Puhelin: 050 331 6181 Matkapuhelin: 050 331 6181 jukka.hairisto@op.fi

Jukka Hairisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Puhelin: 050 331 6181 Matkapuhelin: 050 331 6181 jukka.hairisto@op.fi

Olen työskennellyt kiinteistövälitysalalla vuodesta 2019 alkaen ja sitä ennen pitkään erilaisissa myyntitöissä. Vietin lapsuudessani paljon aikaa isoäitini kioskissa, sieltä palo asiakaspalvelu- ja myyntitöihin on varmasti syttynyt. Iso osa työn vetovoimasta on asiakkaat, pidän ihmisten parissa työskentelystä. Työskentelytapani on avoin, ammattimainen ja rennon aktiivinen enkä olekaan perinteinen kravattikaulainen kiinteistönvälittäjä. Olen sitoutunut ja uuttera tekijä, joka etsii ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin vaivaa säästämättä. Työssäni pidänkin erityisesti sen tarjoamista monipuolisista haasteista. Työkaverini kuvaavat minua auttavaisena, luotettavana ja kivana työkaverina.

Asiakkaan kohtaaminen on minulle tärkeässä roolissa. Pyrin samaistumaan asiakkaan tilanteeseen, kuuntelemaan mitä heillä on sydämellään ja sitä kautta hoitamaan työni niin hyvin kuin pystyn. Lisäksi omaan hyvän tilannetajun, joka ovat tärkeässä roolissa yhteisen sävelen löytymisessä ja sitä kautta luottamuksen syntymisessä. Meillä OP Koti Turussa on myös erittäin ammattimainen työyhteisö ja kulttuuri, jossa autetaan toisia sekä pyritään menestymään yhdessä. Tästä hyötyvät myös asiakkaani.

Vapaa-ajallani kuuntelen mielelläni äänikirjoja tai musiikkia ja seuraan urheilua. Olen paljasjalkainen turkulainen ja syntynytkin aikanaan Heidekenillä.

Miksi juuri minuun kannattaa olla yhteydessä? Pidän väsymättä asiakkaan puolta, en jää ihmettelemään vaan etsin aktiivisesti ratkaisuja ja kanssani on helppoa ja vaivatonta asioida. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään unelmiesi asuntokaupat yhdessä!

Uusia omistajia asunnoille myynyt mm. näistä osoitteista mm.: Linnankatu, Yliopistonkatu, Sirkkalankatu, Kivikartiontie, Varnankatu, Ieskatu, Kaivokatu, Haartmaninkatu, Itäinen Pitkäkatu, Taoskuja, Peltolantie, Kaurakatu, Majoitusmestarinkatu, Raskinpolku, Piiparinpolku, Nisse Kavon katu, Jösse Sakon katu, Vienolanrinne, Mullintie, Puutarhakatu, Uolevi Raaden katu, Hanhenkaari.... Lisään mielelläni sinun asuntosi listalle. Ole siis yhteydessä.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Jukka Hairisto
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.