Kohteessa esittely to 25.7. klo. 17:00 - 17:30.
Esittelijä:Linda Arveli, 050 520 4694, linda.arveli@op.fi

Hietalahdenranta 13 as, Hietalahti, Helsinki

Velaton myyntihinta 1 446 000 € Myyntihinta: 433 800 €
Käyttöönottovuosi 2025
Pinta-ala
98,5 m2
3h, kt, kph/khh, sauna, vh, erill.wc, parveke

Nyt myynnissä Status Artis - laadukasta asumista ja palveluita loistosijainnilla. Korkealuokkaista asumista meren äärellä, upeassa ja voimakkaasti kehittyvässä Hietalahdenrannassa. Läpitalonhuoneiston ikkunoista avautuvat maisemat niin Hietalahdenrantaan, kuin taloyhtiön sisäpihalle. Kodin saarekkeellinen keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä avaraa tilaa, jonka ikkunat avautuvat etelään, Hietalahdenrannan suuntaan. Päämakuuhuoneessa on käytännöllinen walk-in vaatehuone ja suora pääsy kodin kylpyhuoneeseen, josta löytyy myös sauna. Makuuhuoneen ikkunat ovat sisäpihan puolelle. Ruokailutilaan katat pöydän suurellekin vierasjoukolle.

Haetko itsellesi kompaktia kaupunkiyksiötä vai avaraa kattohuoneistoa? Status Artis voi tarjota nämä - ja kaikkea siltä väliltä. Ole ensimmäisten joukossa ja pääset vaikuttamaan tulevan kotisi neliöihin, oli haaveissasi jopa 300 - 500 neliötä. Kotien ikkunat avautuvat etelään merelliseen Hietalahdenrantaan. Poikkeuksellista Status Artiksessa on sen palvelutaso. Asukkaiden käytössä on oma kuntosali, hieno kokoontumistila ja korkealuokkainen oma spa-osasto. Se on suunniteltu huolella, suomalaista saunakulttuuria arvostaen.

Status Artiksen kolmea sisustuskonseptia yhdistävät kokonaisuuksien harmonisuus, korkea laatutaso sekä aikaa kestävät materiaalit. Sisustusarkkitehti Henna Mannisen suunnittelemista vaihtoehdoista Arkki on pehmein, Fontti taas on tumma ja näyttävä. Kolumnissa on viitteitä historiaan ja rakennuksen alkuperäisen valmistumisen vuosikymmeneen, 50-lukuun.

Ydinkeskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa, sillä Esplanadille on vain kilometrin matka ja se taittuu helposti esimerkiksi raitiovaunulla. Tunnelmallinen Hietalahden Kauppahalli tarjoaa maailman makuja ja ulkoilijalle sydäntä lähellä on rantareitti Eiran ja Merisataman suuntaan, joka tarjoaa upeat lenkkimaisemat. Kiinteistön parkkihallissa rakennuksen alla on 15 erikseen myytävää autopaikkaa. Kiinteistö on liitetty kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoihin ja lämmön talteenotto parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Rakennus muuttuu toimistotalosta asuinkäyttöön, mutta siihen jää vanhaa industriaalista luonnetta. Hieman loft-henkisistä huoneistoista aistii, että ei olla aivan tyypillisessä uudiskohteessa.

Status Artis. Kun haluat kaiken.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  547592
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Hietalahdenranta 13 as, 00180 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h, kt, kph/khh, sauna, vh, erill.wc, parveke
  Asuinpinta-ala
  98,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  98,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2025
  Kerros
  4/8
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Keittotilassa myös ranskalainen parveke. Parvekkeiden umpisivuseinät ovat julkisivulevyä tai keraamista materiaalia. Parvekkeissa on teräspinnakaide. Lattian materiaali komposiittilankku.
  Ikkunat ja näköalat
  Kulmahuoneisto, josta näkymä korttelimaiselle sisäpihalle sekä etelään merelliseen Hietalahdenrantaan.
  Vapautuminen
  arvio 03-04/2025
  Hinta

  Velaton hinta

  1 446 000,00 €

  Myyntihinta

  433 800,00 €

  Lainaosuus

  1 012 200,00 €

  Neliöhinta

  14 680,20 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 1 012 200,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Lisätietoa lainaosuudesta

  Yhtiölainan laina-aika 25 vuotta. 12 kk Eb+0,9 (rak.aikana 12kk+1,4%). Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös rahoitusvastike muuttuu. Lyhennysvapaa valmistumisesta n. 2 vuotta. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 30.06.2027. Koron tarkistus kerran vuodessa (21.06.) ensimmäinen korontarkistuspäivä 21.06.2024. Huoneistokohtaisen velkaosuuden tai osan siitä (25, 50 tai 75 %) voi kuluitta maksaa pois valmistumisen yhteydessä. Ylimääräiset lyhennykset pankille voidaan lainaehtojen mukaisesti ilman kuluja tehdä valmistumisesta hallinnan luovutukseen asti. Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet 28.02.2025 - 31.12.2026

  Hoitovastike

  413,70 € /kk

  Rahoitusvastike

  3 374,00 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  3 787,70 € /kk

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  413,70 € /kk

  Rahoitusvastike

  7 041,39 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  7 455,09 € /kk

  Lisää tietoa vastikkeista

  Vastikkeet ovat arvioita taloussuunnitelman (20.06.2023) mukaisesti. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta rahoitusvastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 30.06.2027. Rahoitusvastike on laskettu käyttäen laskennassa n. 4 % korkoa (Eb kesäkuu 2023).

  Muut maksut

  Vesimaksu

  24,00 €/kk/henkilö

  Vesimaksuennakko 24,00 e/hlö/kk (tasauslaskutus kulutuksen mukaan). Oma sähkömittari.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiöt varustetaan induktioliesitasolla, kiertoilmauunilla ja mikroaaltouunilla tai yhdistelmäuunilla, astianpesukoneella, jää- ja pakastinkaapeilla tai jää-pakastinyhdistelmäkaapilla (2h+k ja sitä pienemmät huoneistot) ja aktiivihiilisuodattimella tai liesikuvulla varustetulla liesituulettimella (muut pois lukien saarekkeeseen integroituja). Uuni, mikroaalto- tai yhdistelmäuuni ja liesi ovat rst-pintaisia tai maalattuja. Astianpesukone ja kylmäkalusteet ovat kalusteisiin integroituja, joiden ovet ovat kalusteovia. Liesituulettimet ja liesikuvut ovat kalustepeitteisiä tai saarekkeeseen integroituja. Keittiön työtasot puristekiveä, välitila tasomateriaalista tehty taustalevy. Tiskiallas tasoon upotettu rst-allas.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa on allas, allaskaappi, peilikaappi, pohjapiirustuksissa esitetyt kalusteet sekä suihkuseinä (mikäli esitetty pohjapiirustuksessa). Erillis-wc-tiloissa sekä kylpyhuoneissa (mikäli esitetty pohjapiirustuksessa) on seinä-wc-istuin. Pyyhekoukut ja wc-paperitelineet ovat rst-pintaisia tai pinnoitettuja sisustusteeman mukaiseen sävyyn.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, irtaimistokomero

  Materiaalit

  Valittavana kolmesta eri sisustuskonseptista Arkki, Fontti tai Kolumnia.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Status Artis, Helsinki
  Isännöitsijä
  Isännöitsijä valitaan yhtiöön myöhemmin
  Asuinhuoneistoja
  58
  Liikehuoneistoja
  6
  Autopaikat
  15 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, kellarikomerot, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kuntosali, kerhotila, spa-osasto
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on osakkailla. Lunastusaika on 1 kk

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Konesaumapelti, loivilla osuuksilla bitumikermikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen koneellinen lämmön talteenotolla varustettu tulo-/poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneiston ilmanvaihtoa ohjataan huoneistossa sijaitsevasta käyttöpaneelista. Ilmanvaihtokoneet kytkettu kiinteistön sähkökeskukseen. Kiinteistö on liitetty kaukokylmäverkkoon (lattiaviilennysjärjestelmä). Etelään aukeavissa sekä ylimmän kerroksen huoneistoissa lisäksi puhallinkonvektori.
  Energialuokka
  C 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 428 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Hietalahden kauppahalliin on vain 100 m, S-Market, Apteekki ja Alko palvelevat n. 300 m päässä ja aivan lähialueella sijaitsee lukuisia laadukkaita ruokaravintoloita. Ruoholahden ja Kampin kauppakeskukset sekä tavaratalo Stockmann ovat vain reilun kilometrin etäisyydellä. Kivenheiton päästä alkavan Bulevardin erikoisliikkeet putiikkeineen ja fine dining -ravintoloineen tarjoavat korkealuokkaisia elämyksiä. Koulut: Alueelta löytyvät suomen -ja ruotsinkieliset ylä -ja alakoulut sekä lukiot. Myös kansainväliset koulut sijaitsevat lähellä Kampissa ja Ruoholahdessa. Päiväkoti: Eteläisen Helsingin alueelta löytyvät suomen -ja ruotsinkieliset päiväkodit. Talon edustalta lähtevät merelliset rantareitit ympäri eteläisintä Helsinkiä, joita pitkin pääset mm. Eiranrannan uimarannalle, Kaivopuistoon ja edelleen Etelärantaa pitkin aina Kauppatorille saakka. Myös Lauttasaaren luontorikkaille rantaraiteillekin on helppo lähteä liikkumaan tästä osoitteesta. Viereisiltä rannoilta käy pienveneyhteydet lähisaariin ja Tallinnan risteilijöillekin kävelee kotiovelta hetkessä. Liikenneyhteydet: Raitiovaunulinjat kulkevat aivan talon vierestä ja lähimmille Kampin sekä Ruoholahden metroasemille on noin kilometrin etäisyys. Lähistöllä on runsaasti bussilinjoja, joten liikkuminen moneen suuntaan onnistuu näppärästi.. Länsisuuntaan kulkevalle autoilijalle osoite on optimaalinen.

  Lisätiedot

  Esitteen tiedot perustuvat rakennustapaselostukseen 31.10.2023. Rakennuttaja pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin/samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja. Kohteesta laaditut 3D-visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta. Tupakointikielto (yhtiöjärjestys 21 §) Osakkeenomistaja ja vuokralainen eivät saa tarjota tai luovuttaa huoneistoa vuokralle lyhytkestoisiin vuokrasuhteisiin. (yhtiöjärjestys 20 §)

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!