Seuraava esittely 22.5. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely ke 22.5. klo. 18:00 - 18:30.

Asunto Oy Helsingin Karnevaali

Vapaita asuntoja 4 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN PUISTOJEN YMPÄRÖIMÄÄN KUNINKAANTAMMEEN - Asunto Oy Helsingin Karnevaali on valmis!

TARTU TUNTUVAAN -10% ALENNUKSEEN tekemällä kauppa Karnevaalin kodista kampanja-aikana 8.5. - 14.6.2024. Alennus laskettuna asunnon velattomasta hinnasta on huima 21.490 - 35.490 euroa! Alennus lasketaan hinnaston mukaisesta hinnasta.

Juuri valmistunut Helsingin Karnevaali sijoittuu aivan vehreän Helene Schjerfbeckin puiston naapuriin. Karnevaali pitää sisällään sopuisasti vain 33 asuntoa, joista löytyy tilaratkaisuiltaan nerokkaita kaksioita sekä selkeäpohjaisia kolmioita.

VASTUULLISESTI EKOLOGISTA ASUMISTA ENERGIAYSTÄVÄLLISESSÄ PUUKERROSTALOSSA

Asunto Oy Helsingin Karnevaali on puurakentamisen edelläkävijä, se energiatehokkuudeltaan passiivitasoinen moderni puukerrostalo, jossa kaukolämmön lisäksi energiaratkaisuna hyödynnetään aurinkopaneeleja. Puu on rakennusmateriaalina kestävä, energiaystävällinen ja se on myös äänimaailmaltaan betonirakenteista taloa hiljaisempi. Myös puukerrostalon hiilitassunjälki on tavanomaista pienempi.

KUININKAANTAMMESSA HENGITTÄÄ LUONNON VIHREYTTÄ JA HILJAISUUTTA

Kuninkaantammessa asut hiljaisessa ja rauhallisessa miljöössä laajojen puistoalueiden äärellä. Aivan vierestä avautuu Keskuspuiston lenkkeilypolut, hiihtoladut ja joka suuntaan lähtevät metsäiset pyöräilyreitit, joita pitkin pyöräilet keskustaan vain puolessa tunnissa. Läheisen Vantaanjoen varrelle pääset päiväretkille nauttimaan Pitkäkosken pauhusta ja hengittämään luontorikkaan kasvillisuuden puhtautta.

ARJEN VIRKISTYSTÄ KAUPUNKIVILJELYN PARISSA

Karnevaalin asukkaiden käytössä on oma kasvihuone, joka tarjoaa mahdollisuuden pienimuotoiseen kaupunkiviljelyyn. Alueen keskelle rakennetaan Taidemaalarinpuisto kaupunkiviljelmineen. Kaiken tämän lisäksi alueella sijaitsevalle Palettilammelle rakennetaan uimaranta, jonne vesi johdetaan kirkkaasta Päijänteestä. Lampea ympäröi Ellen Thesleffin puisto, johon rakennetaan piknikalueita ja edelleen kaupunkiviljelypalstoja.

MONIPUOLISTEN HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIEN ULOTTUVILLA

Kuninkaantammesta reippailet hetkessä Paloheinän aktiviteettien äärelle, mistä löydät mm. kuntoportaat, kiipeilypaikan, monipuolisen ulkokuntosalin, jäähallin ja Paloheinä Golfin sekä hiihtoladut. Myös kotieläimien ystäville lähellä sijaitsee metsäisiä koirapuistoja ja ulkoiluttamisreittejä.

KATTAVIEN PALVELUIDEN LIKELLÄ JA KULKUYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Kuninkaantammi itsessään on rauhallinen jalankulkukaupunginosa, mutta josta pääset liikkumaan joka ilmansuuntaan kätevästi busseilla. Autoilijalle läheiselle Hämeenväylälle käy nopea liittymä.

Kuninkaantammesta pääsee myös ketterästi siirtymään Raidejokerin äärelle Keskuspuiston alittavan bussitunnelin myötä Alueelta löytyy oma lähikauppa ja läheisiin kauppakeskuksiin Kaareen ja Myyrmanniin matka taittuu hetkessä. Kuninkaantammeen on valmistunut juuri uusi koulu ja päiväkotikin löytyy turvallisesti aivan naapurista.

