Matkapuhelin: 044 770 1334 petri.nieminen@op.fi

Petri Nieminen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Koulutus: LKV,YKV
Matkapuhelin: 044 770 1334 petri.nieminen@op.fi

Kiinteistövälitysalalla olen toiminut vuodesta 2008. Ammattitaitoani olen pyrkinyt pitämään yllä kouluttautumalla alalle ja suorittamalla alaan liittyviä tutkintoja. Tämä lähinnä siitä syystä, jotta hallitsen alaan liittyvät juridiset kysymykset. LKV-tutkinnon suoritin 2011 ja kesällä 2015 sain suoritettua ylemmän kiinteistönvälittäjän, YKV-tutkinnon. Tämä tutkinto antoi selkeästi syvällisempää tietoa alati muuttuvasta asuntokauppaan liittyvästä lainsäädännöstä (1,5 vuoden urakka). Asiakaspalvelusta, asiakkuudenhoidosta, sekä esimiestehtävistä minulle on kertynyt aiemmin kokemusta noin 20 vuotta.

Puolisoni lisäksi perheeseeni kuuluu teini-ikäinen poika. Asumme Tupurissa vuonna 2008 rakennetussa omakotitalossa , missä pientä puuhastelua pihalla riittää aina. Harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen, mökkeily ja yhdistystoiminta, työtehtävien niin salliessa.

Mielestäni olen hyvin motivoitunut ja pidän työtäni erittäin tärkeänä. Olen aidosti välittävä ja kuunteleva asiakaspalvelun ammattilainen. Teen työtäni suurella sydämellä, paneutuen aina jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Olen tunnollinen, luotettava, vastuullinen sekä sovittuja aikatauluja kunnioittava. Pidän Sinuun aktiivisesti yhteyttä koko myyntiprosessin ajan - sovitulla tavalla.

Mikäli olet harkinnut asuntosi myyntiä, ota minuun yhteyttä ja pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille, niin arvioimme yhdessä asuntosi tämän päivän arvon. Jokainen koti on oma yksilönsä, niin myös Teidän. Kerron myös samalla miten markkinointi ja myynti hoidettaisiin.

Mikäli olet ostamassa asuntoa, niin kerro suunnitelmistasi, unelmistasi, elämäsi asunnosta, niin lupaan hoitaa loput. Tehdään siitä yhdessä totta.

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO