Maskuntie 211, Somersoja, Raisio

Velaton myyntihinta 769 000 € Myyntihinta: 769 000 €
Pinta-ala
2 160 m2
Hallitila, työpaja, toimisto- ja sosiaalitilat

Myytävänä laaja kokonaisuus Raision Somersojalta hyvien yhteyksien päässä

Omalla 2,018 ha kokoisella maapohjalla sijaitseva kiinteistökokonaisuus, joka koostuu vuonna 1975 rakennetusta ja 2001 laajennetusta hallirakennuksesta, jonka yhteydessä toimisto- ja sosiaalitilat, sekä vuonna 1977 rakennetusta työpajasta. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala on noin 2.160 m², joka luo erinomaiset puitteet monenlaista yritystoimintaa ja varastointia varten.

Rakennuksia on paranneltu ja varusteltu viime vuosina lukuisin tavoin, mm. lisälämmönlähteeksi asennettu Toshiban teollisuusilmalämpöpumput 2022, julkisivuverhous ja käyttövesiputket on uusittu 2018, vesikate uusittu ja lämmöneristystä parannettu seinissä ja katossa, sekä pääportti uusittu 2016. Myös toimisto- ja sosiaalitiloissa sijaitsevan kylpyhuoneet pinnat on uusittu 2014. Hallirakennuksessa ja työpajassa lisäksi öljykäyttöiset lämmönkehittimet (Mepu), sekä korkeat teollisuusovet (liuku- ja nosto-ovet).

Piha-alue on osittain asfaltoitu ja soraistettu. Lisäksi piha-alue ja rakennukset on aidattu ja kulku alueelle tapahtuu pääportin kautta, läheiseltä Maskuntieltä.

Kiinteistö myydään vuokrattuna ja uudelle omistajalle on tarjolla hyvä vuokratuotto. Ota yhteyttä 040 141 0626 ja kysy lisää!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    544608
    Kohdetyyppi
    Varastotila
    Osoite
    Maskuntie 211, 21220 RAISIO
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    Hallitila, työpaja, toimisto- ja sosiaalitilat
    Kokonaispinta-ala
    2 160 m2
    Vapautuminen
    Myydään vuokrattuna

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    769 000,00 €

    Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, sakokaivojen tyhjennysmaksu (n. 450 € / 3-4 vuoden välein), jätehuoltomaksu, lainhuudatusmaksu, kaupanvahvistajan maksu 120 €.

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2,0 ha
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Hallitilassa betonilattia. Toimisto- ja sosiaalitiloissa lattiat muovimattoa / laminaattia, seinät tapetoitu / maalattu. Erilliset wc:iden lattiat muovimattoa, seinät tapetoitu. Kylpyhuoneen lattiat ja seinät laatoitettu. Maskun kunnan käyttövesiliittymä. Caruna Oy:n sähköliittymä (liittymän koko 3x125A). Painovoimainen ilmanvaihto. Hallitilassa, laajennusosassa ja työpajassa korkeat teollisuusovet (liuku- ja nosto-ovet), jotka uusittu v. 2014. Lämmitysjärjestelmänä 4 kpl Toshiba Super Digital teollisuusilmalämpöpumppuja (asennettu 2022) ja Mepun lämminilmakehittimet, sekä sähköpatterit toimisto- ja sosiaalitiloissa. Julkisivun peltiverhous uusittu v. 2018. Käyttövesiputket uusittu n. 2018. Vesikate uusittu ja lämmöneristysten parantaminen (seinät ja katto) v. 2016. Pääportti uusittu n. 2016. Sosiaalitiloissa sijaitsevan kylpyhuoneen pinnat uusittu v. 2014. Saostuskaivot jätevesille (2 kpl). Kaksi öljysäiliötä (toinen hallirakennuksen sisällä sijaitsevassa holvissa, toinen työpajan ulkoseinustalla maanpinnalla).
    Kaavoitus
    Alueella voimassa yleiskaava, jonka mukaisesti kiinteistö sijoittuu M -alueelle (maa- ja metsätalousvaltainen alue).

    Lisätiedot

    Kiinteistö myydään vuokrattuna. Vuokralaisia yhteensä 14, joista yrityksiä 5. Pitkäaikaisia vuokralaisia 2, joilla vuokrattuna yli puolet vuokrattavasta sisäpinta-alasta. Bruttovuokratulot n. 80.000 € / vuosi. Kiinteistöllä ei kiinnityksiä tai rasitteita. Kiinteistön nykyinen jätevesijärjestelmä ei ole voimassa olevien säännösten mukainen. Kiinteistöllä sijaitsevan hallirakennuksen ja työpajan rakennusaikaista loppukatselmuspöytäkirjaa ei saatavilla. Julkisivumuutos loppukatselmoitu v. 2018. Hallirakennuksen laajennusosa ja katos loppukatselmoitu v. 2002. Saunarakennus poistettu kiinteistöltä.

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Torikuja 1, RAISIO

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!