Puhelin: 044 785 2644 Matkapuhelin: +358 44 7852644 jussi.makitalo@op.fi

Jussi Mäkitalo

Toimitusjohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Taloushallinnon tradenomi, LKV, YKV (ylempi kiinteistönvälittäjätutkinto).
Puhelin: 044 785 2644 Matkapuhelin: +358 44 7852644 jussi.makitalo@op.fi

Palvelualan työkokemusta jo yli 30 vuotta. Ensimmäiset välityskaupat tein vuonna 1999, sitten toimin välitysalan yrittäjänä noin kahdeksan vuotta ja OP-ryhmään siirryin vuonna 2008. Aiemmin, kun oli pidempi tukka ja leveämmät lahkeet, toimin pankissa 9 vuotta. Tämä siis 1980-luvulla. Lisäksi kriisinhallintatehtävissä neljään eri otteeseen Lähi-Idässä ja Balkanilla. Tiskijukkana, varaosamyyjänä, tilastoapulaisena, ilmoitusmyyjänä/markkinointipäällikkönä, katkaisulaitteen hoitajana jne.

Tervetuloa asioimaan kanssani! Mutkatonta, ihmisläheistä välitystyötä jo neljällä vuosikymmenellä. Välitystehtävien lisäksi saat minulta luotettavasti myös erilaiset kiinteistöjen ja asuntojen arviolausunnot. Olen myös kaupanvahvistaja. Tunnen hyvin alueeni ja sen asukkaat ja siksi tuhannen huoneisto-/kiinteistökaupan raja ylittyi äskettäin.

Jos aika ei riitä, niin pidennetään päivää ja jos sekään ei auta, niin lyhennetään yötä :-)

Maaseutuvälittäjän arkea: viirupöllö hyökkäsi kimppuuni, kun olin rantatonttia kuvaamassa. Lähtöhän siitä tuli; pikku "vekki" takaraivoon ja tärähtänyt kuva. Seuraavalla viikolla putosin lahonneen kaivon kannen läpi ja sitten taas seuraavalla viikolla soudin repullisen aseita nimismiehelle eräästä saaresta...

Myyntikohteissa on normaalien kuvaus- ym. järjestelyjen lisäksi mm. kasteltu kukkia, ruokittu kissoja ja tehty lumitöitä!

VirratOP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

Keskustie 6 B 34800 VIRRAT

Kysy minulta näistä kohteista