AUTOPAIKAT JA LATAUSMAHDOLLISUUS

Kohteesta myytävät autopaikat sijoittuvat pihakannen alle, josta on suora kulku hissillä talojen porraskäytäviin. Osa autohallipaikoista on varustettu valmiiksi sähköauton hitailla latauspisteillä.

UNELMISTA TOTTA?

Aloita unelmiesi toteuttaminen ottamalla meihin yhteyttä ja sovi oma esittelyaika!

Myynti: Tapio Huhtinen, suora 0500 630 743, tapio.huhtinen@op.fi Pekka Riutta-aho, suora 050 476 0335, pekka.riutta-aho@op.fi

Asuntosijoittamisesta kiinnostunut - kysy meiltä valmiiksi vuokratuista kodeista!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 4 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Karnevaali
  Katuosoite
  Asetelmankatu 2, Kuninkaantammi, Helsinki
  Isännöitsijä
  Kiinteistötahkola Oy, Juhani Mauno, juhani.mauno@kiinteistotahkola.fi
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  33
  Liikehuoneistoja
  1
  Liikehuoneistojen pinta-ala
  63,5 m2
  Autopaikat
  23 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Ulkoseinät ovat puurakenteiset ja sisäpuolelta verhoiltu kipsilevyllä, julkisivut ovat pääosin puupaneelilla verhoiltuja. Rakennusten maantasokerrokset ovat osin betoniseiniä ja osin puuseiniä.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Muu. Rakennuksen vesikatto on pääosin harjakatto. Vesikatteena käytetään bitumikatetta.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Kylpyhuoneissa ja saunoissa on myös vesikiertoinen lattialämmitys.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo ja -poistoilmanvaihto. Huoneistokohtainen etäluettava kylmän ja lämpimän veden mittaus.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Energiatodistus voimassa 20.6.2033 asti. Ks. liite Energiatodistus.

  Tehdyt korjaukset

  Kohde on valmistunut vuonna 2023. Ei merkittäviä suoritettuja remontteja.

  Suunnitellut korjaukset

  Kohde on valmistunut vuonna 2023. Ei päätettyjä remontteja.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Kohde on valmistunut vuonna 2023. Ei tiedossa olevia remontteja tai korjaustarpeita.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 349 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Helsingin kaupunki.
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 31.12.2080
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki puh. (09) 310 1673 (vaihde).

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Alueelta löytyvät paikalliset liikkeet; Blockstore Group Oy - Korttelikauppa Kuninkaantammi, Kodinmarket KK Oy, K-Market Maununneva, Kauppakeskus Kaari sijaitsee 5 kilometrin etäisyydellä. Lidl Kaivoksela, S-Market Kaivoksela, McDonald´s Kaivoksela, Shell Kaivoksela. Myös kauppakeskus Myyrmanniin matka taittuu 10 minuutissa, josta löydät monipuoliset erikoisliikkeet ja läheltä terveyspalvelut. Koulut: Helsingin kaupunki: Kannelmäen Peruskoulu Runo 5-9 27 min (1,97 km), Palmia Oy: Kannelmäen peruskoulu 37 min (2,74 km). Lukiot: Apollon yhteiskoulu ja lukio (3,25 km), Pohjois-Haagan Yhteiskoulu Oy. Päiväkoti: Helsingin kaupunki: Kuninkaantammi Päiväkoti 3 min (228 m), Hakuninmaan päiväkoti 13 min (943 m), Vuorilinna Päiväkoti 27 min (1,99 km), Gruppfamiljedaghem Lyckostugan. Ympärillä ovat laajat viheralueet, Keskuspuisto ja Paloheinän ulkoilureitit, luotopolut ja kuntoradat ja hiihtoladut. Paloheinän jäähallille, kuntoportaille ja ulkokuntosalille reippailee varttitunnissa. Kuninkaantammesta käy mainiot pyöräilyreitit keskustaan. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Kuninkaantammenaukio 1 min (64 m), Paletinkierto, 4 min (292 m), Paletinkierto 3 min (281 m), Vanhempientie.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä