Matkapuhelin: 050 470 2964 veera.neuvonen@op.fi

Veera Neuvonen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Matkapuhelin: 050 470 2964 veera.neuvonen@op.fi

Hei!

Olen Veera Neuvonen OP-Kodin Varkauden toimipisteen uusin välittäjä. Oletko etsimässä asuntoa? Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä olisiko meillä myynnissä Sinun tuleva kotisi. Jos myyntivarastostamme ei löydy miellyttävää vaihtoehtoa voimme tehdä nykyaikaisen ostotoimeksiannon, missä välittäjä etsii asiakkaalle juuri hänen kriteereihin sopivaa asuntoa. Vai oletko miettinyt asuntosi myyntiä? Jos päädyt antamaan toimeksiannon minulle hoidettavaksi, saat asiakaslähtöistä ja aktiivista välityspalvelua myyntiprosessin alusta loppuun asti joustavasti ja jouhevasti. Kutsu minut käymään niin kerron sinulle lisää palveluistamme.

OP-Koti on varmasti kaikille tuttu brändi ja valttikorttejamme onkin saman katon alta löytyvät toisiaan tukevat kilpailukykyiset välitys, pankki ja vakuutus -palvelut.

Markkinointikanavani ulottuvat myös Suomen maan rajojen ulkopuolelle ja kielitaitoni on erityisen vahvaa saksan ja englannin -kielen osalta. Suomalainen eksoottinen, puhdas luonto ja varsinkin veden äärellä olevat kohteet kiehtovat ulkomaalaisia ostajaehdokkaita koko ajan enemmän.

Asustelen itse Leppävirran puolella taajamassa, olen maanläheinen ja tykkään liikkua luonnossa. Vapaa-aika kuluu urheillen, musiikkiharrastuksen tai öljyvärimaalauksen parissa.

Minulle on tärkeää, että asiakkaani saavat parasta mahdollista palvelua, oli kyse sitten myynnistä taikka ostamisesta. Asunnon osto on yksi suurimpia investointeja elämässä. OP-Koti auttaa täyttämään unelmasi uudesta kodista vuosikymmenten asiantuntemuksella. Kun taas lähdetään myymään asuntoa on luottamus sekä asiantuntemus tärkeässä asemassa, meiltä OP-Kodilta löytyy tutkitusti molempia. Jos haluat uutta ja energistä otetta asuntosi myyntiin tai ostoon liittyen, ota minuun yhteyttä +358 50 470 2964 tai veera.neuvonen@op.fi

VarkausOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 54 78200 VARKAUS