Matkapuhelin: 044 770 1334 petri.nieminen@op.fi

Petri Nieminen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Koulutus: LKV,YKV
Matkapuhelin: 044 770 1334 petri.nieminen@op.fi

Kiinteistövälitysalalla olen toiminut jo yli 15 vuotta. Ehdottomasti parasta työssäni ovat tyytyväiset asiakkaat, kun heidän asuntohaaveensa on saatu täytettyä. Ammattitaitoani olen pyrkinyt pitämään yllä kouluttautumalla alalle ja suorittamalla alaan liittyviä tutkintoja. Tämä lähinnä siitä syystä, jotta hallitsen alaan liittyvät juridiset kysymykset. LKV-tutkinnon suoritin 2011 ja kesällä 2015 sain suoritettua ylemmän kiinteistönvälittäjän, YKV-tutkinnon. Tämä tutkinto antoi selkeästi syvällisempää tietoa alati muuttuvasta asuntokauppaan liittyvästä lainsäädännöstä (1,5 vuoden urakka). Ennen välitystyötä minulle ehti kertyä asiakaspalvelusta, asiakkuudenhoidosta, sekä esimiestehtävistä kokemusta 20 vuoden ajalta, joten myyntialalla olen ollut yli 30 vuotta.

Hyvän kiinteistönvälittäjän minusta tekee juuri ammattitaitoisuus ja korkea työmoraali. Mielestäni olen hyvin motivoitunut ja pidän työtäni erittäin tärkeänä, sillä jokainen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini. Olen aidosti välittävä ja kuunteleva asiakaspalvelun ammattilainen. Teen työtäni suurella sydämellä, paneutuen aina jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Olen tunnollinen, luotettava, vastuullinen sekä sovittuja aikatauluja kunnioittava.

Puolisoni lisäksi perheeseeni kuuluu täysi-ikäinen poika, joka on jo lentänyt pesästä maailmalle. Asumme Tupurissa vuonna 2008 rakennetussa omakotitalossa, missä pientä puuhastelua pihalla riittää aina. Harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen, mökkeily ja yhdistystoiminta, työtehtävien niin salliessa.

Mikäli olet harkinnut asuntosi myyntiä, ota minuun yhteyttä ja pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille, niin arvioimme yhdessä asuntosi tämän päivän arvon. Jokainen koti on oma yksilönsä, niin myös Teidän. Kerron myös samalla, kuinka kotinne markkinointi ja myynti voidaan hoitaa.

Mikäli olet ostamassa asuntoa, niin kerro suunnitelmistasi, unelmistasi, elämäsi asunnosta, niin lupaan hoitaa loput. Tehdään siitä yhdessä totta.

Teen myös arviokirjoja, kauppakirjoja ja kaupantekojärjestelyitä vuosien kokemuksella, mikäli tarvitset tähän apua. Käytössäni on luonnollisesti myös sähköinen kaupankäyntimahdollisuus.

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Lounaismaa Oy

Ota yhteyttä

Salo -
OP Koti Lounaismaa Oy
Vastaanottaja:
Petri Nieminen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.