Syväsalmentie 35, Riihivuori, Muurame

Velaton myyntihinta 379 000 € Myyntihinta: 379 000 €
Käyttöönottovuosi 2005
Pinta-ala
74,5 m2
3h, k, kph/wc, khh, kph, s, lasitettu terassi

Tervetuloa Päijänteen rannalle Muurameen! Tämä 74,5 neliömetrin omakotitalo tarjoaa sinulle luonnonläheisen ja rauhallisen asumiskokemuksen kauniissa järvimaisemissa.

Tämä hirsitalo on suunniteltu yhdistämään perinteinen suomalainen arkkitehtuuri moderniin mukavuuteen. Kodin lämpimät hirsiseinät ja luonnonmateriaalit luovat kutsuvan ja viihtyisän ilmapiirin, joka saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi heti astuessasi sisään.

Talon ikkunat tuovat upean järvimaiseman osaksi päivittäistä elämääsi. Voit nauttia upeista auringonnousuista, kimaltelevista aalloista ja raikkaasta järvivedestä omalta terassiltasi tai suoraan omalta rantalta. Täällä voit rentoutua ja paeta arjen kiireitä luonnon syleilyyn.

80 neliömetrin tila on suunniteltu hyödyntämään jokaisen neliömetrin parhaalla mahdollisella tavalla. Olohuoneessa ja keittiössä on tilaa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Makuuhuoneet tarjoavat rauhallisen ympäristön levätä ja ladata akkuja. Talon lasitettu terassi tarjoaa suojaa tuulelta ja sateelta samalla säilyttäen upeat maisemat ympärilläsi. Se toimii viehättävänä siirtymätilana päärakennuksen ja saunan/kylpyhuoneen välillä, luoden sulavan ja miellyttävän yhteyden näiden tilojen välille.

Syväsalmentien sijainti tarjoaa myös helpon pääsyn Muuramen keskustan palveluihin ja etenkin Riihivuoren laskettelukeskuksen aktiviteetteihin. Riihivuoren ala-asemalle pääset monot jalassa suoraan rinteeseen. Voit nauttia ulkoilusta, veneilystä, kalastuksesta ja monista muista puuhista, joita Päijänne ja sen ympäristö tarjoavat.

Tämä paikka tarjoaa sinulle paitsi kodin, myös elämäntyylin, joka yhdistää luonnon kauneuden ja modernin mukavuuden. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    556971
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Syväsalmentie 35, 40950 MUURAME
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph/wc, khh, kph, s, lasitettu terassi
    Asuinpinta-ala
    74,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    90 m2
    Käyttöönottovuosi
    2005
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    379 000,00 €
    Kiinteistövero
    333,68 € (verovuosi 2022)

    Sähkö: 2 henkilön talous 15000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: vesiosuuskunnan hinnaston mukaan. Tiemaksut: noin 130 € / joka toinen vuosi. Kiinteistövero: 333,68 € (verovuosi 2022). . Kokonaissähkönkulutuskustannus (noin 283,25 euroa/kk) on ollut keskimääräinen kustannus viime vuodelta, sisältäen sähköenergiamaksut 15,61 snt/kWh ja sähkönsiirtomaksut (5,21 snt/kWh) perusmaksuineen (19,67 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh). Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) on ollut vuosikäyttöarviossa 14.373 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Puuta on käytetty lämmityksessä noin 3 mottia/v. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi AEG täyskorkea uusittu 2018, pakastekaappi AEG täyskorkea uusittu 2013 (khh), keraaminen liesi uusittu 12/2022, liesikupu X-line alkuperäinen, mikroaaltouuni Samsung 2015, astianpesukone Miele alkuperäinen, kaapistot, kiinteät valaisimet välitilassa, pöytätasojen materiaali laminaatti.

