Ellanintie 10-12, Hermanninsaari, Porvoo

Velaton myyntihinta425 000 € Myyntihinta: 425 000 €
Käyttöönottovuosi1976
Pinta-ala
178 m2
4h + k + th + 2*kph + s

HURMAAVA MERELLINEN PORVOO

Hermanninsaaressa tarjolla upea kahden kiinteistön kokonaisuus, jossa yhteensä rakennusoikeutta 600 kerrosneliötä. Asemakaava mahdollistaa yksi- tai kaksiasuntoisten pientalojen rakentamisen/tontti. Tontit sijaitsevat rinteessä.

TUNNELMALLINEN KOTI

Toisella kiinteistöllä on v. 1976 valmistunut kuntotarkastettu omakotitalo, jossa tällä hetkellä on todella avarat oleskelutilat, sekä kaksi makuuhuonetta ja takkahuone. Pohjaratkaisu mahdollistaa useamman lisähuoneen tarvittaessa. Kerrosneliöitä rakennuksessa on 193m2.

Talo lämpiää ekologisella maalämmöllä ja siitä on vuosien varrella pidetty huolta. Laajennus on tehty 1990-luvulla. Tunnelmaa tuovat keittiön puuhella, olohuoneen varaava takka ja takkahuoneen avotakka. Saunassa löylyt takaa puilla lämpiävä kiuas.

Toisen kiinteistön puolella on talousrakennus, jossa on autokatos ja venevaja, rakennuksen kerrosala on 30m2. Talousrakennuksessa on sähköpääkeskus.

MONTA MAHDOLLISUUTTA

Nämä kaksi kiinteistöä myydään ainoastaan yhdessä ja ostajalle nämä tontit tarjoavat monia mahdollisuuksia toteuttaa asuntounelmia.

ARVOSTETTU SIJAINTI

Merellinen Hermanninsaari on osa kehittyvää Porvoon meren puoleista kaupunkia. Alue on omakotitalovaltainen niemi merenrannalla, talot on rakennettu eri aikakausina 1900-luvun alkupuolelta nykypäivään. Liikenneyhteydet ovat nopeat niin Porvoon keskustan palveluihin kuin moottoritien liittymäänkin, pääkaupunkiseudulle ajaa puolessa tunnissa.

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä, pyydä lisätiedot minulta ja varaa oma esittelyaikasi:

Anita Manner

YKV, LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
576100
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Ellanintie 10-12, 06400 PORVOO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
4h + k + th + 2*kph + s
Asuinpinta-ala
178 m2
Asuintilojen pinta-alana on ilmoitettu 17.6.2003 päivätystä Rakennuksen pohjapiirustuksesta ilmenevä huoneistoala. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Kokonaispinta-ala
229 m2
Käyttöönottovuosi
1976
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
425 000,00 €
Kiinteistövero
1532,48 eur/2024

Sähkö: 244 eur/kk 13582 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 40 eur/kk. Puhtaanapito: 23 eur/kk. Kiinteistövero: 1532,48 eur/2024. . Asumiskustannukset ovat myyjän ilmoittamat kustannukset kaksi henkiselle perheelle. Sähkönkulutus on vuodelta 2023. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Varustus

Keittiö

Todella tilavan keittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat jääviileä- ja pakastekaapit, sähköliesi, liesituuletin - aktiivihiili, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet ja puu-hella,

Pesutilat

Saunassa on puukiuas ja valmius sähkökiukaalle. Kylpyhuoneita on 2 kpl. Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on suihku. Laajennoksen kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi ja kaapisto, wc-istuin sekä sähköinen lattialämmitys. Erillisiä wc-tiloja on 2 kpl. Asuinkerroksen wc-tilassa on peili ja allaskaappi. Lisäksi alakerrassa on erillinen wc-tila, jossa myös lavuaari. Kodinhoitohuoneessa on kaapisto ja pesukoneliitäntä. Tiloissa kiinteä valaistus.

Säilytystilat

Vaatehuone, ulkovarasto, alakerran varasto, venevaja

Materiaalit

Keittiö: Korkkilattia, seinät maali ja tapetti. Olohuone: Parkettilattia, seinät maali ja tapetti.. Makuuhuone 1: Parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Parketti, seinät tapetoitu. Kodinhoitohuone: Korkkilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Parkettilattia, seinät maalattu. Ruokasali: Parketti, seinät tapetoitu,. Takkahuone: Laminaattilattia (alla korkkilattia), seinät seinät maalattu lauta.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Alakerta kivirakenteinen ja yläkerta puurakenteinen. Puu-/tiiliverhous.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti. 2004 peltikatto vaihdettu.
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö. Maalämpö on asennettu 2015. Lisäksi on kaksi ilmalämpöpumppua sekä varaava takka. Vanha öljysäiliö on alakerrassa.
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys. Lisäksi on varaava takka.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Ilmanvaihto on painovoimainen.
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

2011 Kylpyhuone lisäsiivessä Yleisiä kunnossapitotöitä. Huoneijärjestyksen muutoksia.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
6 469 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
600 m2
Lisätietoja maapohjasta
Kiinteistöllä 638-34-3712-24 sijaitsee asuinrakennus, jonka kerrosala on Porvoon rakennusvalvonnalta 14.5.2023 saadun tiedon mukaan 193m2. Kiinteistöllä 638-34-3712-23 sijaitsee talousrakennus, jonka kerrosala on Porvoon rakennusvalvonnalta 14.5.2023 saadun tiedon mukaan 30m2.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan, porakaivo.
Lisätietoa käyttövedestä
Käyttövesi on Porvoon veden toimittama, mutta putkisto on yksityinen. Vesihuoltolain mukaan kiinteistöllä on velvollisuus liittyä keskitettyyn vesihuoltoon, mikäli kiinteistö sijaitsee vesihuoltolaitoksen toiminta-alueella. Kiinteistöllä on myös porakaivo.
Viemäri
Ei
Lisätietoa viemäristä
Vesihuoltolain mukaan kiinteistöllä on velvollisuus liittyä keskitettyyn vesihuoltoon, mikäli kiinteistö sijaitsee vesihuoltolaitoksen toiminta-alueella.
Jätevesihuolto
Kunnallinen viemäröinti suunnitteilla, umpisäiliö, saostuskaivo, maahanimeyttämö.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Lähikauppa Haikkoon K-market. Porvoon keskustan palvelut vajaan vartin ajomatkan päässä mm. Suomen suurin S-market, Citymarket sekä vanhan kaupungin ihanat putiikit ja kahvilat. Koulut: Tolkkisissa on sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut. Päiväkoti: Päiväkoteja mm. Haikkoossa ja Tolkkisissa. Merellinen Hermanninsaari on osa kehittyvää Porvoon meren puoleista kaupunkia. Alue on omakotitalovaltainen niemi merenrannalla, jonka talot on rakennettu eri aikakausina 1900-luvun alkupuolelta nykypäivään. Hermanninsaaren katuja pitkin voi kävellä parin kilometrin rengasreitin ja Rantatuomenkujan päästä pääsee pistäytymään rannalla Haikon kartanon kylpylä- ja hotellipalvelut ovat noin 3 kilometrin päässä. Liikenneyhteydet: Bussit Haikkoontieltä. Porvoon moottoritien liittymään vajaa 10 minuutin matka, hyvät yhteydet mm. pääkaupunkiseudulle.

Lisätiedot

Myytävä kohde koostuu kahdesta kiinteistöstä, jotka myydään ainoastaan yhdessä.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

Kielotie 11, VANTAA

010 255 5950 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!