Ojalehdonkuja 2 A, Asola, Vantaa

Velaton myyntihinta 245 800 € Myyntihinta: 75 300 €
Käyttöönottovuosi 2021
Pinta-ala
59,5 m2
3h + kt

NYT HUIKEA KESÄKAMPANJA - KAIKISTA AS OY VANTAAN VIIDAKKOKISSAN LOPUISTA KODEISTA -30.000,00 EUROA VELATTOMISTA HINNOISTA POIS - TOIMI HETI!!

Kampanja on voimassa 31.7.2024 saakka tai niin kauan kuin asuntoja riittää!

OP KOTI TUNTEE ASOLAN VIIHTYISÄT UUDET KODIT!

Vantaan Asolaan paraatipaikalle monipuolisten palveluiden, liikenneyhteyksien ja luonnon äärelle on juuri valmistunut 9- kerroksinen Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa. Vantaan Viidakkokissa käsittää yhteensä 41 uutta kotia, joista enää muutama on jäljellä! KAIKKI PUITTEET LAADUKKAASEEN ASUMISEEN Viidakkokissan kotien suunnittelussa on panostettu toimivuuteen ja turvalliseen asumiseen. Asunnot ovat valoisia suurten ikkunoiden ja vaalean värimaailman ansiosta. Materiaalivalinnoissa on satsattu kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen. Kolmen ja neljän huoneen kodeista löytyy lasitetut parvekkeet ja yksiöistä ranskalaiset parvekkeet. Arjen luksusta asumiseen tarjoaa ylimmässä kerroksessa sijaitseva taloyhtiön yhteinen talosauna sekä yhteisöllisyyteen kannustava kerhotila.

ILOISTA ASUMISTA TULEVAISUUDEN ASOLASSA Tikkurilan ja Koivukylän palvelukeskittymien läheisyydessä sijaitsevasta Asolasta on vuosien varrella kasvanut suosittu asuinalue. Viidakkokissassa asut kaikkien palveluiden äärellä: läheltä löytyvät päivittäistavarakaupat, apteekki, kirjasto, kuntosali sekä koulut ja päiväkodit perheen pienimmille.

KETTERÄSTI LIIKKUEN JOKA SUUNTAAN Julkisilla liikkuen alue on mitä mainioin, sillä aivan vieressä sijaitsee juna-asema, vain 300 metrin päässä kotiovelta.

LIIKUNNAN, LUONNON JA AKTIVITEETTIEN ÄÄRELLÄ Asolaan on suunnitteilla ainutlaatuinen Elmo -urheilupuisto, joka on tämän vuosikymmenen suurin liikuntahanke Vantaalla. Asola tarjoaa huippuluokan urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet liikkujalle. Ympäriltä alkaa kattavat luontoreittimäiset pyöräilyverkostot sekä metsäiset lenkkeilypolut.

Tervetuloa asumaan Viidakkokissaan - soita ja sovi oma yksityisnäyttösi!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  549725
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Ojalehdonkuja 2 A, 01400 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h + kt
  Asuinpinta-ala
  59,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  59,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2021
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  6/8
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Vapautuminen
  Heti
  Hinta

  Velaton hinta

  245 800,00 €

  Myyntihinta

  75 299,51 €

  Lainaosuus

  170 500,49 €

  Neliöhinta

  4 131,09 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 170 500,49 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  434,35 € /kk

  Rahoitusvastike

  690,00 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 124,35 € /kk

  Lisää tietoa vastikkeista

  Rahoitusvastike sisältää lyhennyksen ja koron, marginaali 0,85% + 12 kk euribor. Mahdollinen korkojen nousu vaikuttaa pääomavastikkeen määrään. Laina aika on 25 vuotta. osakkaat vastaavat taloyhtiölainasta yhdessä, mikä viime kädessä voi johtaa muiden osakkeenomistajien maksuvastuuseen, jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä. Yhtiökokouksessa päätettiin kerätä yksi ylimääräinen hoitovastike heinäkuussa 2024 hallituksen esityksen mukaisesti. Yhtiölainan lyhennykset alkavat vuonna 2024. Yhtiön rahoittajapankki on S-Pankki Oy.

  Muut maksut

  Vesimaksu

  20,00 €/kk/henkilö

  Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 20,00 €/kk, autopaikka 7,30 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 4,70 €/kk. Hoitovastike 7,30 € / m² / kk, sisältää tontin vuokran. 2.1.2023 päivätyn hinnaston mukaan pääomavastikkeen korko on 0,85 € / jyvitetty osakelkm / kk. Yhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta. Laina sidotaan 12 kk:n Euribor-korkoon. Marginaalia (0,85 %) pankilla oikeus tarkistaa kolmen vuoden välein. Yhtiölainan lyhennykset alkavat vuonna 2024, jolloin maksetaan koron lisäksi lainanlyhennys 1,90 €/jyvitetty osakelukumäärä. Laajakaistavastike 4,70 € / hsto / kk. Saunamaksu 20,00 €/ kk (1 vuoro/vko). Vesimaksuennakko 20,00 € / hlö / kk / oma mittari. Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärä.

  Varustus

  Keittiö

  KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET: Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kalusteita. Keittiökaappien ovet ovat vakiomallistoa, muutostyöopas. Työpöydät ovat laminaattipintaisia, vakiosävyisiä tasoja. Keittiön pesualtaat ovat työpöytään upotettuja malleja,ruostumatonta terästä. Asunnoissa on ilmanvaihto-järjestelmään soveltuva liesikupu, keraaminen liesitaso, erillinen kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin-yhdistelmä. 4h+kt asunnoissa on kaksi kylmälaitetta.

  Pesutilat

  KYLPYHUONEEN KALUSTEET JA VARUSTEET Kylpyhuoneissa olevat, kalustekaavioissa esitetyt, yksilöidyt kaapit ovat vakiomallisia suunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Kylpyhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle (ei hormiliitäntää). Tarkemmat kalustesuunnitelmat on esitetty kalustekaavioissa ja muutostyöoppaassa.

  Materiaalit

  PINTAMATERIAALIT JA KALUSTEET Huoneet: Eteisissä, vaatehuoneissa, olohuoneissa, makuuhuoneissa ja keittiöissä on lautaparketti. Kiintokalusteiden alle ei parkettia asenneta. Makuuhuoneiden ja eteisten komeroiden ovet ovat kalustesuunnitelman mukaiset. Eteisen komeroissa on peililiukuovet pohjapiirustusten mukaan. Keittiö: Seinät ovat pääosin maalattuja. Maalausta ei uloteta kalusteiden taakse. Keittiöissä työpöytien ja yläkaappien välit on laatoitettu. Kylpyhuone: Kylpyhuoneissa seinät ja lattiat ovat kauttaaltaan laatoitetut. Laattatyypit, kts.esitteen liite muutostyöopas. Tilojen yksilöidyt lattiapinnoitteet löytyvät muutostyöoppaasta. SEINÄT Seinät ovat pääosin maalattuja. Maalausta ei uloteta kalusteiden taakse.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa
  Isännöitsijä
  c/o Isänn.toimisto Maikoski Oy, asiakaspalvelu@maikoski.fi
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  41
  Taloyhtiössä on
  Kuivaushuone, kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, sauna/ Kerhotila, teknisettilat

  Rakennuksen tiedot

  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Huoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTO Asuntojen ilmanvaihtojärjestelmänä on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu tulo-/ poistoilman vaihtojärjestelmä. Asuntojen keittiöiden liesikuvussa on ajastimella varustettu tehostusläppä. Asunnot on varustettu huoneistokohtaisella vedenmittauksella, ei kaukoluentaa.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite Energiatodistus. Viimeinen voimassaolopäivä 11.10.2031

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 325 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Vantaan Seurakuntayhtymä.
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 08.04.2070
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Citymarketiin on noin 150 metriä, S-marketiin on noin 400 metriä, Lidl:iin on noin 700 metriä. Lapsille löytyy Vantaalta mm. yli sata ulkoleikkipuistoa sekä Hop Lop Vantaa ja Super Park Vantaa. Tikkurilan Heureka Tiedekeskus. HUS:iin kuuluva Peijaksen sairaala ja terveysasema tarjoavat sinulle kattavat terveyspalvelut ympäri vuorokauden. Foibekartano Peijaksen sairaalan läheisyydessä tarjoaa aktiivisille senioreille mukavaa puuhaa ja yhteisöllisiä tapahtumia sekä hyvinvointipalveluita. Koulut: Rekolanmäen koulu (alakoulu) noin 1, kilometriä, Koivukylän koulu (yläkoulu) noin 1,5 kilometriä, Lumon lukio noin 3,5 kilometriä, Tikkurilan lukio noin 3,5 kilometriä. Päiväkoti: Seljanpolun päiväkoti sijaitsee 500 metrin etäisyydellä. Vantaalta Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva kauppakeskus Jumbo, jossa on lukuisia kauppoja ja ravintolapalveluita, elokuvateatteri, harrastusmahdollisuuksia ja kylpylämaailma Flamingo. Valimotiellä on lukuisia Outlet -myymälöitä. Tikkurilassa löytyy Dixi ja Tikkuri -kauppakeskukset. Vantaan porttipuistosta löytyy IKEA sekä muita kodin sisustamiseen ja tarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä. Liikenneyhteydet: Koivukylän juna-asemalle on noin 400 metriä. Bussiseisake sijaitsee noin 100 metrin etäisyydellä. Autolla Tikkurilaan on noin 10 minuuttia, Helsingin keskustaan on noin puoli tuntia, Helsinki – Vantaan lentoasemalle on noin 15 minuuttia.

  Lisätiedot

  PIHA-ALUEET JA PAIKOITUS Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen suunnitelman mukaan. Taloyhtiöllä on tontilla 18 autopaikkaa, joista 9 on katospaikkoja. Kaikilla paikoilla on autolämmityspiste. Yhtiön hallinnassa on yksi liikuntaesteisen autopaikka. Autopaikat erillisinä osakkeina. TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Antennijärjestelmänä on kaapelitelevisio. Asunnot varustetaan tiedonsiirron mahdollistavalla laajakaistaisella tietoliikennekaapeloinnilla. Asuntokohtainen internet-liittymä on yhtiössä valmiina (10 Mbit). Asukkailla on mahdollisuus tehdä sopimus lisätehosta liittymään suoraan operaattorin kanssa. TALOYHTIÖN SAUNATILAT ULLAKKOKERROKSESSA Huoneistoissa ei ole asuntosaunoja. Yhteissauna sijaitsee ullakkokerroksessa.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!