    Pesutilat

    Sauna, puukiuas uusittu 5/2018, kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2 kpl +1 kpl wc:ssä, suihkuseinä wc, peilikaappi wc, kaapit khh, allaskaappi wc, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys, kiinteät valaisimet kph,s,wc ja spot valaisimet huonetiloissa.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: lattia: laatta ja seinät: hirsi. Olohuone: lattia: laatta ja seinät: hirsi. Makuuhuone 1: lattia: laatta ja seinät: hirsi. Makuuhuone 2: lattia: laatta ja seinät: hirsi. Kodinhoitohuone: lattia: laatta ja seinät: hirsi. Sauna: lattia: laatta ja seinät: leppäpaneeli ja lauteet uusittu 2013. Kylpyhuone: lattia: laatta ja seinät: laatta. Eteinen: lattia: laatta ja seinät: hirsi. Wc: lattia: laatta ja seinät: hirsi/ laatta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Hirsi
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Katto uusittu 2023 vuonna / lukkosaumapelti.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Varaava vuolukivitakka olohuoneessa.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku:256

    Tehdyt korjaukset

    Ikkunat uusittu (Lammin) 2/2018 Vallox ilmastointihuolto ja laakerit uusittu 14.2.2018 Huopakaton puhdistus ja pinnoitus 2018 Talon+autotallin+varaston+roskakatoksen maalaus 9.5.2018 Saunan piippu ja kiukaan vaihto 5/2018 Saunan laipion panelointi 2018 Lasitus kuistille (Pihlavamäki) 14.6.2018 Lämpö Ykkönen ilmalämpöpumppu vaihto 12.9.2018 Häkäpalovaroittimet vaihdettu 2019 Betoniponttoonilaituri /Savorak 7.6.2019 Saunan piipunjuuren pellitys 2020 Silikonien vaihto pesuhuone, sauna ja wc/suihkutila 8/2020 Saunan savuhormin tiivistystyöt+palovaipan vaihto 8/2020 Tulikivitakan puhdistus ja huoltotyöt 26.4.2021 La kattohuolto (läpivientien juurien tiivistys bitumimassalla, märkien villojen vaihto ja katon vuosihuolto) 14.5.2022 Lämpöykkönen Ilmalämpöpumpun puhdistushuolto 4.10.2022 Nistek Oy (ilmastoinninhuolto ja ilmamäärien mittaus ja säätö (asennettu säätövaimennin 125mm) 11.11.2022 Pesuhuoneen Airam led-valojenvaihto 5.1.2023 Lattiatermostaatti vaihdettu (olohuone-keittiö) 30.4.2023 Rakennusten ulkomaalaus 5/2023 Katto uusittu lukkosaumapelti 2023 vuonna Wc-pönttö uusittu 2024

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 281 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Ranta-asemakaava, Rakennuslupa 29.11.2017 lupa vakituiseksi asunnoksi. Muuramen kunta Muuramen kunnan rakennusvalvonta

    Rantaoikeudet

    Ranta
    Oma ranta
    Rannan pituus
    noin 80 m
    Rannan suunta
    itään
    Vesistön tyyppi
    Järvi
    Vesistö
    Päijänne / Kivijärvi

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Vesiosuuskunta.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Vesiosuuskunnan Saarenkylän vesiosuuskunan vesi-ja viemäriliittymä osakas.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Muuramen kauppakeskus (Setäläntie) 4,9 km, Virastotien kauppakeskus, kirjasto ja terveysasema 4,6 km. Koulut: Niittyahon koulu (Männikkötie 5) 5,4 km ja Mäkelänmäen koulu (Mäkeläntie 10) 4,9 km. Riihivuoren ala-asemalle noin 100 m.

    Lisätiedot

    Riihivuoren Masterplan on strateginen suunnitelma, jonka tarkoituksena on ohjata alueen maankäytöllistä ja toiminnallista kehittämistä. Suunnitelman tavoitevuosi on 2030. Suunnitelmassa käsitellään pitkän tähtäimen tavoitteita ja visioita, jolloin alueelle suunnitellaan Laskettelutoiminnan lisäksi tarkastellaan eri lajien harrastusmahdollisuuksia, alueen saavutettavuutta, erilaisia ulkoilureitistöjä, Päijänteen hyödyntämistä, luontomatkailua, alueella järjestettäviä tapahtumia, vapaa-ajan asumista sekä alueen kytkemistä Keski-Suomen muuhun palvelu- ja matkailutarjontaan (lisätietoa saatavissa välittäjältä).

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!