Kohteessa esittely la 27.4. klo. 12:30 - 13:00.

Ojalehdonkuja 2 A, Asola, Vantaa

Velaton myyntihinta 303 500 € Myyntihinta: 91 434 €
Käyttöönottovuosi 2021
Pinta-ala
76 m2
4h + kt

OP KOTI TUNTEE ASOLAN VIIHTYISÄT UUDET KODIT!

Vantaan Asolaan paraatipaikalle monipuolisten palveluiden, liikenneyhteyksien ja luonnon äärelle on juuri valmistunut 9- kerroksinen Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa. Vantaan Viidakkokissa käsittää yhteensä 41 uutta kotia, joista enää muutama on jäljellä! KAIKKI PUITTEET LAADUKKAASEEN ASUMISEEN Viidakkokissan kotien suunnittelussa on panostettu toimivuuteen ja turvalliseen asumiseen. Asunnot ovat valoisia suurten ikkunoiden ja vaalean värimaailman ansiosta. Materiaalivalinnoissa on satsattu kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen. Kolmen ja neljän huoneen kodeista löytyy lasitetut parvekkeet ja yksiöistä ranskalaiset parvekkeet. Arjen luksusta asumiseen tarjoaa ylimmässä kerroksessa sijaitseva taloyhtiön yhteinen talosauna sekä yhteisöllisyyteen kannustava kerhotila.

ILOISTA ASUMISTA TULEVAISUUDEN ASOLASSA Tikkurilan ja Koivukylän palvelukeskittymien läheisyydessä sijaitsevasta Asolasta on vuosien varrella kasvanut suosittu asuinalue. Viidakkokissassa asut kaikkien palveluiden äärellä: läheltä löytyvät päivittäistavarakaupat, apteekki, kirjasto, kuntosali sekä koulut ja päiväkodit perheen pienimmille.

KETTERÄSTI LIIKKUEN JOKA SUUNTAAN Julkisilla liikkuen alue on mitä mainioin, sillä aivan vieressä sijaitsee juna-asema, vain 300 metrin päässä kotiovelta.

LIIKUNNAN, LUONNON JA AKTIVITEETTIEN ÄÄRELLÄ Asolaan on suunnitteilla ainutlaatuinen Elmo -urheilupuisto, joka on tämän vuosikymmenen suurin liikuntahanke Vantaalla. Asola tarjoaa huippuluokan urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet liikkujalle. Ympäriltä alkaa kattavat luontoreittimäiset pyöräilyverkostot sekä metsäiset lenkkeilypolut.

Tervetuloa asumaan Viidakkokissaan - soita ja sovi oma yksityisnäyttösi!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    549723
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Ojalehdonkuja 2 A, 01400 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + kt
    Asuinpinta-ala
    76 m2
    Kokonaispinta-ala
    76 m2
    Käyttöönottovuosi
    2021
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    8/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Heti
    Hinta

    Velaton hinta

    303 500,00 €

    Myyntihinta

    91 434,11 €

    Lainaosuus

    212 065,89 €

    Neliöhinta

    3 993,42 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 212 065,89 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    509,20 € /kk

    Rahoitusvastike

    361,25 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    870,45 € /kk

    Muut maksut

    Hoitovastike 6,70 € / m² / kk, sisältää tontin vuokran. 2.1.2023 päivätyn hinnaston mukaan pääomavastikkeen korko on 0,85 € / jyvitetty osakelkm / kk. Yhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta. Laina sidotaan 12 kk:n Euribor-korkoon. Marginaalia (0,85 %) pankilla oikeus tarkistaa kolmen vuoden välein. Yhtiölainan lyhennykset alkavat vuonna 2024, jolloin maksetaan koron lisäksi lainanlyhennys 1,90 €/jyvitetty osakelukumäärä. Laajakaistavastike 4,20 € / hsto / kk. Saunamaksu 20,00 €/ kk (1 vuoro/vko). Vesimaksuennakko 20,00 € / hlö / kk / oma mittari. Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärä.

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET: Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kalusteita. Keittiökaappien ovet ovat vakiomallistoa, muutostyöopas. Työpöydät ovat laminaattipintaisia, vakiosävyisiä tasoja. Keittiön pesualtaat ovat työpöytään upotettuja malleja,ruostumatonta terästä. Asunnoissa on ilmanvaihto-järjestelmään soveltuva liesikupu, keraaminen liesitaso, erillinen kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin-yhdistelmä. 4h+kt asunnoissa on kaksi kylmälaitetta.

    Pesutilat

    KYLPYHUONEEN KALUSTEET JA VARUSTEET Kylpyhuoneissa olevat, kalustekaavioissa esitetyt, yksilöidyt kaapit ovat vakiomallisia suunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Kylpyhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle (ei hormiliitäntää). Tarkemmat kalustesuunnitelmat on esitetty kalustekaavioissa ja muutostyöoppaassa.

