Pökkäänranta 4 B, Ristiina, Mikkeli

Velaton myyntihinta 449 000 € Myyntihinta: 177 755 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
107 m2
4h, k, s, khh, vh

Oma hiekkaranta, kauniit järvinäkymät, avarat terassit ja parvekkeet, korkea varustelutaso, maalämpö lattialämmityksineen ja viilennystä unohtamatta luovat ekologisen sekä täydellisen asumisidyllin tyylikkäässä hirsitalossa.

Villa Brahe sijaitsee idyllisen Ristiinan keskustan kupeessa, luonnonkauniin Saimaan Yöveden rannalla, etelä-länsi ilmansuuntaan avautuvalla omalla rantatontilla.

Ristiinan monipuoliset palvelut ovat äärellä kauppoineen, päiväkoteineen, kouluineen ja bussiyhteyksineen. Ristiina on nykyään osa Mikkelin kaupunkia ja kaupungin keskustaankin on vain reilun vartin ajomatka.

Saimaa itäisen Suomen aarre tunnetaan kauniista maisemista, nähtävyyksistä, omaleimaisista kaupungeistaan ja kauniista kirkonkylistään. Yövesi osana Suur-Saimaata onkin vesillä liikkujien ja vapaa-ajan kalastajien suosiossa. Lisäksi Yövedellä sijaitsevat mm. Ristiinan ja Mikkelin pursiseurojen kauniit saaritukikohdat sekä Astuvansalmen historialliset kalliomaalaukset ja paljon muuta katsottavaa ja koettavaa.

Modernit autokatoksilla toisiinsa kytkettyjen hirsirakenteisten erillispientalojen suunnittelussa on pyritty tilojen toimivuuteen ja viihtyisyyteen, joissa saat kokea oman kodin yksityisyyden. Asumisen käytännöllisyyttä lisäävät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat erilliset wc ja kodinhoitotilat, pesuhuone sekä sauna, jonka ikkunasta voit ihailla järvimaisemaa.

Kodin viihtyisyyttä ja mukavuutta täydentävät lattialämmitys sekä viilennyspumppu. Arjen vaivattomuutta tuo myös kodin yhteydessä oleva oma lämmin tekninentila/varasto ja autokatos. Lisäturvaa tuo älylukitusjärjestelmä, joka helpottaa myös arkea.

Yhtiön pihamaalla on lapsille oma turvallinen leikkipaikka sekä asunnoille varatut toiset autopaikat ja vieraita unohtamatta vierasautopaikat. Aivan rantaviivan tuntumassa tontin eteläosassa on asuntoyhtiön yhteinen kesäsauna, jossa voi nauttia halutessasi puukiukaan leppoisista löylyistä. Yhtiön oma laituri ja venepaikat sijaitsevat kesäsaunan edustalla. Laiturilta on helppo pulahtaa uimaan ja lähteä vesille nauttimaan mahtavasta järviluonnosta pitkin kaunista Saimaata.

Hirsitalo on ekologinen ja terveellinen valinta. Erillistalot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä ja mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista. Asuntojen ilmanvaihdossa hyödynnetään lämmön talteen ottavaa järjestelmää, jonka nykyaikainen automatiikka huolehtii, että ilmanvaihdon energiaa säästävä lämmöntalteenotto toiminto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    510778
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Pökkäänranta 4 B, 52300 RISTIINA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s, khh, vh
    Asuinpinta-ala
    107 m2
    Kokonaispinta-ala
    107 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Kerros
    1-2/-
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Hinta

    Velaton hinta

    449 000,00 €

    Myyntihinta

    177 755,00 €

    Lainaosuus

    271 245,00 €

    Neliöhinta

    4 196,26 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 271 245,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    374,50 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    374,50 € /kk

