Matkapuhelin: 040 1410626 henrik.haapakoski@op.fi

Henrik Haapakoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. Laillistettu vuokravälittäjä LVV. Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto KiAT. Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.
Matkapuhelin: 040 1410626 henrik.haapakoski@op.fi

Valitse ammattilainen avuksesi kun asunnonvaihto on ajankohtaista!

Olen raisiolainen perheenisä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus asiakaspalvelun ja myynin saralta. Urani kiinteistönvälitysalalla alkoi vuonna 2017 ja työskentelen kiinteistönvälittäjänä Raision OP Kodissa. Aktiivinen ote, vahva ammattitaito ja osaaminen ohjaavat työtäni. Haluan haastaa itseäni ja kehittyä työssäni jatkuvasti. Välittäjänä olen rehellinen ja luotettava ja noudatan Hyvää Välitystapaa. Tavoitteeni on tehdä asiakkaideni asuntokaupoista turvallista ja vaivatonta.

Palvelen kaikissa asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin, vuokraukseen ja arviointiin liittyvissä asioissa joustavasti koko Varsinais-Suomen alueella. Kauttani saat myös ammattitaitoisesti laaditut arviokirjat, kauppakirjat ja kaupanvahvistajan palvelut. Tunnen Turun ympäristökuntineen ja Vakka-Suomen alueen hyvin, sillä on olen syntyjäni Uusikaupunkilainen ja asunut pitkään Raisiossa.

Soita 040 141 0626 tai lähetä sähköpostia henrik.haapakoski@op.fi, niin jutellaan lisää!

RaisioOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Torikuja 1 21200 RAISIO

Kysy minulta näistä kohteista