Koronavirustilanteessa jatkamme toimintaamme vastuullisesti ja riskit minimoiden

Jatkamme toimintaamme vastuullisesti ja riskit minimoiden. Noudatamme viranomaisten ja OP Ryhmän yhteisiä ohjeita asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Asuntoesittelyt

Kaikki myytävät ja vuokralle tarjottavat kohteet löydät verkkosivustoltamme op-koti.fi. Voit tutustua useisiin myytäviin kohteisiin myös videoiden ja 360-näkymän avulla. Välittäjältämme saat puhelimitse ja sähköisesti lisätietoja ja tarkemman myyntiesitteen kohteesta.

Suosittelemme yksityisesittelyitä yleisesittelyiden sijaan. Yksityisesittelyissä noudatamme hyvää käsihygieniaa, ja olemme luopuneet kättelystä. Sairastumistapauksessa esittely siirretään. Jos olet saapunut alle 14 vuorokautta sitten ulkomaanmatkalta tai olet muuten saanut ohjeet pysyä kotona, ilmoitathan asiasta välittäjälle.

Muut tapaamiset

Suosimme etätapaamisia, kun se on mahdollista. Pidämme aktiivisesti yhteyttä puhelimen ja muiden sähköisten välineiden avulla. Sopimuksia ja ostotarjouksia voidaan myös allekirjoittaa sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Asuntoesitteen ja muut asunnon myyntiin liittyvät tiedot löydät myyjän palvelusta.

Asuntokaupat

Asuntokaupat voidaan pääsääntöisesti tehdä digitaalisesti verkkopankkitunnusten avulla ilman pankin konttorissa käyntiä. Välittäjä hoitaa kaiken valmiiksi myyjän ja ostajan pankin kanssa. Lue lisää: op-koti.fi/digitaalinenasuntokauppa

Jos sairastut ennen asuntokauppatilaisuutta, ota välittömästi yhteyttä välittäjään. Selvitämme mahdollisuuden digitaaliseen asuntokauppaan tai uuden ajankohdan sopimiseen.

Isännöinti

Koronaan varautuminen voi näkyä taloyhtiöissä mm. yhtiökokousten siirtämisenä tai esimerkiksi saunavuorojen ja kokoontumisten peruuntumisina. Taloyhtiön yleisissä tiloissa saatetaan myös tehostaa siivoustoimenpiteitä. Taloyhtiön hallitus ja isännöinti tiedottavat mahdollisista kokousten siirtymisistä, tai uusista kokousjärjestelyistä heti jos näihin on tulossa muutoksia. Seuraathan siis oman taloyhtiösi isännöinnin ilmoituksia ja viranomaistiedottamista aktiivisesti.