    Muut maksut

    Laina-aika on 21 vuotta, josta ensimmäisen huoneiston luovutuksen jälkeinen vuosi on lyhennysvapaata. Tällöin lainasta maksetaan ainoastaan korkoa. Lopulliset vastikkeiden määrät tarkentuvat RS-taloussuunnitelman yhtyedessä. hoito ja rahoitusvastike 1.vuosi 1407,05 €/kk hoito ja rahoitusvastike 2.vuosi 2536,97 €/kk Arvioidussa hoitovastikkeessa on huomioitu: Kiinteistövero, jätehuolto, kaapeli-tv (perusp.), kiinteistön vakuutus, lämmitys, kiinteistösähkö, ulkoistettu kirjanpito ja isännöinti sekä ulkoistettu kiinteistön hoito pihatöineen. Hoitovastikearvio: 3,50 €/m2/kk Yhtiölainan laina-aika: 21 vuotta Rahoitusvastikearvio 1. vuosi: 9,65 €/osake/kk Yhtiölainan korkoarvio: 4,568 % Rahoitusvastikearvio 2. vuodesta alkaen: 20,21 €/osake/kk Euribor 12kk (30.01.2023): 3,368 % Vesimaksuarvio: 20 €/hlö/kk Pankin marginaali: 1,20 % Venepaikka: 10,50 €/paikka/kk Lainaosuus: 2535 €/osake Kauppahinnan maksuerät erillisen maksuerätaulukon mukaisesti. Ensimmäinen maksuerä osakekaupan yhteydessä. Seuraavat maksuerät rakentamisen edistymisen mukaisesti. Varausmaksu huomioidaan ensimmäisessä maksuerässä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, mikroaaltouuni (seinäkaappiin upotettava), astianpesukone, kaapistot, Keraaminen induktioliesitaso, kiertoilmauuni, Jätevaunukaappi. Pesuallas komposiittia.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas (RST-pintainen), kylpyhuone, erillinen wc, suihku, lattialämmitys vesikiertoinen. Kodinhoitotilassa on allaskaappi (allas ruostumatonta terästä) ja peilikaappi, sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. WC:ssä allaskaappi (valumarmoriallas) ja peilikaappi.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, eteisen liukupeiliovikaappi, puolilämmin varasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät valkea maalattu/hirsi kuultokäsitelty, lattiassa tammilautaparketti, katto valkoinen mdf-paneeli. Olohuone: seinät valkea maalattu/hirsi kuultokäsitelty, lattiassa tammilautaparketti, katto valkoinen mdf-paneeli. Makuuhuone 1: seinät valkea maalattu/hirsi kuultokäsitelty, lattiassa tammilautaparketti, katto valkoinen mdf-paneeli. Makuuhuone 2: seinät valkea maalattu/hirsi kuultokäsitelty, lattiassa tammilautaparketti, katto valkoinen mdf-paneeli. Makuuhuone 3: seinät valkea maalattu/hirsi kuultokäsitelty, lattiassa tammilautaparketti, katto valkoinen mdf-paneeli. Kodinhoitohuone: seinät keraaminen laatta, lattiassa keraaminen laatta, katto kuusipaneeli. Sauna: seinät hirsi/hirsipaneeli, lattiassa keraaminen laatta, katto kuusipaneeli.Lauteet ja selkänojat lämpökäsiteltyä tai luonnon väristä haapaa. Kylpyhuone: seinät keraaminen laatta, lattiassa keraaminen laatta, katto kuusipaneeli. Wc: seinät keraaminen laatta, lattiassa keraaminen laatta, katto kuusipaneeli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Mikkelin Villa Brahe
    Autopaikat
    8 kpl, 8 kpl
    Taloyhtiössä on
    Talovarasto, ulkovarasto, kesäsauna, valokuituverkko

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Perusmuurit ovat teräsbetonia ja/tai slammattu kevytsoraharkkoa. Ulkoseinät hirrestä. Yläpohjien kantavana rakenteena ovat tehdasvalmisteiset puuristikot. Huoneiden väliseinät kipsilevyseiniä. Asuntojen sisäportaat ovat tehdasvalmistettuja puuportaita.
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Jokaisessa talossa oma aurinkosähköjärjestelmä, joka pienentää kodin sähköenergiakulutusta.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto liesikupu ohjauksella
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä: 29.12.2031

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kauppa 350m, apteekki 200m, yleinen uimaranta Uikkula 850m, Mikkelin tori 21 km, Helsinki 220km. Koulut: 850 m. Päiväkoti: 1,3 km.

    Lisätiedot

    Asunnoissa on tilavaraus lisähintaan asennettavalle takalle ja savuhormille. Tontin eteläkulman vanha rantasaunarakennus kunnostetaan yhtiön kesäsaunaksi ja rantaan rakennetaan 8 laituripaikkaa veneille. Jokaisessa asuinhuoneistossa on liittymismahdollisuus kiinteään tietoliikenneverkkoon, liittymisestä ja kustannuksista vastaa jokainen osakas itse.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Kohdetta välittää

    Mikkeli OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

    Porrassalmenkatu 19, MIKKELI

    010 258 8545 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!