Matkapuhelin: 040 1410626 henrik.haapakoski@op.fi

Henrik Haapakoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. Laillistettu vuokravälittäjä LVV. Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto KiAT. Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.
Matkapuhelin: 040 1410626 henrik.haapakoski@op.fi

Vuonna 2017 kiinteistövälitysalalle astuessani tiesin, että halusin tehdä tätä työtä, jossa voin auttaa ihmisiä ja vaikuttaa myönteisellä tavalla heidän tulevaisuuteensa. Minulle on tärkeää tarjota palvelua, joka perustuu laajaan asiantuntemukseen, rehellisyyteen ja asiakaslähtöisyyteen. Olen helposti lähestyttävä, teen työni tarkasti ja sitoudun aina käsillä oleviin projekteihin. Minulle on itsestään selvyys noudattaa hyvää välitystapaa ja lainsäädäntöä, joten asiakas voi rauhallisin mielin tehdä kauppaa kanssani. Työskentelen tiiviisti työkavereideni kanssa, jotka kuvaavat minua taitavaksi, hyvän huumorintajun omaavaksi ja auttavaiseksi – tämä yhteisöllisyys on merkittävä osa OP Koti Turun vahvuutta.

Kohdatessani asiakkaan pyrin tarjoamaan palvelua, joka tekee asuntokaupasta mahdollisimman vaivatonta ja helppoa. On tärkeää, että tieto on ajantasaista ja luotettavaa, ja että minä välittäjänä toimin ammattitaitoisesti alusta loppuun. Onnistuneen asuntokaupan varmistaa se, että asiakkaalla on koko yhteisen matkan ajan ymmärrys siitä, missä mennään. Tyytyväisyys tekemääni työhön näkyy asiakkaan suositteluina tai paluuna uudelleen asiakkaaksi ja se on parasta palautetta mitä voin saada.

Olen raisiolainen perheenisä ja perheeseeni kuuluu elämänkumppanini ja neljä lasta, sekä Nasu -koira. Asun omakotitalossa Raision sydämessä, jossa käynnissä ikiremppaprojekti. Pidän elokuvien katsomisesta ja videopelien pelaamisesta. Kauhuleffat ja retropelit ovat suosikkejani.

Pyrin tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaalle ja minulla on vahva paikallistuntemus. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä asunnonvaihdostasi onnistunut!

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Raisio -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Henrik Haapakoski
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, Kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.