Seuraava esittely 12.6. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely ma 12.6. klo. 18:00 - 18:30.

Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa

Vapaita asuntoja 6 kpl
Käyttöönottovuosi 2021

OP KOTI TUNTEE ASOLAN VIIHTYISÄT UUDET KODIT! Vantaan Asolaan paraatipaikalle monipuolisten palveluiden, liikenneyhteyksien ja luonnon äärelle on juuri valmistunut 9- kerroksinen Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa. Vantaan Viidakkokissa käsittää yhteensä 41 uutta kotia, joista enää muutama on jäljellä! KAIKKI PUITTEET LAADUKKAASEEN ASUMISEEN Viidakkokissan kotien suunnittelussa on panostettu toimivuuteen ja turvalliseen asumiseen. Asunnot ovat valoisia suurten ikkunoiden ja vaalean värimaailman ansiosta. Materiaalivalinnoissa on satsattu kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen. Kolmen ja neljän huoneen kodeista löytyy lasitetut parvekkeet ja yksiöistä ranskalaiset parvekkeet. Arjen luksusta asumiseen tarjoaa ylimmässä kerroksessa sijaitseva taloyhtiön yhteinen talosauna sekä yhteisöllisyyteen kannustava kerhotila.

ILOISTA ASUMISTA TULEVAISUUDEN ASOLASSA Tikkurilan ja Koivukylän palvelukeskittymien läheisyydessä sijaitsevasta Asolasta on vuosien varrella kasvanut suosittu asuinalue. Viidakkokissassa asut kaikkien palveluiden äärellä: läheltä löytyvät päivittäistavarakaupat, apteekki, kirjasto, kuntosali sekä koulut ja päiväkodit perheen pienimmille. Myös julkisilla liikkuen alue on mainio, sillä aivan vieressä sijaitsee juna-asema, vain 300 metrin päässä kotiovelta. Asolaan on suunnitteilla ainutlaatuinen Elmo -urheilupuisto, joka on tämän vuosikymmenen suurin liikuntahanke Vantaalla. Asola tarjoaa huippuluokan urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet liikkujalle. Ympäriltä alkaa kattavat luontoreittimäiset pyöräilyverkostot sekä metsäiset lenkkeilypolut.

TUNTUVA LUJATALON 70-VUOTIS SYNTTÄRIETU, jota ei kannata ohittaa! Kun teet asuntokaupan 01.04.2023 - 31.05.2023 välisenä aikana saat 10% alennuksen velattomasta hinnasta!

Tervetuloa asumaan Viidakkokissaan!

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Tiina Sevon, 050 343 9109, tiina.sevon@op.fi ***P.S. Kysy minulta ilmainen arvio omasta kodistasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 6 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa
  Katuosoite
  Ojalehdonkuja 2, Asola, Vantaa
  Isännöitsijä
  c/o Isänn.toimisto Maikoski Oy, asiakaspalvelu@maikoski.fi
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  41
  Taloyhtiössä on
  Kuivaushuone, kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, sauna/ Kerhotila, teknisettilat

  Rakennuksen tiedot

  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Huoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTO Asuntojen ilmanvaihtojärjestelmänä on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu tulo-/ poistoilman vaihtojärjestelmä. Asuntojen keittiöiden liesikuvussa on ajastimella varustettu tehostusläppä. Asunnot on varustettu huoneistokohtaisella vedenmittauksella, ei kaukoluentaa.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite Energiatodistus. Viimeinen voimassaolopäivä 11.10.2031

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 325 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Vantaan Seurakuntayhtymä
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 08.04.2070
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Citymarketiin on noin 150 metriä, S-marketiin on noin 400 metriä, Lidl:iin on noin 700 metriä. Lapsille löytyy Vantaalta mm. yli sata ulkoleikkipuistoa sekä Hop Lop Vantaa ja Super Park Vantaa. Tikkurilan Heureka Tiedekeskus. HUS:iin kuuluva Peijaksen sairaala ja terveysasema tarjoavat sinulle kattavat terveyspalvelut ympäri vuorokauden. Foibekartano Peijaksen sairaalan läheisyydessä tarjoaa aktiivisille senioreille mukavaa puuhaa ja yhteisöllisiä tapahtumia sekä hyvinvointipalveluita. Koulut: Rekolanmäen koulu (alakoulu) noin 1, kilometriä, Koivukylän koulu (yläkoulu) noin 1,5 kilometriä, Lumon lukio noin 3,5 kilometriä, Tikkurilan lukio noin 3,5 kilometriä. Päiväkoti: Seljanpolun päiväkoti sijaitsee 500 metrin etäisyydellä. Vantaalta Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva kauppakeskus Jumbo, jossa on lukuisia kauppoja ja ravintolapalveluita, elokuvateatteri, harrastusmahdollisuuksia ja kylpylämaailma Flamingo. Valimotiellä on lukuisia Outlet -myymälöitä. Tikkurilassa löytyy Dixi ja Tikkuri -kauppakeskukset. Vantaan porttipuistosta löytyy IKEA sekä muita kodin sisustamiseen ja tarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä. Liikenneyhteydet: Koivukylän juna-asemalle on noin 400 metriä. Bussiseisake sijaitsee noin 100 metrin etäisyydellä. Autolla Tikkurilaan on noin 10 minuuttia, Helsingin keskustaan on noin puoli tuntia, Helsinki – Vantaan lentoasemalle on noin 15 minuuttia.

  Lisätiedot

  PIHA-ALUEET JA PAIKOITUS Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen suunnitelman mukaan. Taloyhtiöllä on tontilla 18 autopaikkaa, joista 9 on katospaikkoja. Kaikilla paikoilla on autolämmityspiste. Yhtiön hallinnassa on yksi liikuntaesteisen autopaikka. Autopaikat erillisinä osakkeina. TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Antennijärjestelmänä on kaapelitelevisio. Asunnot varustetaan tiedonsiirron mahdollistavalla laajakaistaisella tietoliikennekaapeloinnilla. Asuntokohtainen internet-liittymä on yhtiössä valmiina (10 Mbit). Asukkailla on mahdollisuus tehdä sopimus lisätehosta liittymään suoraan operaattorin kanssa. TALOYHTIÖN SAUNATILAT ULLAKKOKERROKSESSA Huoneistoissa ei ole asuntosaunoja. Yhteissauna sijaitsee ullakkokerroksessa.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä