Vuoriharjuntie 12 A, Tillinmäki, Espoo

Velaton myyntihinta790 000 € Myyntihinta: 790 000 €
Käyttöönottovuosi2004
Pinta-ala
241 m2
5h, k, 3ph, s, ask.h, khh, 3vh, 2wc, 2var

Tässä näyttävässä kolmikerroksisessa talossa on tilaa ja eurooppalaista tunnelmaa! Lammi kivitalon erillistalo, sijaitsee kolmen talon asunto-osakeyhtiössä kauniilla paikalla Espoon Tillinmäessä. Terassipiha on suojainen ja viihtyisä. Piha-aluetta täällä löytyy mukavasti. Avara ja valoisa aula toivottavat tervetulleeksi kotiin. Talo on suuri ja kattaa neljä makuuhuonetta, olohuoneen, ruokailutilan ja suuren keittiön. Jokaisessa kerroksessa on omat wc ja pesutilat. Lisäksi paljon oleskelutilaa yläkerran aula/parvikerroksessa sekä alakerran askartelu/takkahuoneessa. Runsaasti varastotilaa on alakerrassa, jossa lisäksi lämmin autotalli. Yhtiössä on käytössä myös autokatos. Talo vaatii pientä päivitystä ja pintaremonttia mutta puitteet ovat kohdallaan ja täällä viihdyt varmasti! Varaa oma esittelyaikasi, tervetuloa ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
581340
Kohdetyyppi
Erillistalo
Osoite
Vuoriharjuntie 12 A, 02330 ESPOO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h, k, 3ph, s, ask.h, khh, 3vh, 2wc, 2var
Asuinpinta-ala
241 m2
Asuintiloihin on laskettu 5h,k,3ph,s,ask.h,khh,3vh,2wc,2var
Kokonaispinta-ala
271 m2
Käyttöönottovuosi
2004
Kerros
1-3/2
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On
Ikkunat ja näköalat
Ranskalainen parveke itään kahden kerroksen välissä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
790 000,00 €
Neliöhinta
3 278,01 €
Hoitovastike
245,00 €/kk
Yhtiövastike yht
245,00 €/kk

Vesimaksun peruste: vesivastike ennakko 60 €/ kk/ talo. Lisäksi maksuperusteena on kiinteistössä asuvien henkilöiden lukumäärä. Vastikkeen määrä voi vuosittain vaihdella. Lisäksi kustannuksia tulee varainsiirtoverosta 1,5% kauppahinnasta . Muu asuinkustannus: Lämmitys-ja käyttösähkö. Viimeisin sähkölasku kesäkuulta 63,29 euroa. Sähkönlaskut ovat vaihdelleet käytön ja kulutuksen mukaan. llmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi (kaksi kaappia vierekkäin). Pakastekaappi (kaksi kaappia vierekkäin). Erillisuuni SIEMENS, sähköliesi SIEMENS, liesituuletin (hormiin), mikroaaltouuni BOSCH, astianpesukone BOSCH, Keittiässä: kaapistot, kiinteät valaisimet. Laattalattia, (helppohoitoinen). Runsaasti tilaa ja kaappitilaa ja laskutilaa hyvin. Näyttävä saareke helpottaa toimimista ja ruokatila keittiön läheisyydessä lisää viihtyisyyttä.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa alakerrassa. Alakerrassa: pesutilat ammeella, 2 x suihkut, 2 x pesualtaat. Saunassa ja suihkussa ikkunat. Yläkerran pesuhuoneessa suihku ja erillinen wc. Keskikerroksessa wc ja pesuhuone suihkulla, jossa suihkukaappi. Märkätiloissa on lattialämmitys ja kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vaatehuone, autotallin yhteydessä oleva varasto, yläkerran suuri vaatehuone

Materiaalit

Keittiö: laattalattia, kaakelit, maalattu seinät. Olohuone: parketti lattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: parketti lattia, maalattu seinät, vaatehuone. Makuuhuone 2: parketti lattia, maalattu seinät. Makuuhuone 3: yläkerrassa: parketti lattia, maalattu seinät. Kodinhoitohuone: laatta lattia, maalattu seinät. Sauna: puu, laatta lattia. Kylpyhuone: kaakeli, laatta. Eteinen: laatta lattia, maalattu seinät. Askarteluhuone, kerhohuone: parketti lattia, maalattu seinät, takka. Wc: 3 x (jokaisessa kerroksessa wc). makuuhuone 4: parketti lattia, maalattu seinät, varastohuone: autotallin takaosassa varastohuone, betonilattia, maalattu seinät. alakerran välieteinen: laattalattia. tekninen tila: laattalattiat.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As. Oy Espoon Vuoriharjuntie 12
Isännöitsijä
Henri Kämppi, puh. 040 572 8624
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
3
Autopaikat
3 kpl, 3 kpl, 3 kpl
Taloyhtiössä on
Urheiluvälinevarasto, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Harkko. Harkkokivi/betoni. Lammi Kivitalon pohjasta arkkitehdin muunnelma.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Kiertoilmatakka ja takka takkasydämmellä.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys sähkö
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen ilmanvaihto.
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

2024 Salaojakaivojen kuvaus ja huuhtelu 2023 A-talon rappauksen korjaus 2023 C-talon autotallin moottorin korjaus 2023 Postilaatikoiden ympäristön rappauksen uusinta 2022 Ajoportin uusiminen) 2021 B-talon ikkunan uusinta. Asunnon remontit: Kodinkoneiden päivitystä tehty rakentamisen jälkeen.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Näkemys korjaustarpeista ja kehittämistarpeista 2023-2025 Piha-alueen kunnostusta Salaojakaivojen kansien uusinta Etupihojen laattojen uusinta Rappauksien korjauksia Kompostin käyttöönotto Postilaatikoiden asennus Näkemys korjaustarpeista kehittämistarpeista 2025-2028 Autokatoksen lattian korjaus Pihamuurin korjaus/päivitys

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
2 300 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: ruokakauppa Lähin kauppa Saunalahden S-Market 1 km, Kauppakeskus Lippulaiva 3,6 km. Koulut: Saunalahden koulu 1,2 km. Päiväkoti: Tillinmäen päiväkoti 800 m, Saunalahden päiväkoti 1,6 km. Tillinmäen leikkipuisto 1,1 km. Liikenneyhteydet: Liikenneyhteydet: Bussiyhteys Kivenlahden metroasemalle 1,4

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

Kauppakatu 13, LOHJA

010 254 5360 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!