Matkapuhelin: 050 501 9875 outi.reijonen@op.fi

Outi Reijonen

Arviointiasiantuntija, AKA (yleisauktorisointi), KHK, LKV
Kielitaito: englanti, saksa
Koulutus: AKA (yleisauktorisoitu kiinteistöarvioitsija), KHK (Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioitsija), LKV
Matkapuhelin: 050 501 9875 outi.reijonen@op.fi

Olen yleisauktorisoitu kiinteistöarvioitsija (AKA) ja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioitsija (KHK), joten minulla on laaja osaaminen erityyppisten, myös haastavampien kiinteistöjen/kiinteistökokonaisuuksien arvioinnista. Tunnen erityisesti Pohjois-Karjalan alueen kiinteistömarkkinan ja pidän myös jatkuvasti ammattitaitoani yllä kouluttautumalla.

Minulla on noin 9 vuoden kokemus kiinteistövälitysalalta ja arvioiden laadinnasta, josta 7 vuotta olen työskennellyt OP-ryhmässä. Kiinteistöarviointi ja vakuusarvioiden laatiminen pankeille on nykyisen työni päätehtävä. Tehtävät käsittävät asuntojen, erilaisten kiinteistöjen sekä liike- ja toimitilojen arviointeja. Asiakkainani ovat mm. yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, kuolinpesät, pankit sekä viranomaiset. Toimin pääasiassa alueilla Joensuu - Polvijärvi - Outokumpu - Liperi - Juuka - Nurmes - Lieksa - Koli - Kontiolahti - Kitee - Ilomantsi - Rääkkylä ja Heinävesi, ja tarvittaessa koko Itä-Suomen alueella.

Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri (AMK), taloushallinnon merkonomi, sekä gradua vaille valmis hallintotieteiden maisteri (HTM), pääaineenani finanssioikeus ja perhe- ja perintöoikeus. LKV-tutkinnon olen suorittanut vuonna 2014 ja AKA-/KHK-tutkinnon vuonna 2021.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni liikunnan parissa ja harrastuksiini kuuluu mm. hiihto, laskettelu ja luonnossa liikkuminen.

Olen vanhempainvapaalla syksyyn 2024 saakka.

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Ota yhteyttä

Vakuusarviointi -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Outi Reijonen
Arviointiasiantuntija, AKA (yleisauktorisointi), KHK, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.