Asunto Oy Status Artis, Helsinki

Vapaita asuntoja 22 kpl
Käyttöönottovuosi 2024

Nyt myynnissä Status Artis - laadukasta asumista ja palveluita loistosijainnilla. Korkealuokkaista asumista meren äärellä, upeassa ja voimakkaasti kehittyvässä Hietalahdenrannassa. Status Artisin huipulla sijaitsee ylellisyyttä huokuva kaksikerroksinen koti, jonka sydän on avara ja tunnelmallinen olohuone, josta avautuu komeat näkymät Hietalahden rannan suuntaan. Kodin päämakuuhuoneesta on suora käynti vaatehuoneen kautta kylpyhuoneeseen. Kodin lounge-henkisen yläkerran terassilta on komeat näkymät Hietalahdenrantaan. Aulatilassa on takkavaraus. Yläkerrassa sijaitsee myös laadukkaasti varusteltu, saunallinen kylpyhuone ja erilliset kodinhoitohuone ja wc-tilat.

Haetko itsellesi kompaktia kaupunkiyksiötä vai avaraa kattohuoneistoa? Status Artisin 64 asuntoa voi tarjota nämä - ja kaikkea siltä väliltä. Ole ensimmäisten joukossa ja pääset vaikuttamaan tulevan kotisi neliöihin, oli haaveissasi jopa 300 - 500 neliötä. Kotien ikkunat avautuvat etelään merelliseen Hietalahdenrantaan. Poikkeuksellista Status Artiksessa on sen palvelutaso. Asukkaiden käytössä on oma kuntosali, hieno kokoontumistila ja korkealuokkainen oma spa-osasto. Se on suunniteltu huolella, suomalaista saunakulttuuria arvostaen.

Status Artiksen kolmea sisustuskonseptia yhdistävät kokonaisuuksien harmonisuus, korkea laatutaso sekä aikaa kestävät materiaalit. Sisustusarkkitehti Henna Mannisen suunnittelemista vaihtoehdoista Arkki on pehmein, Fontti taas on tumma ja näyttävä. Kolumnissa on viitteitä historiaan ja rakennuksen alkuperäisen valmistumisen vuosikymmeneen, 50-lukuun.

Ydinkeskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa, sillä Esplanadille on vain kilometrin matka ja se taittuu helposti esimerkiksi raitiovaunulla. Tunnelmallinen Hietalahden Kauppahalli tarjoaa maailman makuja ja ulkoilijalle sydäntä lähellä on rantareitti Eiran ja Merisataman suuntaan, joka tarjoaa upeat lenkkimaisemat. Kiinteistön parkkihallissa rakennuksen alla on 15 erikseen myytävää autopaikkaa. Kiinteistö on liitetty kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoihin ja lämmön talteenotto parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Rakennus muuttuu toimistotalosta asuinkäyttöön, mutta siihen jää vanhaa industriaalista luonnetta. Hieman loft-henkisistä huoneistoista aistii, että ei olla aivan tyypillisessä uudiskohteessa.

Status Artis. Kun haluat kaiken.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 22 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Status Artis, Helsinki
  Katuosoite
  Hietalahdenranta 13, Hietalahti, Helsinki
  Isännöitsijä
  Isännöitsijä valitaan yhtiöön myöhemmin
  Asuinhuoneistoja
  58
  Liikehuoneistoja
  6
  Autopaikat
  15 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, kellarikomerot, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kuntosali, kerhotila, spa-osasto
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on osakkailla. Lunastusaika on 1 kk

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Konesaumapelti, loivilla osuuksilla bitumikermikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen koneellinen lämmön talteenotolla varustettu tulo-/poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneiston ilmanvaihtoa ohjataan huoneistossa sijaitsevasta käyttöpaneelista. Ilmanvaihtokoneet kytkettu kiinteistön sähkökeskukseen. Kiinteistö on liitetty kaukokylmäverkkoon (lattiaviilennysjärjestelmä). Etelään aukeavissa sekä ylimmän kerroksen huoneistoissa lisäksi puhallinkonvektori.
  Energialuokka
  C 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 428 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Hietalahden kauppahalliin on vain 100 m, S-Market, Apteekki ja Alko palvelevat n. 300 m päässä ja aivan lähialueella sijaitsee lukuisia laadukkaita ruokaravintoloita. Ruoholahden ja Kampin kauppakeskukset sekä tavaratalo Stockmann ovat vain reilun kilometrin etäisyydellä. Kivenheiton päästä alkavan Bulevardin erikoisliikkeet putiikkeineen ja fine dining -ravintoloineen tarjoavat korkealuokkaisia elämyksiä. Koulut: Alueelta löytyvät suomen -ja ruotsinkieliset ylä -ja alakoulut sekä lukiot. Myös kansainväliset koulut sijaitsevat lähellä Kampissa ja Ruoholahdessa. Päiväkoti: Eteläisen Helsingin alueelta löytyvät suomen -ja ruotsinkieliset päiväkodit. Talon edustalta lähtevät merelliset rantareitit ympäri eteläisintä Helsinkiä, joita pitkin pääset mm. Eiranrannan uimarannalle, Kaivopuistoon ja edelleen Etelärantaa pitkin aina Kauppatorille saakka. Myös Lauttasaaren luontorikkaille rantaraiteillekin on helppo lähteä liikkumaan tästä osoitteesta. Viereisiltä rannoilta käy pienveneyhteydet lähisaariin ja Tallinnan risteilijöillekin kävelee kotiovelta hetkessä. Liikenneyhteydet: Raitiovaunulinjat kulkevat aivan talon vierestä ja lähimmille Kampin sekä Ruoholahden metroasemille on noin kilometrin etäisyys. Lähistöllä on runsaasti bussilinjoja, joten liikkuminen moneen suuntaan onnistuu näppärästi.. Länsisuuntaan kulkevalle autoilijalle osoite on optimaalinen.

  Lisätiedot

  Esitteen tiedot perustuvat alustavaan rakennustapaselostukseen 26.01.2023.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä