Ranta-Keiturintie, Virrat, Virrat

Velaton myyntihinta 18 000 € Myyntihinta: 18 000 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
1 390 m2

Myydään kuusi kaavan mukaista rantamaisematonttia Ranta-Keiturin kaava-alueella tarjousten perusteella. Pohjahinta 18.000 euroa/tontti. Rantaan matkaa noin 100 metriä ja rannassa lähivirkistysalue, jossa laituri. Rakennusoikeutta omakotitalolle peräti 350 k-m²/tontti. Tilaa kaavakartat, muut lisätiedot sekä tarjousohjeet toimistoltamme ja tule tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  526457
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Ranta-Keiturintie, 34800 VIRRAT
  Omistusmuoto
  Omistus
  Käyttöönottovuosi
  2024

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  18 000,00 €
  Kiinteistövero
  Noin 50-80 euroa/vuosi (tontin osalta).

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 390 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Hyväpuustoisia rinnetontteja, joista upeat näkymät järvelle. Puistoalue, jossa venelaituri valmiina.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako), osayleiskaava. Alueella on voimassa Virtain kaupungin Keiturinsalmen asemakaavan muutos 2020, joka on hyväksytty Virtain kaupunginvaltuustossa 11.5.2020 ja saanut lainvoiman 2.7.2020. Virtain kaupunki 03 485 111
  Rakennusoikeus
  350 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Alue on osoitettu asemakaavassa erillispientalojen korttelialueeksi AO-4 merkinnällä. Tontin kokonaisrakennusoikeus on 350 kerrosneliömetriä.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Vesijohtoliittymän hinta alueella tällä hetkellä 2.628 euroa 150 k-m2 saakka ja 150 k-m2 ylimenevältä osalta 17,52 euroa/k-m2 (esim. 200 k-m2 taloon liittymä 3.504 euroa). Ostaja vastaa liitymis- ja rakentamiskustannuksista tontin osalta.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Kunnallinen viemäri. Ostaja vastaa liittymis- ja rakentamiskustannuksista tontin osalta. Tontit vaativat ns. pumppaamon, jolla jätevedet pumpataan paineviemäriin. Liittyminen alle 150 k-m2 talot 3650 euroa, yli 150 k-m2 talot 3850 euroa, sis. pumppaamon.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Virtain keskustan palvelut noin kolmen kilometrin päässä. Laskettelurinne, jäähalli, hyvinvointipuisto ja Virtain venesatama (uimaranta, rantaravintola ym) noin kolmen kilometrin päässä. Hiihtolatu ja luistelurata talvisin noin kilometrin päässä. Hyvät marjamaastot alkavat tonttien takarajalta.

  Lisätiedot

  Kirjalliset tarjoukset osoitteella OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Keskustie 6 B, 34800 VIRRAT tai jussi.makitalo@op.fi. Pohjahinta 18 000,00 euroa/tontti. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. PYYDÄ ASIAKIRJAT (sis. mm. kauppakirjaluonnoksen) SÄHKÖPOSTIISI TAI HAE TOIMISTOLTAMME. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkion 128 euroa sekä lainhuudatuskulut. Sähköliittymän hinta (3 x 25 A) on 2950 euroa. Tonteilla on rakentamisvelvoite. Ostaja vastaa siitä, että myytävälle tontille rakennetaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja rakennusluvassa hyväksyttyjen piirustusten mukainen uudisrakennus (omakotitalo) kolmen vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi siinä suorittaa rakennusluvan edellyttämän hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Kaupunki voi hakemuksesta pidentää tässä tarkoitettua rakennusaikaa. Tontin rakentamisessa on noudatettava myös mahdollisia Virtain kaupungin hyväksymiä kortteli- ja tonttikohtaisia rakentamisohjeita. Ostaja sitoutuu olemaan myymättä tai muutoin luovuttamatta kiinteistöä rakentamattomana edelleen ennen rakentamisvelvoitteen täyttämistä, ellei myyjä anna tähän kirjallista suostumustaan.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Virrat OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

  Keskustie 6 B, VIRRAT

  044 7852644 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!