Matkapuhelin: 044 332 2511 eva.palmroth@op.fi

Eva Palmroth

Myyntipäällikkö, LKV, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV, LVV
Matkapuhelin: 044 332 2511 eva.palmroth@op.fi

Toimin valmentavana myyntipäällikkönä OP Kodissa Tampereella. Tärkein tehtäväni on valmentaa ja auttaa välittäjiämme onnistumaan työssään niin hyvin kuin mahdollista. Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 ja esihenkilönä sekä kehitystehtävissä vuodesta 2012 asti, tunnen siis kiinteistönvälitysalan läpikotaisin. Työhöni kuuluu laadunvalvonta kiinteistönvälityksen prosessissa; haluan, että asiat tehdään kerralla oikein. Kiinteistönvälitys on loppujen lopuksi asiakaspalveluammatti, ja asiakaskokemus sekä asiakaslähtöisyys ovat minulle sydämen asioita.

Asiakkaiden tapaaminen ja heidän asumisen tarpeidensa ratkaiseminen parhaalla mahdollisella tavalla on yhä työni suola. Olen hyvin ratkaisukeskeinen ja myyn faktoilla. Kun myyjä tietää, mitä on myymässä ja ostaja mitä on ostamassa, ollaan lähellä onnistuneita kauppoja. Koen suurta ammattiylpeyttä, kun olen onnistunut luomaan turvalliset ja vaivattomat asuntokaupat hyvän välitystavan mukaan.

Luottamuksen rakentaminen ja lupausten pitäminen on kiinteistönvälityksen peruspilari. Teen työtäni ihmisläheisesti ja luottamuksen arvoisesti. Erilaiset kodit ja asumisratkaisut ovat intohimoni. Olenkin onnekas, kun pääsen työssäni yhdistämään ammattitaitoni ja kiinnostuksen kohteeni. Työskentelytavastani kertoo se, että monista asiakkaistani on tullut hyviä ystäviäni.

Kuinka voimme auttaa sinua?

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE

Asiakaspalautteet