Asunto Oy Jyväskylän Aallonharja

Vapaita asuntoja 41 kpl
Käyttöönottovuosi 2024

AALLONHARJA JYVÄSKYLÄN HUIPPUPAIKALLA

Aallonharjalla yhdistyvät Jyväskylän keskustan parhaat puolet - palveluiden keskeinen saatavuus sekä luonnon läheisyys. Aallonharjalta pääset vain minuuteissa sataman ja Harjun lenkkipoluille sekä keskustan ja Paviljongin kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan ääreen. Julkinen liikenne lähelle ja kauas kulkee käsiesi ulottuvilla.

Asunto Oy Jyväskylän Aallonharja on 10-kerroksinen, Hotelli Miltonin viereen rakentuva 76 asunnon laadukas kerrostalokokonaisuus. Aallonharja rakentuu rauhalliselle sisäpihalle, ja se tuo näyttävällä julkisivullaan persoonallisuutta Jyväskylän katukuvaan. Aallonharjan on suunnitellut Valtionpalkinnon vuonna 2021 voittanut AOR Arkkitehdit, joka voitti Aallonharjan suunnittelusta järjestetyn Arkkitehtikilpailun.

Aallonharjasta löytyy asuntoja 25-neliöisistä yksiöistä isompiin 160-neliöisiin kaupunkikoteihin. Ylimmissä kerroksissa on tarjolla asuntoja järvi- ja kattonäkymillä. Asuntojakauma on suunniteltu vaihtelevan monipuoliseksi asuntojen näkymät ja ilmansuunnat huomioon ottaen. Hulppeita kaksikerroksisia asuntoja löytyy 6 kpl ylimmästä kerroksesta, ja kompakteista kolmioista valinnanvaraa riittää erilaisilla pohjaratkaisuilla.

Taloyhtiöön tulee kaukolämpö sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Järjestelmässä on myös viilennys kesähelteillä. 5 autotallia sekä 39 autohallipaikkaa myydään erillisinä osakkeina tontilla olevasta parkkihallista, jotka takaavat pysäköimisen helppouden Jyväskylän ytimessä.

Rakentaminen on aloitettu ja kohteen valmistuminen arviolta 12/2024.

Kysy rohkeasti lisää välittäjiltämme ja tutustu kohteeseen kohteen omalta verkkosivulta http://www.aallonharjajkl.fi/

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 41 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Jyväskylän Aallonharja
  Katuosoite
  Hannikaisenkatu 27, Keskusta, Jyväskylä
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  76
  Autopaikat
  44 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Rakennuksen ulkoseinät ovat pääosin betonielementti seiniä, joiden ulkopinnat ovat osin velkobetonia (1.-6.krs) ja osin värjättyä ja uritettua betonia ulkovärisuunnitelman mukaan.
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Asunnot lämmitetään vesikiertoisella lattialämmityksellä.Asuntojen märkätilat varustetaan sähköisellä lattialämmityksellä, jota säädetään huone/lattiatermostaatilla.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  1–2. kerrosten asuntojen ilmanvaihto on keskitetty ja 3–10. kerrosten asuntojen ilmanvaihto on huoneistokohtainen. Asuntojen ilmanvaihtokoneet ovat vastavirtalämmöntalteenotolla varustettuja tulo- ja poistoilmakoneita. Ilmanvaihtokanavien materiaali on sinkitty teräs. Kanavat ja osat täyttävät sisäilmastoluokitus 2008:ssa esitetyt puhtausluokitellun järjestelmän vaatimukset. Päätelaitteina käytetään puhtausluokiteltuja laitteita. 1–2. kerrosten asunnoissa liesikuvun tehostusta ohjataan mikrokytkimellä varustetulla liesikuvulla, joka ohjaa tuloilmakanavassa sijaitsevan tehostuspellin aukeamaan saman aikaisesti, ettei asunnon painesuhteet muutu haitallisesti liesikuvun tehostuksen aikana. 3–10. kerrosten asunnoissa liesikupu ohjaa ilmanvaihtokonetta, jolloin tehostustilanteessa tulo- sekä poistoilmamäärä kasvaa samassa suhteessa.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  E-luku: 90

  Tontti ja kaavoitus

  Vuokralleantaja
  Asunto Oy Jyväskylän Hannikaisenkatu 27-29
  Kaavoitus
  Asemakaava. Jyväskylän kaupunki

  Lisätiedot

  5 autotallia sekä 39 autohallipaikkaa myydään erillisinä osakkeina tontilla olevasta parkkihallista.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä