Kalliorinteentie 11, Saarijärvi

Velaton myyntihinta162 000 € Myyntihinta: 162 000 €
Käyttöönottovuosi2008
Pinta-ala
116 m2
4h, k, et, 2wc, khh, kh, s

Vuonna 2008 valmistunut, yksikerroksinen Kimara-hirsitalo vain kolmen kilometrin päässä Saarijärven keskustan palveluista ja kouluista. Talo on viihtyisä ja sopii mainiosti niin pariskunnalle kuin lapsiperheellekin. Tiloina siinä on kolme makuuhuonetta, valoisa keittiö, käytännöllinen kodinhoitohuone kuraeteisellä, erillinen wc, pesuhuone ja sauna sekä useampi katettu terassi/kuisti. Huoneistoala on 116 m². Kaikin puolin kiva koti, joka on muuttovalmis tällaisenaan tai halutessasi voit päivitellä pintoja mieleiseksi.

Lämmitysmuotona on sähkö mutta talon keskelle fiksusti sijoitetulla NunnaUunin varaavalla takalla voit itse vaikuttaa kuukausittaisiin kustannuksiin. Kaikissa tiloissa on lattialämmitys. Sen lisäksi, että takka auttaa pitämään sähkönkulutusta maltillisempana, luo se oleskelutilaan ihanan tunnelman talvi-iltoina.

Talo on rakennettu asemakaava-alueen isolle vuokratontille (1935 m²) päättyvän tien päähän. Pihaan ajettaessa, tontin etupuolelle, pihapiiri on tasainen. Pihapiirissä on havupuita ja ympäristö on mäntykangasmaastoa. Takapihan puolella on nurmikkoinen, tasainen oleskelualue, joka rajoittuu pensasaitaan. Tontin takaosa on rinnemäinen. Takapihalta on portaat tunnelmalliseen grillikotaan, jossa voi rentoutua, vaikka syysiltoina makkaraa paistaen.

Kohde vapautuu sopimuksen mukaan. Jos etsit tilavaa kotia rauhalliselta asuinalueelta, niin varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
557967
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Kalliorinteentie 11, 43100 SAARIJÄRVI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4h, k, et, 2wc, khh, kh, s
Asuinpinta-ala
116 m2
Asuintilojen pinta-ala on ilmoitettu huoneistoalana.
Kokonaispinta-ala
127 m2
Käyttöönottovuosi
2008
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
162 000,00 €
Kiinteistövero
290,00 €/vuosi

Lämmitys: noin 10 mottia puuta. Sähkö: käytön mukaan, arvio 19000 kWh/v. Kiinteistövero: 290,00 €/vuosi. . Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) on ollut keskimäärin 19 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Puuta on käytetty lämmityksessä noin 10 mottia/v. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Normaalit omakotitalon asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta. Ostaja voi neuvotella tontin lunastamisesta Saarijärven kaupungin kanssa. Tontin myyntihinta on 2 935,90 €. Ostaja vastaa tontin ostamiseen liittyvistä kustannuksista, jotka ovat noin 500 €.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin (vaatii huollon tai uusimisen), astianpesukone sekä kaapistot ja kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Saunassa sähkökiuas. Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä ja wc-istuin. Pesukoneliitäntä ja ns. kuraeteinen kodinhoitohuoneessa. Erillinen wc, jossa wc-istuin sekä peili- ja allaskaappi. Lattialämmitys on jokaisessa huoneessa. Kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vaatehuone

Materiaalit

Keittiössä laattalattia. Muissa asuintiloissa laminaattilattiat. Seinät hirsipinnalla. Kodinhoitohuoneen lattiassa laatta. Seinät tapetoitu/hirsipinnalla/laattaa. Kylpyhuoneen ja vessan seinät sekä lattiat laatoitettu. Saunassa laattalattia, seinät paneloitu.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Hirsi. Kimara-talo.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Olohuoneessa NunnaUunin varaava takka. Tulipesässä tiiliä irti, kiinnitettävä.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys sähkö
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla.
Energialuokka
E 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Energiatodistus on laadittu 30.6.2023 ja se on voimassa kymmenen vuotta.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 935 m2
Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Saarijärven kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 10.4.2057
Maasto
Etupihalla tontti on tasainen. Pihassa on soraa sekä laatoitus ovelle. Takapihalla nurmialueen jälkeen tontti on rinnemäinen. Pihapiirissä havupuita ja ympäristö mäntykangasmaastoa. Nurmialue rajautuu pensasaitaan ja pihapiirissä on muutamia istutuksia.
Tie perille
Kyllä

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Saarijärven keskustaan matkaa noin 3 km. Keskustassa kaupat, apteetti, koulut eskarista lukioon, uimahalli, monitoimitalo, jäähalli jne. Terveysasemalle n. 3,3 km. Halpahalli ja Lidl n. 5 km päässä.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Saarijärvi OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Torikatu 5, SAARIJÄRVI

010 256 6525 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!