Asunto Oy Mikkelin Villa Brahe

Vapaita asuntoja 4 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Oma hiekkaranta, kauniit järvinäkymät, avarat terassit ja parvekkeet, korkea varustelutaso, maalämpö lattialämmityksineen ja viilennystä unohtamatta luovat ekologisen sekä täydellisen asumisidyllin tyylikkäässä hirsitalossa.

Villa Brahe sijaitsee idyllisen Ristiinan keskustan kupeessa, luonnonkauniin Saimaan Yöveden rannalla, etelä-länsi ilmansuuntaan avautuvalla omalla rantatontilla.

Ristiinan monipuoliset palvelut ovat äärellä kauppoineen, päiväkoteineen, kouluineen ja bussiyhteyksineen. Ristiina on nykyään osa Mikkelin kaupunkia ja kaupungin keskustaankin on vain reilun vartin ajomatka.

Saimaa itäisen Suomen aarre tunnetaan kauniista maisemista, nähtävyyksistä, omaleimaisista kaupungeistaan ja kauniista kirkonkylistään. Yövesi osana Suur-Saimaata onkin vesillä liikkujien ja vapaa-ajan kalastajien suosiossa. Lisäksi Yövedellä sijaitsevat mm. Ristiinan ja Mikkelin pursiseurojen kauniit saaritukikohdat sekä Astuvansalmen historialliset kalliomaalaukset ja paljon muuta katsottavaa ja koettavaa.

Modernit autokatoksilla toisiinsa kytkettyjen hirsirakenteisten erillispientalojen suunnittelussa on pyritty tilojen toimivuuteen ja viihtyisyyteen, joissa saat kokea oman kodin yksityisyyden. Asumisen käytännöllisyyttä lisäävät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat erilliset wc ja kodinhoitotilat, pesuhuone sekä sauna, jonka ikkunasta voit ihailla järvimaisemaa.

Kodin viihtyisyyttä ja mukavuutta täydentävät lattialämmitys sekä viilennyspumppu. Arjen vaivattomuutta tuo myös kodin yhteydessä oleva oma lämmin tekninentila/varasto ja autokatos. Lisäturvaa tuo älylukitusjärjestelmä, joka helpottaa myös arkea.

Yhtiön pihamaalla on lapsille oma turvallinen leikkipaikka sekä asunnoille varatut toiset autopaikat ja vieraita unohtamatta vierasautopaikat. Aivan rantaviivan tuntumassa tontin eteläosassa on asuntoyhtiön yhteinen kesäsauna, jossa voi nauttia halutessasi puukiukaan leppoisista löylyistä. Yhtiön oma laituri ja venepaikat sijaitsevat kesäsaunan edustalla. Laiturilta on helppo pulahtaa uimaan ja lähteä vesille nauttimaan mahtavasta järviluonnosta pitkin kaunista Saimaata.

Hirsitalo on ekologinen ja terveellinen valinta. Erillistalot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä ja mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista. Asuntojen ilmanvaihdossa hyödynnetään lämmön talteen ottavaa järjestelmää, jonka nykyaikainen automatiikka huolehtii, että ilmanvaihdon energiaa säästävä lämmöntalteenotto toiminto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 4 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Mikkelin Villa Brahe
  Katuosoite
  Pökkäänranta 4, Ristiina, Mikkeli
  Autopaikat
  8 kpl, 8 kpl
  Taloyhtiössä on
  Talovarasto, ulkovarasto, kesäsauna, valokuituverkko

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Perusmuurit ovat teräsbetonia ja/tai slammattu kevytsoraharkkoa. Ulkoseinät hirrestä. Yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset puuristikot. Huoneiden väliseinät kipsilevyseiniä. Asuntojen sisäportaat ovat tehdasvalmistettuja puuportaita.
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Jokaisessa talossa oma aurinkosähköjärjestelmä, joka pienentää kodin sähköenergiakulutusta.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto liesikupu ohjauksella
  Energialuokka
  C 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Viimeinen voimassaolopäivä: 29.12.2031

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kauppa 350m, apteekki 200m, yleinen uimaranta Uikkula 850m, Mikkelin tori 21 km, Helsinki 220km. Koulut: 850 m. Päiväkoti: 1,3 km.

  Lisätiedot

  Asunnoissa on tilavaraus lisähintaan asennettavalle takalle ja savuhormille. Tontin eteläkulman vanha rantasaunarakennus kunnostetaan yhtiön kesäsaunaksi ja rantaan rakennetaan 8 laituripaikkaa veneille. Jokaisessa asuinhuoneistossa on liittymismahdollisuus kiinteään tietoliikenneverkkoon, liittymisestä ja kustannuksista vastaa jokainen osakas itse.

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Mikkeli OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

  Porrassalmenkatu 19, MIKKELI

  010 258 8545 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä