Matkapuhelin: 040 136 5686 siiri.saikkonen@op.fi

Siiri Saikkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 040 136 5686 siiri.saikkonen@op.fi

Olen monipuolisen osaamisen omaava ja energinen kiinteistövälittäjä, jolla on jo useamman vuoden kokemus alalta. Ihmisten parissa toimiminen on minulle tämän ammatin parhaita puolia ja otan aina asiakkaan asian omakseni. Työssäni tähtäänkin yksilöllisen palvelukokonaisuuden luomiseen ja siihen pääsemiseksi perehdyn asioihin huolellisesti asiakasta kuunnellen. Kiinnostukseni asumiseen ja koteihin on ollut vahvaa jo nuoresta pitäen ja kaikki vuosien varrella keräämäni laaja ammattitaito on aina asiakkaan käytettävissä.

Panostan sujuvaan asiakaskokemukseen ja luottamuksellisen ilmapiirin luomiseen. Kun asiakas on kaupantekohetkellä tyytyväinen vaivattomasti sujuneeseen kokonaisuuteen, tiedän onnistuneeni työssäni. Järjestelmällinen työskentelyotteeni sekä tiivis ja avoin yhteydenpito ovat osaltaan varmistamassa asiakkaalle huoletonta asuntokauppaa. Vahva kiinteistöalan juridiikan tuntemus tuo varmuutta haastavienkin kohteiden hoitamiseen. Työkaverini kuvailevat minua iloisena ja lämminhenkisenä ammattilaisena, jota on helppo lähestyä.

Vapaa-ajalla harrastan valokuvausta ja erityisesti potrettikuvaus on lähellä sydäntäni. Työn vastapainoksi vietän aikaa perheeni kanssa, järjestän illanviettoja ystävilleni sekä rentoudun kävelyillä jokirannassa koirani kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun haluat ammattitaitoisen ja välittävän ammattilaisen, joka panostaa sydämelliseen ja asiantuntevaan palveluun ja vaivattomaan asiakaskokemukseen.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Siiri Saikkonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.