Ranta-Keiturintie, Virrat, Virrat

Velaton myyntihinta18 000 € Myyntihinta: 18 000 €
Käyttöönottovuosi2024
Pinta-ala
1 390 m2

Myydään kuusi kaavan mukaista rantamaisematonttia Ranta-Keiturin kaava-alueella tarjousten perusteella. Pohjahinta 18.000 euroa/tontti. Rantaan matkaa noin 100 metriä ja rannassa lähivirkistysalue, jossa laituri. Rakennusoikeutta omakotitalolle peräti 350 k-m²/tontti. Tilaa kaavakartat, muut lisätiedot sekä tarjousohjeet toimistoltamme ja tule tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
526457
Kohdetyyppi
Okt-tontti
Osoite
Ranta-Keiturintie, 34800 VIRRAT
Omistusmuoto
Omistus
Käyttöönottovuosi
2024

Hintatiedot

Myyntihinta
18 000,00 €
Kiinteistövero
Noin 50-80 euroa/vuosi (tontin osalta).

Rakennuksen tiedot

Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 390 m2
Omistus
Oma
Maasto
Hyväpuustoisia rinnetontteja, joista upeat näkymät järvelle. Puistoalue, jossa venelaituri valmiina.
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
350 m2
Lisätietoja maapohjasta
Alue on osoitettu asemakaavassa erillispientalojen korttelialueeksi AO-4 merkinnällä. Tontin kokonaisrakennusoikeus on 350 kerrosneliömetriä.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Lisätietoa käyttövedestä
Vesijohtoliittymän hinta alueella tällä hetkellä 2.628 euroa 150 k-m2 saakka ja 150 k-m2 ylimenevältä osalta 17,52 euroa/k-m2 (esim. 200 k-m2 taloon liittymä 3.504 euroa). Ostaja vastaa liitymis- ja rakentamiskustannuksista tontin osalta.
Viemäri
Kyllä
Lisätietoa viemäristä
Kunnallinen viemäri. Ostaja vastaa liittymis- ja rakentamiskustannuksista tontin osalta. Tontit vaativat ns. pumppaamon, jolla jätevedet pumpataan paineviemäriin. Liittyminen alle 150 k-m2 talot 3650 euroa, yli 150 k-m2 talot 3850 euroa, sis. pumppaamon.
Jätevesihuolto
Kunnan.
Jätevesi-selvitys tehty
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Virtain keskustan palvelut noin kolmen kilometrin päässä. Laskettelurinne, jäähalli, hyvinvointipuisto ja Virtain venesatama (uimaranta, rantaravintola ym) noin kolmen kilometrin päässä. Hiihtolatu ja luistelurata talvisin noin kilometrin päässä. Hyvät marjamaastot alkavat tonttien takarajalta.

Lisätiedot

Kirjalliset tarjoukset osoitteella OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Keskustie 6 B, 34800 VIRRAT tai jussi.makitalo@op.fi. Pohjahinta 18 000,00 euroa/tontti. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. PYYDÄ ASIAKIRJAT (sis. mm. kauppakirjaluonnoksen) SÄHKÖPOSTIISI TAI HAE TOIMISTOLTAMME. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkion 128 euroa sekä lainhuudatuskulut. Sähköliittymän hinta (3 x 25 A) on 2950 euroa. Tonteilla on rakentamisvelvoite. Ostaja vastaa siitä, että myytävälle tontille rakennetaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja rakennusluvassa hyväksyttyjen piirustusten mukainen uudisrakennus (omakotitalo) kolmen vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi siinä suorittaa rakennusluvan edellyttämän hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Kaupunki voi hakemuksesta pidentää tässä tarkoitettua rakennusaikaa. Tontin rakentamisessa on noudatettava myös mahdollisia Virtain kaupungin hyväksymiä kortteli- ja tonttikohtaisia rakentamisohjeita. Ostaja sitoutuu olemaan myymättä tai muutoin luovuttamatta kiinteistöä rakentamattomana edelleen ennen rakentamisvelvoitteen täyttämistä, ellei myyjä anna tähän kirjallista suostumustaan.

Joustavalla lainalla
unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n rakennuslainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Virrat OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

Keskustie 6 B, VIRRAT

044 7852644 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!