Puhelin: 044 785 2644 Matkapuhelin: +358 44 7852644 jussi.makitalo@op.fi

Jussi Mäkitalo

Toimitusjohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Taloushallinnon tradenomi, LKV, YKV (ylempi kiinteistönvälittäjätutkinto).
Puhelin: 044 785 2644 Matkapuhelin: +358 44 7852644 jussi.makitalo@op.fi

Palvelualan työkokemusta jo yli 30 vuotta. Ensimmäiset välityskaupat tein vuonna 1999, sitten toimin välitysalan yrittäjänä noin kahdeksan vuotta ja OP-ryhmään siirryin vuonna 2008. Aiemmin, kun oli pidempi tukka ja leveämmät lahkeet, toimin osuuspankissa 9 vuotta. Tämä siis 1980-90 luvuilla. Lisäksi erilaisissa kriisinhallintatehtävissä neljään eri otteeseen Lähi-Idässä ja Balkanilla. Tiskijukkana, varaosamyyjänä, tilastoapulaisena, paikallislehden ilmoitusmyyjänä/markkinointipäällikkönä, katkaisulaitteen hoitajana jne.

Tervetuloa asioimaan kanssani! Mutkatonta, ihmisläheistä välitystyötä jo parikymmentä vuotta. Välitystehtävien lisäksi saat minulta luotettavasti myös erilaiset kiinteistöjen ja asuntojen arviolausunnot. Olen myös kaupanvahvistaja. Tunnen hyvin alueeni ja sen asukkaat ja siksi tuhannen huoneisto-/kiinteistökaupan raja ylittyi äskettäin.

Jos aika ei riitä, niin pidennetään päivää ja jos sekään ei auta, niin lyhennetään yötä :-)

Maaseutuvälittäjän arkea: viirupöllö hyökkäsi kimppuuni, kun olin rantatonttia kuvaamassa. Lähtöhän siitä tuli; pikku "vekki" takaraivoon ja tärähtänyt kuva. Hieno lintu! Seuraavalla viikolla mummonmökkiä kiertäsessäni putosin kaivon lahonneen kannen läpi, mutta ketterästi selvisin vain toisen jalan kastumisella, mummon seuratessa vieressä akrobatiaesitystäni. Ja sitten taas seuraavalla viikolla etsin, kokosin ja lopuksi soudin repullisen aseita nimismiehelle eräästä saaresta...

Myyntikohteissa on normaalien kuvaus- ym. järjestelyjen lisäksi mm. kasteltu kukkia, ruokittu kissoja ja tehty lumitöitä. Ei ole tylsää päivää!

VirratOP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

Keskustie 6 B 34800 VIRRAT

Kysy minulta näistä kohteista