Puhelin: 0400 786 640 Matkapuhelin: 0400 786 640 ilkka.teijula@op.fi

Ilkka Teijula

Vanhempi arviointiasiantuntija, LKV, AKA-kiint.arvioija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Laskentatutkinto, luottotietotutkinto, vakuutustutkinto, kiinteistönvälittäjäntutkinto (LKV). Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK)
Puhelin: 0400 786 640 Matkapuhelin: 0400 786 640 ilkka.teijula@op.fi

Olen kiinteistöasiantuntija, joka on työskennellyt OP Ryhmässä lähes kahden vuosikymmenen ajan. Keskityn erityisesti yritysasiakkaiden toimitila-asioihin ja kiinteistöarviointitehtäviin. Rauhallinen, pitkäjänteinen ja perusteellinen työskentelytapani, sekä käytännönläheinen ote ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tässä roolissa oleellisia onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Asiakkaan kohtaamisessa korostan ihmisläheisyyttä ja vastuullisuutta, jotka ovat OP Ryhmän keskeisiä arvoja. Pyrin tarjoamaan henkilökohtaista palvelua, joka auttaa asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa. Tehtäväni on löytää asiakkaalle juuri sopiva tila, ja ohjata prosessi sujuvasti läpi siten, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Tämä ei ole aina yksinkertaista, sillä kiinteistökauppaan liittyy usein monia osapuolia ja yksityiskohtia, joita on pureskeltava tarkkaan.

Kun olen vapaalla, vietän aikaani mielelläni liikkuen tai luonnon parissa. Nautin sauvakävelystä, laskettelusta ja pyöräilystä. Pidän luonnon tarkkailusta ja olen myös lintutieteellisen yhdistyksen jäsen. Kulttuuri konserteista aina kirjallisuuteen asti on lähellä sydäntäni.

Miksi juuri minuun kannattaa ottaa yhteyttä? Kokemukseni, ammattitaitoni ja sitoutumiseni tekevät minusta luotettavan kumppanin kiinteistöasioissa. Joten jos tarvitset apua kiinteistökaupoissa tai toimitilojen arvioinnissa, ole rohkeasti yhteydessä.

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Ota yhteyttä

Arviointipalvelut -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Ilkka Teijula
Vanhempi arviointiasiantuntija, LKV, AKA-kiint.arvioija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.