Martintie 5, Marttila

Velaton myyntihinta 159 000 € Myyntihinta: 159 000 €
Käyttöönottovuosi 1985
Pinta-ala
105 m2
4h + k + kph/khh + s + erillinen wc + 2vh

Kaunis omakotitalo Marttilassa tarjoaa rauhallisen ja tilavan asumisen erilaisille perhekokoonpanoille. Tämä koti mahdollistaa yhdessä tasossa asumisen vehreässä ympäristössä lähellä kunnan palveluja!

Tässä kodissa on tilava ja tyylikäs keittiö oleskelutiloineen, kolme mukavankokoista makuuhuonetta ja reilunkokoinen olohuone, sekä kauniistiremontoidut kylpyhuone ja sauna. Pohjaratkaisu on toimiva ja avara, joka tekee tästä kodista erittäin kodikkaan. Piha on suuri ja aurinkoinen, joten se sopii hyvin esimerkiksi lasten leikkeihin tai grillailuun ystävien kanssa.

Marttila on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka tarjoaa monipuoliset palvelut lähellä. Ympäröivä luonto tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja virkistäytymiseen.

Tämä omakotitalo on hyväkuntoinen ja sitä on remontoitu huolella. Varaava takka, ilmalämpöpumppu ja aurinkopaneelit takaavat edulliset asumiskustannukset. Tämä koti tarjoaa mahdollisuuden asua viihtyisässä ympäristössä laadukkaasti ja rauhallisesti.

Tule tutustumaan tähän kauniiseen kotiin paikan päälle ja varaa oma esittelyaikasi välittäjältämme. Tarvitsetko apua oman asunnon myynnissä? Ota yhteyttä välittäjäämme niin autamme sinua mielellämme.

Lisätiedot ja esittelyt: Essi Mäkilä, puh. 040 153 3888, essi.makila@op.fi tai Lea Timonen, puh. 050 5599012; lea.timonen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571819
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Martintie 5, 21490 MARTTILA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + kph/khh + s + erillinen wc + 2vh
    Asuinpinta-ala
    105 m2
    Ilmoitetut pinta-alatiedot perustuvat rakennusvalvonnasta saatuihin rakennuslupapiirustuksiin. Huoneistoala 105 m², aputilat 40,7 m² ja kerrosala 176 m².
    Kokonaispinta-ala
    176 m2
    Käyttöönottovuosi
    1985
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    noin 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    159 000,00 €
    Kiinteistövero
    n. 270€/2023

    Lämmitys: Lämmityssähkön lisäksi 7m³ puuklapeja. Sähkö: 2149,48€/2023 (13,3,cnt/kWh) 10461 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: 420€/2023 + perusmaksu. Kiinteistövero: n. 270€/2023. . Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 179 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (13,3 c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 10461 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin Festivo-jääkaappi/pakastinyhdistelm, jossa kaksi viileää säilytyslaatikkoa, erillisuuni Siemens, induktioliesi Siemens, liesituuletin, mikroaaltouuni Siemens, astianpesukone Siemens, pöytätasojen materiaali kivitaso. Keittiremontti 2008 (Puustelli), silloin on uusittu kaapistot ja kodinkoneet. Liesituuletin huippuimurilla ja omalla hormilla.

    Pesutilat

    Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä (lasitiiliseinä), peilikaappi wc ja kph, kaapit khh, allaskaappi wc ja kph, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys wc, kph, khh, kiinteät valaisimet. Lämminvesivaraaja . Kylpyhuone, kodinhoitohuone ja sauna remontoitu n. vuonna 2007. Erillinen wc remontoitu n. 2005.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia, seinät maalattua. Olohuone: Lattia laminaatti, seinät tapetoitu/maalattu, katto paneeli. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Lattia laminaatti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 3: Lattia laminaatti, seinät tapetoitu/maalattu, katto ruiskumaali. Kodinhoitohuone: Seinät ja lattia laatta, katto paneloitu. Sauna: Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatta, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laminaatti, seinät maalattu. Wc: Seinä ja lattia laatta, katto paneloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Katto uusittu 2022, samana vuonna lisätty 16 kpl aurinkopaneeleja. Invertteri mahdollistaa vielä 6 paneelin lisäämisen.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Sekä varaava takka/leivinuuni ja ilmalämpöpumppu sekä aurinkopaneelit.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu. Lattialämmitys keittiössä, takan edustalla, erillisessä wc:ssä, sekä kph/khh ja autotallissa. (Autotalli ja vesivaraaja lämpeää yösähköllä.).
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 9.3.2034

    Tehdyt korjaukset

    Erillinen wc n. 2005 Kph/khh/s n. 2007 Keittiö 2008 Varaava takka leivinuunilla ja lattialämmitys takan edustalle 2008 Käyttövesiputkien uusinta n. 2003 Sokkelien pintojen maalaus ja puuosien huoltomaalauksia Ikkunat, vesipellit ja ulko-ovet uusittu n. 2007 Väliovet uusittu n. 2007 Autotallin sähköinen kippiovi n. 2011 Puhallusvillan lisääminen yläpohjaan n. 2016 Katto, lumiesteet, rännit ja kattoturvatuotteet uusittu 2022 Aurinkopaneelit 2022 Sähköjä uusittu remonttien yhteydessä Nuohottu viimeksi 2/2024

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,1 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . AO Erillispientalojen korttelialue Marttilan kunta
    Rakennusoikeus
    214 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    e=0,20, kaavanmukainen kokonaisrakennusoikeus 214,6m²

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Aura OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Turuntie 2, AURA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!