asemakaavan muutos. Arviolta vuosina 2027-2028 rakennuksessa käynnistyy muutos/ lisärakentaminen.

    Lisätiedot

    Kalliolan Setlementti ry toimii vuokranantajana, ja hallitus joko hyväksyy tai hylkää esitetyn vuokraustarjouksen. Talossa on monikulttuurista toimintaa, ja talossa asioidaan avoimin ovin arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 8 -18. Tulevan vuokralaisen tulee huomioida talossa olevat käyttäjät. Tilaan käynti myös porraskäytävän kautta Kalliolanrinne - tieltä. Vuokraan sisältyy tavanomaiset sähkö- ja vesimaksut, sekä lattian siivous 1x viikko. Vuokraan lisätään alv. Vuokravakuus 2-3 kk vuokraa vastaava summa. Sopimus on neuvoteltavissa enintään 4 vuoden määräaikaiseksi, tai toistaiseksivoimassa oleva sopimus, jossa 1. mahdollinen irtisanomisaika neuvoteltavissa oleva 12 -18 kk vuokrasopimuksen alkamisesta ja irtisanomisaika 3 kk. Vuokrankorotus sidotaan elinkustannusindeksiin. Vuokralaisilla on käytettävissä wi-fi, yhteiskäyttö aula- ja keittiötilat. INFO pisteessä asiakaspalvelu ja postinjakelu. Kalliolan Setlementti talon valmistumisvuosi 1966. Osoite: Sturenkatu 11 / Kalliolanrinne 5 ja Kirstinkatu 14, 00510 HELSINKI. Rakennuksessa tehty mittava perusparannus 2016, jolloin uusittu mm. talotekniikkaa ja tilakohtaisia remontteja. Talossa hälytys- ja kameravalvonta järjestelmät, sekä sähköinen lukitus. Kaukolämpö, koneellinen ilmanvaihto. Talosta mahdollisuus vuokrata neuvottelu / kabinetti tiloja, kokous- ja juhlatilat. Myös autohallista mahdollista vuokrata autopaikkoja varaustilanteen mukaisesti.

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    0400 347 758 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!