    Materiaalit

    PINTAMATERIAALIT JA KALUSTEET Huoneet: Eteisissä, vaatehuoneissa, olohuoneissa, makuuhuoneissa ja keittiöissä on lautaparketti. Kiintokalusteiden alle ei parkettia asenneta. Makuuhuoneiden ja eteisten komeroiden ovet ovat kalustesuunnitelman mukaiset. Eteisen komeroissa on peililiukuovet pohjapiirustusten mukaan. Keittiö: Seinät ovat pääosin maalattuja. Maalausta ei uloteta kalusteiden taakse. Keittiöissä työpöytien ja yläkaappien välit on laatoitettu. Kylpyhuone: Kylpyhuoneissa seinät ja lattiat ovat kauttaaltaan laatoitetut. Laattatyypit, kts.esitteen liite muutostyöopas. Tilojen yksilöidyt lattiapinnoitteet löytyvät muutostyöoppaasta. SEINÄT Seinät ovat pääosin maalattuja. Maalausta ei uloteta kalusteiden taakse.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa
    Isännöitsijä
    c/o Isänn.toimisto Maikoski Oy, asiakaspalvelu@maikoski.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    41
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, sauna/ Kerhotila, teknisettilat

    Rakennuksen tiedot

    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Huoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneissa on sähköinen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    ILMANVAIHTO Asuntojen ilmanvaihtojärjestelmänä on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu tulo-/ poistoilman vaihtojärjestelmä. Asuntojen keittiöiden liesikuvussa on ajastimella varustettu tehostusläppä. Asunnot on varustettu huoneistokohtaisella vedenmittauksella, ei kaukoluentaa.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kts. liite Energiatodistus. Viimeinen voimassaolopäivä 11.10.2031

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 325 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Vantaan Seurakuntayhtymä
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 08.04.2070
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Citymarketiin on noin 150 metriä, S-marketiin on noin 400 metriä, Lidl:iin on noin 700 metriä. Lapsille löytyy Vantaalta mm. yli sata ulkoleikkipuistoa sekä Hop Lop Vantaa ja Super Park Vantaa. Tikkurilan Heureka Tiedekeskus. HUS:iin kuuluva Peijaksen sairaala ja terveysasema tarjoavat sinulle kattavat terveyspalvelut ympäri vuorokauden. Foibekartano Peijaksen sairaalan läheisyydessä tarjoaa aktiivisille senioreille mukavaa puuhaa ja yhteisöllisiä tapahtumia sekä hyvinvointipalveluita. Koulut: Rekolanmäen koulu (alakoulu) noin 1, kilometriä, Koivukylän koulu (yläkoulu) noin 1,5 kilometriä, Lumon lukio noin 3,5 kilometriä, Tikkurilan lukio noin 3,5 kilometriä. Päiväkoti: Seljanpolun päiväkoti sijaitsee 500 metrin etäisyydellä. Vantaalta Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva kauppakeskus Jumbo, jossa on lukuisia kauppoja ja ravintolapalveluita, elokuvateatteri, harrastusmahdollisuuksia ja kylpylämaailma Flamingo. Valimotiellä on lukuisia Outlet -myymälöitä. Tikkurilassa löytyy Dixi ja Tikkuri -kauppakeskukset. Vantaan porttipuistosta löytyy IKEA sekä muita kodin sisustamiseen ja tarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä. Liikenneyhteydet: Koivukylän juna-asemalle on noin 400 metriä. Bussiseisake sijaitsee noin 100 metrin etäisyydellä. Autolla Tikkurilaan on noin 10 minuuttia, Helsingin keskustaan on noin puoli tuntia, Helsinki – Vantaan lentoasemalle on noin 15 minuuttia.

    Lisätiedot

    PIHA-ALUEET JA PAIKOITUS Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen suunnitelman mukaan. Taloyhtiöllä on tontilla 18 autopaikkaa, joista 9 on katospaikkoja. Kaikilla paikoilla on autolämmityspiste. Yhtiön hallinnassa on yksi liikuntaesteisen autopaikka. Autopaikat erillisinä osakkeina. TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Antennijärjestelmänä on kaapelitelevisio. Asunnot varustetaan tiedonsiirron mahdollistavalla laajakaistaisella tietoliikennekaapeloinnilla. Asuntokohtainen internet-liittymä on yhtiössä valmiina (10 Mbit). Asukkailla on mahdollisuus tehdä sopimus lisätehosta liittymään suoraan operaattorin kanssa. TALOYHTIÖN SAUNATILAT ULLAKKOKERROKSESSA Huoneistoissa ei ole asuntosaunoja. Yhteissauna sijaitsee ullakkokerroksessa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!