Asunto Oy Vantaan Huvikumpu

Vapaita asuntoja 23 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Tervetuloa esittelyyn su 9.5. klo 12.00-13.00 Tikkurilan konttorimme esittelytilaan, Kielotie 11. Varaathan oman esittelyaikasi etukäteen, Timo Leppiniemi 050 374 3357 / timo.leppiniemi@op.fi

AINUTLAATUISTA ENERGIATALOUDELLISTA PUUTALOIDYLLIÄ KESKELLÄ TIKKURILAA - NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Monimuotoinen Vantaan Tikkurila tarjoaa kodinetsijöille ainutlaatuisia koteja Asunto Oy Vantaan Huvikummusta. Huvikumpu on kolmen puukerrostalon taloyhtiö, joka kohoaa ikiomalle tontilleen kävelymatkan etäisyydelle rautatieasemalta. Kuusikerroksiset talot edustavat huippumodernia puutalorakentamista, jossa yhdistyvät rakennusmateriaalien ekologisuus ja energiatehokkuus. Kotimaisesta puusta valmistettu runkorakenteinen puukerrostalo on fiksu ekologinen valinta, sillä puutalossa rakennusmateriaalien hiilipäästöt ovat tutkitusti 20 prosenttia betonitaloa alhaisemmat. Myös energialuokaltaan Huvikumpu on laskennallisesti hyvää A- luokkaa ja se täyttää myös VTT:n passiivitalo- määritelmän. Katoilla olevilla aurinkopaneeleilla kerätään uusiutuvaa aurinkosähköenergiaa, jolla katetaan noin 30 prosenttia koko kiinteistösähkön vuositarpeesta. Huvikummun sisustuksen perusvalikoima sisältää neljä erilaista tyylipakettia. Halutessasi voit valita tyylipakettien tuotevaihtoehtoja ristiin ilman lisäveloitusta. Arjen mukavuus ja toimivuus jatkuvat oman kodin ulkopuolella, jossa asukkaiden käytössä ovat vehreät piha-alueet, käytännölliset yhteistilat ja kaksi autohallia. Näihin aikaa kestäviin puitteisiin on koottu kattava huoneistovalikoima, josta löytyy varmasti jokaiselle omaa elämänvaihetta, tarpeita ja unelmia vastaava koti. Kaikki tämä huipentuu loistavaan sijaintiin, aivan Tikkurilan sydämeen. TEE UNELMISTASI TOTTA JA TILAA ENNAKKOMARKKINOINTI- ESITE JA VARAA PARAS KOTISI NOPEITEN! Varaukset otetaan vastaan suoraan sähköpostitse (nimi, puhelin ja huoneistonumero). Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tervetuloa viihtymään Asunto Oy Vantaan Huvikumpuun!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 23 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Vantaan Huvikumpu
  Katuosoite
  Esikkotie 3, Tikkurila, Vantaa
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  102
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 47 kpl, piha-autopaikkoja 4 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Rakenteet ja julkisivut. Rakennus on pääosin puurunkoinen.Ulkoseinät ovat puurakenteiset ja sisäpuolelta verhoiltu kipsilevyllä, julkisivut ovat pääosin puupaneelilla verhoiltuja.
  Kattotyyppi
  Auma
  Kattomateriaali
  Muu. Rakennuksen vesikatto on pääosin aumakatto. Vesikatteena käytetään bitumikatetta.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Talotekniikka. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Pesuhuoneissa ja saunoissa on myös vesikiertoinen lattialämmitys. Rakennukset sprinklataan määräysten mukaiseen tasoon.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
  Energialuokka
  A 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki puh. (09) 83911 (vaihde).

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Huvikummussa asut kätevästi Tikkurilan keskustan tuntumassa. Kävelymatkan päästä löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten ruokakaupat, apteekit, terveysasema, kirjasto sekä esimerkiksi Kauppakeskus Dixi lukuisine liikkeineen ja ravintoloineen. Koulut: Läheltä löytyvät Peltolan koulu, Dickursby skolan, sekä Jokiniemen koulu sijaitsevat lyhyen matkan päässä, samoin kun Tikkurilan lukio, Vantaan aikuislukio ja aikuisopisto, sekä Laurea-ammattikorkeakoulu. Päiväkoti: Naapurissa sijaitsee Veturi- päiväkoti ja lähellä sijaitsee myös monia muita päiväkoteja. Talojen väleihin sijoittuu kaksi pysäköintihallia, joihin kuljetaan mukavasti suoraan A- ja C- talojen porrashuoneista sekä̈ B- talosta katetun ulkotilan kautta. Noin puolet autohallin paikoista on varustettu lämmityspistorasioin ja osassa on sähköauton latauspiste. Autohallipaikat ovat osakkeina myytäviä paikkoja. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet; Liikkuminen kauemmaksi sujuu oman auton lisäksi helposti lähistön bussipysäkeiltä ja Tikkurilan rautatieasemalta aina Helsinkiin ja lentokentälle saakka. Myös kaukojunat pysähtyvät Tikkurilassa.

  Lisätiedot

  Yhteisölliset tilat: Huvikumpulaisten käyttöön on suunniteltu toimivia yhteistiloja, jotka tuovat viihtyisyyttä ja sujuvuutta jokapäiväiseen elämään ja askareisiin. Taloyhtiön kerhohuone ja saunatilat sijaitsevat taloista keskimmäisen eli B-talon toisessa kerroksessa, josta on yhteys kansipihalle. Saman rakennuksen katutasossa on asukkaiden yhteinen pesula, ja jokaisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy oma, talokohtainen kuivaushuone. Talojen katutasoissa sijaitsevat myös irtaimistovarastot, ulkoiluväline-, pyörä- ja lastenvaunuvarastot sekä taloyhtiön tekniset tilat. Irtaimistovarastot eivät välttämättä sijaitse samassa rakennuksessa asunnon kanssa. Asukkaiden käytössä ovat monimuotoiset piha-alueet, käytännölliset yhteistilat ja kaksi autohallia. Huvikummun suojaisalla piha-alueella on paikkoja leikkiin, peleihin, oleskeluun ja naapureiden kohtaamisiin. Asunto Oy Vantaan Huvikumpu on savuton taloyhtiö.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Helsinki Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä