Hanhenkaari 22 as, Keskusta, Lieto

Velaton myyntihinta 174 900 € Myyntihinta: 174 900 €
Käyttöönottovuosi 1978
Pinta-ala
79 m2
3h + k

Tervetuloa tutustumaan loistavalla sijainnilla Liedon keskustassa sijaitsevaan tilavaan rivitalokolmioon, jonka pohjaratkaisu mahdollistaa monenlaiset tarpeet!

Tämä koti tarjoaa mahdollisuuden nauttia monipuolisesta kaupunkiasumisesta rauhallisessa ympäristössä. Asunnon avoin keittiöratkaisu mahdollistaa ruuanlaiton ja seurustelun samanaikaisesti, ja makuuhuoneissa on runsaasti kaappitilaa ja tilaa omalle rauhalle. Asunnossa on myös läpikuljettava vaatehuone sekä kaksi ulkovarastoa, autopaikka ja autotalli. Huoneisto on siistikuntoinen ja laminaattilattiat on uusittu makuuhuoneissa ja keittiössä, lisäksi liesi on uusittu 2022. Lisäksi asunto sijaitsee erinomaisella paikalla, josta on hyvät yhteydet niin julkisella liikenteellä kuin omalla autollakin. Palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit, ovat kävelyetäisyydellä. Tämä asunto on loistava tilaisuus sinulle, joka etsit kaupunkiasumista rauhallisessa ympäristössä.

Lisätiedot ja esittelyt: Essi Mäkilä 040 153 3888, essi.makila@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569082
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Hanhenkaari 22 as, 21420 LIETO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k
    Asuinpinta-ala
    79 m2
    Kokonaispinta-ala
    79 m2
    Käyttöönottovuosi
    1978
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneesta ja toisesta makuuhuoneesta näkymät takapihalle, takapiha luoteeseen/pohjoiseen. Keittiö ja toinen makuuhuone etupihan puolella, etupiha kaakko/etelä -suuntaan.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    174 900,00 €
    Neliöhinta
    2 213,92 €
    Hoitovastike
    276,50 €/kk
    Yhtiövastike yht
    276,50 €/kk
    Vesimaksu
    25,00 €/hlö/kk

    Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi (2022), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön laminaatti uusittu n. vuonna 2022

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, Suihkuovet, wc-istuin .

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattiassa laminaatti, seinät maalattu.. Olohuone: Lattiassa parketti, seinät maalattu/tapetoitu/tiiliseinä.. Makuuhuone 1: Laminaatti lattiassa, seinät maalattu/tapetoitu.. Makuuhuone 2: Laminaatti lattiassa, seinät maalattu/tapetoitu.. Sauna: Lattiassa laatta, seinät ja katto paneloitu.. Kylpyhuone: Lattia ja seinät kaakeloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-osakeyhtiö Junnolanrasti
    Isännöitsijä
    Pauli Puisto, Kiinteistö-Tahkola, puh. 020-748 0001, pauli.puisto@kiinteistotahkola.fi
    Asuinhuoneistoja
    13
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen. Saunassa liesituulettimeen yhdistetty koneellinen poisto.
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 2024.

    Tehdyt korjaukset

    TEHDYT MERKITTÄVÄT KUNNOSTUS- JA MUUTOSTYÖT JA NIIDEN TEKOAJAT: Käyttövesiputkien +lämpöputkien uusinta 1997 Sokkelin perusmuurilevy + etupihan sadevesien putkitukset 1997 Harjakatto + palokatkot rakennettu 2002 Antenniverkon saneeraus, kaapeli-tv 2003 Polttokelpoisen jätteen Uppo-syväkeräysastia 2010 Ilmanvaihdon nuohous 2010 Ulko-ovien uusintoja asukkaiden toimesta, pesutilojen kunnon seurantaa ja peruskorjauksia tarpeen mukaan 1990-2000 luku Salaojituksen kunnon tutkiminen, sadevesien johtaminen talkoilla 2012 Lämmönvaihtimen uusinta 2013 Pihan asfaltointi, sade- ja jätevesirungon uusinta piha-alueella yhdessä Junnolankulman kanssa 2016 Katon seinä- ja räystäspuuosien huoltomaalaus 2016 Päätyjen sokkelien perusmuurilevyt ja sokkelipaikkaukset 2018 Salaojien toimivuuden tarkastus 2018 Asfalttisaumojen juottaminen piellä 2020 Postilaatikkojen uusinta lukollisiksi 2020 Ilmanvaihdon nuohous 2021 Lämmönjakohuoneen ulko-oven kunnostus 2021 Kph + keittiöiden kosteuskartoitukset kaikki asunnot 2021 As 5:n pesutilakorjaus 2022. Asunnon remontit: Makuuhuoneiden ja keittiön laminaattilattiat uusittu. Liesi uusittu.

    Suunnitellut korjaukset

    Ulko-ovien uusintoja asukkaiden toimesta, pesutilojen kunnon seurantaa ja peruskorjauksia tarpeen mukaan. Suoritettu 1990-2000-luvulla Patteritermostaattien uusinta tarvittaessa Takapihan alkuperäisten aitojen uusinta tarvittaessa Sokkelipaikkaukset tarvittaessa

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    TULEVAN VIIDEN VUODEN AIKANA MERKITTÄVÄT KUNNOSTUSTARPEET (22.3.2023) Sadevesien johtaminen syöksytorvien päästä umpiputkin sokkelivieriltä 2023 Ikkunoiden kunnossapitotoimet; listauusinnat tarvittavin osin Patteritermostaattien uusinta tarvittaessa Takapihan alkuperäisten aitojen uusinta tarvittaessa Sokkelipaikkaukset tarvittaessa

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 740 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Liedon kaupunki

    Lisätiedot

    Taloyhtiö on siirtynyt sähköiseen Huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee olla tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostajan tulee olla tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajalle syntyy kuluja omistusoikeutensa rekisteröinnistä, lisätiedot https://www.maanmittauslaitos.fi/huoneistot/huoneiston-omistajalle/rekisteroi-huoneiston-omistusoikeus tai lisätiedot omasta pankistasi. Sähköisestä tai pankissa tehtävästä asuntokaupasta voi syntyä kuluja ostajalle.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Aura OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Turuntie 2, AURA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!