Asunto Oy Kaarinan Oskari III

Vapaita asuntoja 35 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Nyt ennakkomarkkinoinnissa Kaarinan uusimmat keskustakodit! Oskarin aukion laidalle nouseva uusi kortteli saa pian jatkoa, kun Oskari III rakentaminen lähtee liikkeelle. Pohjola Rakennus rakentaa uusia koteja, jotka arvion mukaan valmistuvat 06-08/2023. Täältä löydät modernisti varustellun kodin Kaarinan palveluiden ääreltä.

Laadukkaasti rakennettuja ja tyylikkäitä koteja on tarjolla monipuolinen valikoima 30.5 m2 yksiöstä aina 82.5 m2 neliöön. Tasokkaissa kodeissa on panostettu tyylikkyyden lisäksi avariin pohjaratkaisuihin. Kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleasävyinen tyyli joka kestää ajan saatossa. Asumisviihtyvyyden viimeistelevät lattialämmitetyt parkettilattiat ja huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Kaikissa huoneistoissa on joko oma terassi tai lasitettu parveke.

Oskari III kodit ovat ihastuttavia sellaisenaan. Upouutta kotia ostaessa on myös mahdollisuus valita mieleiset kalusteet ja materiaalit. Pyydä välittäjältäsi materiaaliesite ja suunnittele uudesta kodista entistä enemmän itsesi näköinen.

Kuusikerroksinen Oskari III sijaitsee aivan Kaarinan keskustassa ja täällä hoituvat monet päivittäiset asioinnit ilman auton käynnistämistä. Auton kyllä saa kätevästi talon yhteydessä sijaitsevaan, naapuriyhtiöiden kanssa yhteiseen, puolilämpimään autohalliin. Osaan autopaikoista asennetaan sähköauton latauspistorasia. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Taloyhtiö on liitetty kuituverkkoon, joka tuo huolettomuutta esimerkiksi etätöiden tekoon. Oma viihtyisä piha-alue on kannen päällä, korttelin rakennusten suojassa, keskustassa liikkujien tavoittamattomissa ja ääniltä eristyksissä.

Naapurissa sijaitsevassa Kaarina-talossa järjestetään monipuolisesti mm. kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä. Rakennuksessa toimii myös Kaarinan pääkirjasto, joka onkin maakunnan käytetyimpiä kirjastoja. Vastikään uudistetulle Hovirinnan rannalle on reilu kivenheitto. Fölin runkolinjan pysäkiltä on vain muutaman metrin kotimatka.

Onko täällä juuri sinun kotisi?

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Kaarinan Oskarin myyntitiimi: Sara Arola, p. 040 665 2261 Daniel Dimitroulis p. 045 805 1904 Jukka Hairisto p. 050 331 6181 Kirsi Kivimäki p .050 478 3158 Kristiina Raikasniemi p. 050 596 0748 Sanna Varjanne p. 040 756 9496 Sähköposti: etunimi.sukunimi@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 35 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kaarinan Oskari III
  Katuosoite
  Pyhän Katariinan tie 5, Keskusta, Kaarina
  Asuinhuoneistoja
  36
  Liikehuoneistoja
  1
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 36 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  FIM Tonttirahasto I Ky
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 18.12.2068
  Kaavoitus
  Asemakaava.

  Lisätiedot

  Maksuehto * maksuerätaulukon mukaan Kolmen yhtiön yhteinen autohalli, autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autopaikka alkaen 20.800,00 eur. Autopaikat 71-78 varustetaan perusnopeuksisella sähköauton latauspistorasialla joiden sähkönkulutus mitataan autopaikkakohtaisesti. Käyttökustannuksista vastaa autopaikan osakkeenomistaja. VALINNAINEN VUOKRATONTTI Tonttiosuus on huoneistokohtaisesti lunastettavissa, vaihtoehtona on maksaa kuukausittain tontinvuokravastiketta. Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Kysy lisätiedot välittäjältämme! Kannella ja maan tasossa sijaisevat piha-alueet ovat yhteiskäytössä naapuritaloyhtiön kanssa. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % asunnon velattomasta myyntihinnasta. Tupakointi on kielletty kaikissa osakashallinnassa ja asunto-osakeyhtiön hallitsemissa olevissa tiloissa, kuten esim. asuinhuoneistoissa, parvekkeilla, liiketilassa, terasseilla ja piha-alueilla. Asunto-osakeyhtiön piha-alueella on erikseen merkitty tupakointipaikka, jota edellä mainittu tupakointikielto ei koske.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä